Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

Teknisk Supporter med stærke Java kompetencer

Skal du være med til at yde ypperlig support og sikre vores produkter inden for fiskeriovervågning?

 

I Visma Consulting arbejder vi hver dag på at gøre en forskel i samfundet og sammen med vores kunder skaber vi øget produktivitet og vækst i Danmark til gavn for os alle. Vi hjælper både offentlige og private virksomheder med at udvikle, vedligeholde og modernisere deres it-løsninger, og flere af vores løsninger sikrer bæredygtighed. Visma har blandt andet udviklet et digitalt fiskeri logbogssystem, som er med til at sikre, at fiskekvoterne på verdenshavene bliver overholdt. Visma sikrer også en effektiv arbejdsindsats på det danske jobmarked, idet Visma forvalter systemkomplekset mellem sagsbehandlerne i A-kassen og på jobcentrene, der hjælper ledige i job, og vi er dermed med til at understøtte beskæftigelsesindsatsen i Danmark.

Det er blot et udpluk at de forskelle, vi hver dag arbejder med i Visma, og det har du mulighed for at blive en del af.

Jobbet

Du bliver en del af vores team Fishery Solutions, som består af fire medarbejdere, både udviklere og arkitekter, i Carlsberg Byen samt et udviklerteam i Litauen. Fishery Solutions har tre løbende projekter, vTrack, vCatch og Grønland, og projekterne er bemandet på kryds og tværs i teamet. Produkterne vTrack og vCatch bliver brugt af en lang række af myndigheder og fiskere i hele verden, og den del af udviklingen bliver håndteret af udviklerteamet i Litauen. Som java-udvikler vil du primært indgå i vTrack-teamet, men vi er ikke så bundet op på teamsammensætningen og hjælper også hinanden på tværs af projekterne. 

vTrack er et effektivt system for fiskerimyndighederne, der sikrer, at fiskefartøjers nøjagtige positioner og data vises, når de sejler på verdenshavene. Herved kan myndigheder og autoriteteter på land sikre sig adgang til systemet og skabe effektive processer, når fiskefartøjerne skal inspiceres på land. 

Som Javaudvikler på vores produktløsninger, bliver du, sammen med en systemarkitekt, fast bindeled mellem vores kunder og dele af udviklingen af vTrack. Du vil også indgå i den daglige support, hvor vi laver diverse fejlsøgninger, besvarer spørgsmål fra kunderne, implementerer ændringsønsker og tester rettelser og ny funktionalitet. Du spiller derfor en vigtig rolle i at tænke vedligehold og videreudvikling, og sammen med teamet vil du betjene kunder, der er spredt over det meste af verden. Det betyder endvidere, at du også skal undervise i brugen af vTrack, hvilket vil indebære en vis rejseaktivitet på typisk 1-2 uger årligt.

Jobbet giver stor mulighed for at arbejde med både tekniske udfordringer samtidig med, at du har ansvaret for at have en god kundedialog.
Der er tale om en fuldtidsstilling, og man skal derudover være indstillet på at indgå i vores vagtordning.

tracket fiskefartoj

 

Dine kvalifikationer

Du har en relevant IT-teknisk baggrund med min. 3-5 års erfaring. Du brænder for teknisk support og udvikling, er frisk på at tale med nye mennesker, der oplever problemer, som du kan løse. Du skal i høj grad være selvkørende og har en lyst og evne til at lære nye ting hurtigt.
Du har erfaring fra en lignende stilling med teknisk support og udvikling, hvor du har erfaring med følgende teknologier:

  • Java
  • Spring
  • Subversion/GIT
  • Javascript
  • HTML/HTML5
  • SQL
  • PL/SQL 

Det er afgørende at du er du er god til at kommunikere på både dansk og engelsk og at du behersker begge sprog, både mundtligt såvel som skriftligt.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Teamleder Mikael Grønfelt på telefon 2372 3181. Send din ansøgning idag, da vi løbende holder samtaler og forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet det rette kandidatfelt. 

Hvorfor bør du vælge Visma?

Vi kan tilbyde en attraktiv arbejdsplads med både spændende projekter og gode personaleforhold. Du bliver en del af et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø med højt til loftet, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement. Vi ønsker ikke, at du skal mangle noget. Derfor tilbyder vi mange aktiviteter i og uden for arbejdstiden - fagligt såvel som socialt. 

Vi kan for eksempel tilbyde Tekniske Tirsdage, hvor du stifter bekendtskab med nye teknologier og hører oplæg fra fagpersoner. Vi vil også gerne sikre, at man som medarbejder er opdateret på, hvad der sker i andre teams, og man kan med fordel deltage i vores Lunch & Learn, hvor en kollega fra et givent team præsenterer et igangværende projekt. Har du lyst til at deltage i et arrangement, med både faglig og social kant, har vi vores Pizza & Podcast, hvor du uden for arbejdstiden lytter til spændende podcast og diskutere og debattere indholdet med kollegerne - mens I spiser pizza. 

Som medarbejder i Visma kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling, såvel som din egen karriere. Vi ønsker, at du bliver så dygtig, som du har lyst til. Derfor har du gode muligheder for kontinuerligt at udvikle dine kompetencer gennem spændende og udfordrende opgaver i et fagligt og socialt netværk af engagerede kolleger. Vi investerer gerne i vores medarbejdere og deres udvikling. 

Vi mener, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi tror på, at du leverer bedst, når der er en sund balance mellem arbejds- og privatliv. 

Hvis du synes, at ovenstående lyder som noget for dig, så send os meget gerne en ansøgning allerede i dag, da vi holder samtaler løbende. 

 

Om Visma Consulting

Visma Consulting er en væsentlig bidragsyder til nogle af Danmarks største digitaliseringsprojekter. I hverdagen tænker vi sjældent over, at der er IT i alt fra at sikre torskebestanden i de danske farvande til at få indsatte i danske fængsler resocialiseret og få ansættelseskontrakter sikkert i hus. IT spiller en vigtig rolle overalt i vores hverdag og er afgørende for den måde, vores samfund fungerer på. Uanset om det er inden for det offentlige eller det private.

Vi gør en forskel for vores samfund!

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi er sat i verden for at levere vækst. Det er vores opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling. Det er fundamentet for, at vi både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel – for bedre borgerservice, for enklere administration, for effektivitet i virksomhederne og for at frigøre menneskelige ressourcer. 

Vores udsyn er bredt. Vi kigger ud over landets grænser og tænker globalt for hele tiden at være på forkant med nye måder at bruge teknologi til at skabe en bedre hverdag for mennesker og samfund.

Carlsberg Byen er det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Her kan du blive kollega med 1.099 ligesindede folk, der brænder for teknologi, som alle gerne vil gøre en forskel og som ønsker at påvirke fremtiden.
I vores fælles domicil, har vi samlet en stor del af Visma kolleger fra forskellige selskaber, som Visma e-conomic, Dinero og Kapacity, bare for at nævne nogle få. Det nye domicil på 20.000 m² bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen, som også ligger tæt på S-togs- og metrostation. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

Del på:

Referencenummer:

086351287

Region:

  • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

31-01-2022

Tiltrædelse:

01-03-2022

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Jakob Kelstrup

Telefon: +45 31146934

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 Vesterbro