Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

Country Financial Controller

Country Financial Controller

Er du en erfaren controller der trives i et internationalt miljø? Kribler det i fingrene når snakken falder på transfer pricing, sambeskatning og controlling? Så er det måske dig, der skal være med til at forme en nyoprettet stilling som Country Financial Controller, hvor du vil få ansvaret for at onboarde nye selskaber i Visma Software Divisionen. 

Visma vokser og vi byder ofte nye selskaber velkommen ombord på rejsen. Derfor søger vi nu en Country Financial Controller, der blandt andet skal være ansvarlig for den finansielle onboarding af nye selskaber i den danske del af Software divisionen. Vi har brug for en med god regnskabsforståelse, en solid erfaring indenfor business controlling, samt en der finder det interessant at håndtere flere forskellige selskaber på én gang. 

Da mængden af nye selskaber varierer hen over året, er det tiltænkt at du i denne rolle også skal bidrage i vores daglige arbejde i vores Shared Service Finance team, hvor vi på daglig basis hjælper flere af vores danske selskaber med deres finance arbejde.

 

I denne rolle vil du:

 • Være ansvarlig for den finansielle onboarding af nye selskaber i den danske del af Software divisionen

 • Opfølgning og sparring med de nye selskaber efter behov

 • Udarbejde diverse analyser for Finance Director

 • Ansvarlig for det danske holdingselskab som ejer alle Visma selskaber i Danmark, herunder bogføring og rapportering

 • Ansvarlig for sambeskatningen i Danmark og herunder på sigt indberetning af selvangivelser for flere af de danske selskaber

 • Udarbejdelse og controlling af TP dokumentation

 • Initiativtager og facilitator til et Finance community på tværs af de danske Visma-selskaber i Software divisionen

 • Indgå i vores Shared Service Finance team og hjælpe nye selskaber med løbende finance arbejde.

 

Vi leder efter dig, der er:

 • Superbruger i Excel/Google Sheet

 • Analytisk og kan gennemarbejde, samt videreformidle finansielle informationer

 • God til at prioritere faste opgaver samtidig med, at du er fleksibel over for hasteopgaver

 • God til at bevare overblikket – også i en travl hverdag

 • 3-5 års erfaring fra en lignende stilling eller fra revisionsbranchen

 • Uddannet HD(R) eller cand.merc.aud

 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk 

For at lykkes i rollen er det essentielt at du er nysgerrig og har en undersøgende tilgang til arbejdsgange og processer. Du skal være detaljeorienteret og kvalitetsbevidst - og sætter dermed en ære i at have styr på dine opgaver. 

 

Vi er:

Finance teamet består af 12 medarbejdere, som har stor berøringsflade overalt i virksomheden. Vi forventer, at du brænder for at hjælpe dine kunder - som både er medarbejdere og ledere. Vi er et team, der gør en dyd ud af at lave skæg og ballade, samtidig med at vi kan kan gå dybt seriøst ind i en opgave. Afvekslingen er teamets styrke og det der gør at vi rummer mange forskellige personligheder. Det vi alle har til fælles er at vi ikke ved noget bedre end at få tallene til at gå op i en højere enhed for virksomheden.

Vi tilbyder et uformelt, ambitiøst og farverigt arbejdsmiljø, som vi er meget stolte af. Teamet supporterer flere danske Visma selskaber og du vil, sammen med andre kollegaer få hovedansvaret for Visma e-conomic samt potentielt assistere på andre Visma selskaber.

 

Vi tilbyder:

 • Et professionelt og engageret arbejdsmiljø

 • En stærk og støttende team-kultur

 • Et fleksibel arbejdsmiljø

 • En international og kreativ arbejdsplads

 • Firmabetalt pension og sundhedsforsikring

 

Ansøgning

Hvem er bedre til at fortælle os mere om dig end dig selv? Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV.
Jobsamtaler afholdes løbende, indtil den rette kandidat er fundet.

 

Rekrutteringsproces

 1. En kort telefonsamtale

 2. Første interview med leder

 3. Case, personligheds- og evnetest

 4. Anden samtale med leder og HR

 5. Referencer

 

Om Visma e-conomic
Visma e-conomic er et cloud-baseret regnskabsprogram, som hjælper mere end 150.000 virksomheder med at drive forretning. Vi er mere end 300 medarbejdere og er en del af Nordens førende IT gruppe, Visma. Hver eneste dag tilbyder vi vores kunder IT-løsninger, der skaber vækst og effektivitet, så de har tid til fokusere på deres kerneforretning. 

Vi holder til i Carlsberg Byen sammen med alle Vismas selskaber i Hovedstadsområdet. Med sine 20.000 m² har vores kontorbygning plads til mere end 1100 medarbejdere, og er dermed den største kommercielle bygning i Carlsberg Byen. Bygningen ligger i gåafstand fra S-tog og metro og har både tagterrasse, caféer, restaurant, gårdhave samt atrium. Vores hjem er et sted for viden og innovation og er med til at sikre, at Visma fortsat vil være en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark. 

I Visma e-conomic respekterer og værdsætter vi forskelligheder, og oplever, at en divers arbejdsstyrke styrker kreativitet og innovation. Visma e-conomic vil sikre ligebehandling og forbyder derfor enhver form for diskrimination, chikane og mobning. Alle ansættelsesmæssige beslutninger hos Visma e-conomic er baseret på forretningsbehov, jobkrav og individuelle kvalifikationer uden hensyntagen til køn, etnicitet, alder, religion, tro, familie- eller forældrestatus, eller enhver anden status beskyttet af love eller regler i Danmark. Visma e-conomic opfordrer derfor alle interesserede ansøgere til at søge.

Visma e-conomics datapraksis er designet til at sikre, at dine personlige oplysninger er passende beskyttet. Bemærk venligst, at dine personlige oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Del på:

Referencenummer:

873780652

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

01-02-2022

Tiltrædelse:

01-03-2022

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Maria Bastiansen

Mobil: +45 31727624

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V