Visma e-conomic Visma e-conomic Visma e-conomic Visma e-conomic Visma e-conomic

Customer Advisor til kunderådgivning på chat og telefon

Customer Advisor til kunderådgivning på chat og telefon

Er du hurtig på tasterne og synes, at det er fedt at have en hverdag med mange bolde i luften? Ønsker du at blive bedre til at kommunikere både skriftligt og mundtligt? Så bliv en del af Planet WOW, hvor vi hver dag hjælper vores kunder med at komme et skridt foran sine konkurrenter!

 

Hvad er Planet WOW?

Som navnet måske afslører, er Planet WOW en afdeling, hvor vi hver dag sørger for at skabe ekstraordinære kundeoplevelser - det som vi kalder WOW-oplevelser. På planeten arbejder vi hver dag proaktivt og engageret for, at vores kunder skal huske deres møde med os som dagens højdepunkt. Vi brænder for at skabe WOW hver dag, og for at udbrede kendskabet til e-conomics mange muligheder og løsninger. 

 

Hvordan ser en almindelig arbejdsdag ud på Planet WOW?

 • Klokken 8:30 møder vi ind til en stand-up i teamet, hvor store og små nyheder deles, og dagens fokus trænes.

 • Klokken 9 åbner vores support hvor vi sidder klar til at hjælpe vores kunder. Her hjælper vi vores kunder med alt lige fra log-in-problemer til opstart af et helt regnskab eller opsætning af et lagersystem til optimering af work-flows i e-conomic. 

 • Når vi er nået i mål med alle dagens kunder så træner vi i kommunikation, faglighed og proaktivitet, så vi kan blive ved med at levere WOW til vores kunder.

 • Kan du være heldig at opleve konfetti, filmaftener, nisseudklædte ledere, enorme mængder af snacks og højt humør.

 

Hvem er vi?

I vores team sidder vi skiftevis 4 uger på chatten og 2 uger på telefonen. På den måde kan vi dygtiggøre os i både skriftlig og mundtlig kommunikation, og kommer derved hele vejen rundt om den gode serviceoplevelse. 

Du vil blive en del af et team hvor du har mulighed for at være dig selv 100%. Teamet består i dag af 9 WOW Heroes, som har forskellige aldre, baggrunde og fritidsinteresser. Det vi har til fælles er vores store kundehjerte og vores evne til at skabe WOW for vores kunder på vores helt egen måde. Vores eneste forventning til dig er at du også har lyst til at behandle andre bedre end de forventer!

Se mere om hvem vi er i videoen her

 

Hvem er du?

 • Er altid rolig selvom der sker en masse omkring dig, og du kan lide at arbejde med høj energi og musik i baggrunden

 • Du er glad for menneskelig kontakt og elsker at kommunikere med kunder over både chatten og telefonen

 • Du brænder for at give folk et smil på læben og at skabe gode kundeoplevelser 

 • Du er en holdspiller, der tror på styrken i at løfte i flok og gerne giver din kollega en hjælpende hånd

 • Du har masser af gå-på-mod, holder altid humøret højt og kan hjælpe vores kunder med at se muligheder fremfor begrænsninger

 • Du har måske oven i købet en uddannelse inden for økonomi, regnskab, kommunikation, service eller noget helt andet, som kan gøre netop dig til en dygtig WOW Hero. 

Lyder jobbet som noget for dig og har du lyst til at være en del af vores team? Så tryk “ansøg” og send os din besvarelse på tre spørgsmål. Har du nogen spørgsmål til rollen som WOW Hero, er du meget velkommen til at kontakte HR Rekrutteringskonsulent, Maria Daugaard: maria.daugaard@visma.com.

 

Processen

 1. En kort telefonsnak

 2. Første interview med leder (online)

 3. Små caseopgaver, personlighedstest og referencer

 4. Anden samtale med HR og leder (fysisk)

 

Om Visma e-conomic

Visma e-conomic er et cloud-baseret regnskabsprogram, som hjælper mere end 150.000 virksomheder med at drive forretning. Vi er en del af Nordens førende IT gruppe, Visma. Hver eneste dag tilbyder vi vores kunder IT-løsninger, der skaber vækst og effektivitet, så de har tid til fokusere på deres kerneforretning. 

Vi holder til i Carlsberg Byen sammen med alle Vismas selskaber i Hovedstadsområdet. Med sine 20.000 m² har vores kontorbygning plads til mere end 1100 medarbejdere, og er dermed den største kommercielle bygning i Carlsberg Byen. Bygningen ligger i gåafstand fra S-tog og metro og har både tagterrasse, caféer, restaurant, gårdhave samt atrium. Vores hjem er et sted for viden og innovation og er med til at sikre, at Visma fortsat vil være en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

I Visma e-conomic respekterer og værdsætter vi forskelligheder, og oplever, at en divers arbejdsstyrke styrker kreativitet og innovation. Visma e-conomic vil sikre ligebehandling og forbyder derfor enhver form for diskrimination, chikane og mobning. Alle ansættelsesmæssige beslutninger hos Visma e-conomic er baseret på forretningsbehov, jobkrav og individuelle kvalifikationer uden hensyntagen til køn, etnicitet, alder, religion, tro, familie- eller forældrestatus, eller enhver anden status beskyttet af love eller regler i Danmark. Visma e-conomic opfordrer derfor alle interesserede ansøgere til at søge.

Visma e-conomics datapraksis er designet til at sikre, at dine personlige oplysninger er passende beskyttet. Bemærk venligst, at dine personlige oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Del på:

Referencenummer:

391054863

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 København V