Visma ITC Visma ITC Visma ITC Visma ITC Visma ITC

Webredaktør i Europas ledende softwareselskap

Vi skal bli ledende innenfor datadrevet markedsføring og gi våre brukere den beste digitale opplevelsen på våre flater – tar du utfordringen?


Visma er Europas ledende softwareselskap med over 14,000 ansatte i mer enn 15 land. Vi vokser fort og har store ambisjoner om å bli det foretrukne teknologiselskapet innenfor en rekke spennende bransjer. Nå behøver vi flere flinke folk som kan være med på den spennende utviklingen!

Som webredaktør vil du ha overordnet ansvar for Vismas største nettsted: visma.no og den tilhørende Visma-bloggen. Du vil være med på å utforme og implementere vår webstrategi og samtidig være en sentral fagperson for web- og markedsressursene i de ulike Visma-selskapene i Norge.

Hvilke arbeidsoppgaver skal du få bryne deg på hos oss?

Som webansvarlig for Visma i Norge vil du jobbe på tvers av de mange norske selskapene i Visma-familien og bli en del av et stort nettverk av flinke folk innenfor web. Rollen er både operasjonell og strategisk viktig: du vil ha publiseringsansvar, bidra til videreutvikling av nettsidene våre og sikre den tekniske kvaliteten på visma.no og bloggen. Samtidig vil du være en strategisk rådgiver og jobbe tett med web- og markedsressursene i Visma-selskapene slik at de lykkes med å nå sine mål for web.

Du skal også bidra til å løfte web-kompetansen i Visma-selskapene ved å rådgi og drive opplæring innen viktige fagområder som konverteringsoptimalisering (CRO), SEO og webanalyse. I denne rollen får du også jobbe med en rekke spennende verktøy som blant annet Episerver, Google Analytics, Google Optimize, Siteimprove og SE Ranking.

Ikke alle arbeidsoppgaver kan være like morsomme, men vi tror at du trigges av å:

 • Være en rådgivende sparringspartner for web- og bloggansvarlige i selskapene gjennom å hjelpe dem utarbeide mål og aktiviteter, invitere til månedlige møter og følge opp selskapenes SEO-strategi

 • Bidra til videreutvikling av nettsidene våre og delta i testing av nye funksjoner 

 • Utarbeide, implementere og følge opp SEO-strategi for visma.no og bloggen 

 • Motivere web- og markedsressurser i Visma-selskapene til å jobbe mer datadrevet og med konverteringsoptimalisering (CRO)

 • Ha publiseringsansvar for forsiden av visma.no, toppmenyen, felles temasider og generelle sider om Visma


Hvem ser vi etter?

Vi leter etter deg som har erfaring med web og markedsføring og som fortsatt er sulten på utvikle deg og lære mye nytt. Du bør være glad i å ta lederrollen, sette i gang prosjekter du mener er strategisk viktig og engasjere andre til å samarbeide for å nå felles mål.

Rollen har en stor grad av frihet. Det betyr at du vil ha mulighet til å forme arbeidsdagen din og gjøre prioriteringer du mener er riktig. Vi ønsker derfor at du tør å tenke nytt, tar initiativ og setter i gang prosjekter og prosesser for å innfri målsettingene som er knyttet til rollen.

Hva kan vi tilby?

 • Et trygt og spennende arbeidsmiljø hvor du får avsatt et personlig budsjett for kompetanseheving og utvikling

 • Et inkluderende arbeidsmiljø hvor vi lærer, feiler og feirer sammen

 • Sosiale tiltak som Friday Bar, samlinger, avdelingsturer og fester

 • Frokost, lunsj og ettermiddagsmat i kantinen

 • Egen kaffebar og barista

 • Helseforsikring, full lønn i foreldrepermisjon og god pensjonsordning

 • Tilgang til ferieleiligheter i Chamonix og Marbella

 • Gode rabattavtaler innen boligalarm, helse, forsikring, klær, sko, reise, drivstoff og mye mer gjennom vårt fordelsprogram 

 • Tilgang på massasje og naprapat

 

Søknader vurderes fortløpende.  

 

Er du nysgjerrig og vil vite mer? Ta kontakt med International Web Manager, Kristin Funderud på: 906 01 881 /kristin.funderud@visma.com.

 

Del på:

Referansenummer:

046692748

Fylke:

 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

Snarest

Tiltredelse:

Etter avtale

Kontaktpersoner:

Kristin Funderud

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenslyst Allé 56 0277 Oslo