Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

Java Seniorudvikler

Er du vant til at bygge, optimere og udvide komplekse IT-løsninger? Er du i stand til at løfte blikket fra koden og holde overblik i projekter? Og kan du se dig selv arbejde i et af nordens største IT-konsulenthuse? 

Så er stillingen som seniorudvikler i Visma Consulting måske noget for dig.

 

I Visma Consulting arbejder vi hver dag på at gøre en forskel i samfundet og sammen med vores kunder, skaber vi øget produktivitet og vækst i Danmark til gavn for os alle. Vi hjælper både offentlige og private virksomheder med at udvikle, vedligeholde og modernisere deres it-løsninger, og flere af vores løsninger sikrer bæredygtighed. Visma har blandt andet udviklet et digitalt logbogsystem, som er med til at sikre, at fiskekvoterne på verdenshavene bliver overholdt, og samtidig sikrer vi også en effektiv arbejdsindsats på det danske jobmarked. Visma forvalter systemkomplekset mellem sagsbehandlerne i A-kassen og på jobcentrene, der hjælper ledige i job, og vi er dermed med til at understøtte beskæftigelsesindsatsen i Danmark. Dette er blot et udpluk at de forskelle, vi hver dag arbejder med i Visma, og det har du mulighed for at blive en del af.

 

Teamet

Du bliver en del af vores dygtige og dynamiske Java team, der arbejder for Fiskeristyrelsen, Domstolsstyrelsen mfl. Til Fiskeristyrelsen leverer vi mange forskelligartede udviklingsprojekter samt drift, support og vedligehold hertil. Teamet består på nuværende tidspunkt af 25 konsulenter og en håndfuld studentermedhjælpere - alt i alt får du 28 nye kolleger. I Domstolsstyrelsen arbejder vi på det nye Straffe- og Skiftesystem sammen med styrelsen i et agilt program. Vi arbejder derudover på nye spændende projekter, der er på vej ind i teamet.

 

Jobbet

Visma Consultings engagement hos Fiskeristyrelsen er stort, og vi har brug for mere hjælp til Domstolsstyrelsens program. Vi søger derfor dygtige seniorudviklere, der både kan udvikle men også agere sparringspartner for kunden. 

Som udvikler arbejder du på udviklingsprojekter i samarbejde med udviklere, testere og projektledere, der er en del af eller tilknyttet et Scrum team. Du vil fra første dag få teknisk ansvar for større opgaver, og du brænder for at levere og optimere komplekse og regelbaserede IT-løsninger inden for det offentlige. Med tiden vil du få solid indsigt inden for et vigtigt forretningsområde, hvilket gør dig i stand til at agere både sparringspartner og fagligt fyrtårn, både hvad angår valg af arkitektur, design og proces. Vi udfordrer hinanden i det daglige, da det gør det sjovere i hverdagen og giver bedre løsninger.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Ansvar for opgave og i stand til at agere sparringspartner for kunden
 • Udarbejde og estimere designs og dertil sikre den tekniske kvalitet og drive opgaver. Hjælpe med tekniske afklaringer og estimering af projekter sammen med dine kolleger
 • Være den faglige dygtige udvikler, der både kan sparre, motivere og træde til, når det er nødvendigt for at nå i mål med opgaven
 • Blive motiveret af at hjælpe og få andre til at lykkes med deres opgaver
 • Kommunikere med tekniske og ikke-tekniske personer hos kunde og interessenter
 • Sikre et højt teknisk niveau
 • Deltage aktivt i den tekniske dialog i projektet

 Konsulenter

Dine kvalifikationer

Du er en erfaren softwareudvikler, og du motiveres af både ny- og videreudvikling, samt evner at tilpasse teknologi til eksisterende systemer. Du er vant til at engagere dig i komplekse opgaver og levere løsninger, og du får energi af at samarbejde med andre og se kolleger udvikle sig.  

Som udvikler kan du krydse følgende af:

 • Minimum tre års erfaring med udvikling, hvor du har taget ansvar for komplekse opgaver
 • Du er rutineret og vant til at estimere dine opgaver
 • Ekspertise i flere af følgende teknologier; Java, Angular, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS, Apache Camel, JPA framework
 • Erfaring med SOAP og/eller REST
 • Kendskab til design patterns og arkitektur
 • Erfaring med Git, Jira, CI, Databaser/SQL, Cloud løsninger (Docker, AWS)
 • Erfaring med Scrum og agile metoder
 • Flydende sproglige kompetencer i både dansk og engelsk - mundtlig såvel som skriftligt
 • Som person trives du i et fagligt miljø, hvor vi arbejder godt sammen og hjælper hinanden
 • Vi behandler hinanden og vores samarbejdspartnere med respekt
 • Vi overholder vores aftaler og hvis vi ikke er i stand til det, giver vi besked om det så tidligt som muligt
 • I perioder, hvor vi har behov for det, yder du en ekstra indsats som resten af teamet 

Visma-team 

Hvorfor bør du vælge Visma?

Vi kan tilbyde en attraktiv arbejdsplads med både spændende projekter og gode personaleforhold. Du bliver en del af et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø med højt til loftet, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement. Vi ønsker ikke at du skal mangle noget. Derfor tilbyder vi mange aktiviteter i og uden for arbejdstiden - fagligt såvel som socialt. 

Som medarbejder i Visma kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling, såvel som din egen karriere. Vi ønsker, at du bliver så dygtig, som du har lyst til. Derfor har du gode muligheder for kontinuerligt at udvikle dine kompetencer gennem spændende og udfordrende opgaver i et fagligt og socialt netværk af engagerede kolleger. Vi investerer gerne i vores medarbejdere og deres udvikling. 

Vi mener, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi tror på at du leverer bedst, når der er en sund og balance mellem arbejds- og privatliv. 

Hvis du synes, at ovenstående lyder som noget for dig, så send os meget gerne en ansøgning allerede i dag, da vi holder samtaler løbende. 

Vi glæder os til at høre fra dig. 

I foråret 2021 blev Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gå-afstand til S-togs- og metrostation. Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

Del på:

Referencenummer:

782842964

Region:

 • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

30-06-2022

Tiltrædelse:

01-08-2022

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Jakob Kelstrup

Telefon: +45 31146934

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 Vesterbro