Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

Teknisk Supporter

Vil du være med til at sikre, at vores kunder får en ypperlig support oplevelse?

 

Jobbet

Som Teknisk Supporter hos Visma Consulting Fishery Solutions bliver du bindeled mellem kunde og udvikler og kommer til at spille en vigtig rolle i at tænke vedligehold og videreudvikling af forretningskritiske systemer og selvbetjeningsløsninger. Du vil sammen med resten af teamet betjene vores kunder, der er spredt over det meste af verden. Dermed vil jobbet give en stor mulighed for at arbejde med både tekniske udfordringer samtidig med, at du har ansvaret for at have en god kundedialog.

I din hverdag vil du bla. arbejde med:

  • Teknisk support, med en snert af kode og adgang til databaser
  • Implementering af ændringsønsker
  • Test af rettelser og ny funktionalitet
  • Fejlfinding, rettelser og øvrig assistance
  • E-mail og telefon support vedrørende henvendelser fra kunder fra hele verden

Der er tale om en fuldtidsstilling, og man skal derudover være indstillet på at indgå i vores vagtordning.

Teamet

Fishery Solution arbejder med fokus på særligt to produkter vTrack og vCatch, der er markedsførende inden for It løsninger indenfor fiskeriovervågning. Vores produkter bliver brugt af en lang række af myndigheder og fiskere i hele verden, og den del af udviklingen bliver håndteret af kolleger i Litauen. Med andre ord vil der være jævnlig dialog på tværs af landene. Læs mere på  https://www.visma.com/maritime/

Din primære hverdag vil være på kontoret i København i Carlsberg Byen, hvor du indgår i et team på ca. 6 personer. Teamet består af både udviklere og arkitekter, der har arbejdet med løsningen i mange år, så edu er bakket godt op af nogle dygtige kolleger. 

Vi har en meget flad struktur, hvor der til gengæld er plads til drømme og gode ideer. Vi har fokus på et godt socialt miljø, samtidigt med at din faglige udvikling sikres gennem sparring på opgaverne og aktiviteter som bl.a. tekniske meet-ups, faggrupper og fagdage.

tracket fiskefartoj

 

Dine kvalifikationer

  • Du brænder for god kundesupport og er altid frisk på at tale med nye mennesker, der oplever problemer, som du kan løse. Du skal i høj grad være selvkørende og har en lyst og evne til at lære nye ting hurtigt.
  • Da en stor del af jobbet består i at bygge bro mellem kunder og udvikler, er det vigtigste du kan at analysere komplekse problemstillinger og ved hvordan man får det bedste samarbejde med såvel kolleger som kunder på et bredt fagligt niveau.
  • Du har erfaring fra en lignende stilling som teknisk supporter/IT-supporter. Da vores system er bygget på Oracle database er det væsentlig, at du er rutineret indenfor SQL. Samtidig er det en fordel, hvis du har kendskab til programmering i Java.
  • Det er afgørende at du er du er god til at kommunikere på både dansk og engelsk og at du behersker begge sprog, både mundtligt som skriftligt.

 

Hvorfor bør du vælge Visma?

Vi kan tilbyde en attraktiv arbejdsplads med både spændende projekter og gode personaleforhold. Du bliver en del af et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø med højt til loftet, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement. Vi ønsker ikke, at du skal mangle noget. Derfor tilbyder vi mange aktiviteter i og uden for arbejdstiden - fagligt såvel som socialt. 

Som medarbejder i Visma kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling, såvel som din egen karriere. Vi ønsker, at du bliver så dygtig, som du har lyst til. Derfor har du gode muligheder for kontinuerligt at udvikle dine kompetencer gennem spændende og udfordrende opgaver i et fagligt og socialt netværk af engagerede kolleger. Vi investerer gerne i vores medarbejdere og deres udvikling. 

Vi mener, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi tror på at du leverer bedst, når der er en sund og balance mellem arbejds- og privatliv.  

 

Det praktiske - sådan søger du

Vi holder samtaler løbende og er klar til at ansætte, når vi har den rette kandidat, så send gerne din ansøgning i dag. Vi ser frem til at høre mere om dig. 

 

Om Visma Consulting

Visma Consulting er en væsentlig bidragsyder til nogle af Danmarks største digitaliseringsprojekter. I hverdagen tænker vi sjældent over, at der er IT i alt fra at sikre torskebestanden i de danske farvande til at få indsatte i danske fængsler resocialiseret og få ansættelseskontrakter sikkert i hus. IT spiller en vigtig rolle overalt i vores hverdag og er afgørende for den måde, vores samfund fungerer på. Uanset om det er inden for det offentlige eller det private.

Vi gør en forskel for vores samfund!

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi er sat i verden for at levere vækst. Det er vores opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling. Det er fundamentet for, at vi både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel – for bedre borgerservice, for enklere administration, for effektivitet i virksomhederne og for at frigøre menneskelige ressourcer. 

Vores udsyn er bredt. Vi kigger ud over landets grænser og tænker globalt for hele tiden at være på forkant med nye måder at bruge teknologi til at skabe en bedre hverdag for mennesker og samfund.

Carlsberg Byen er det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Her kan du blive kollega med 1.099 ligesindede folk, der brænder for teknologi, som alle gerne vil gøre en forskel og som ønsker at påvirke fremtiden.
I vores fælles domicil, har vi samlet en stor del af Visma kolleger fra forskellige selskaber, som Visma e-conomic, Dinero og Kapacity, bare for at nævne nogle få. Det nye domicil på 20.000 m² bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen, som også ligger tæt på S-togs- og metrostation. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Del på:

Referencenummer:

313932738

Region:

  • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

31-01-2022

Tiltrædelse:

01-03-2022

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Jakob Kelstrup

Telefon: +45 31146934

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 Vesterbro