Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S

Marketing Consultant til Visma DataLøn og ProLøn (Barselsvikariat)

Du bliver en vigtig del af vores marketingteam for Visma DataLøn brandet med direkte reference til vores Marketing Director. Vi er et velfungerende team på ni personer, der går højt op i faglig sparring, samarbejde på tværs, inddragelse af hinandens kompetencer, et godt fællesskab og en god dynamik i hverdagen. Vi har høje vækstmål i 2022 og en masse både kendte og nye aktiviteter på vores årshjul, som du får mulighed for at præge med dine erfaringer og input.

Hvem er du? 
Du er vild med at skrive og producere mange forskellige typer content. Din korrektur sidder lige i skabet, du er vant til at skrive i øjenhøjde med din modtager, og så er det en klar fordel, hvis du har erfaring med produktion af nyhedsbreve.

Med din kreative pen kan du formidle komplekst, juridisk fagstof på en letlæselig og ukompliceret facon. Derudover har du et godt overblik og er en effektiv projektleder, der følger dine egne arbejdsområder sikkert til dørs. Du har også:

 • en relevant videregående uddannelse i marketing eller kommunikation

 • erfaring med selv at producere og opsætte indhold såsom e-mails, hjemmeside, blog, sociale medier eller tilsvarende (erfaring med Eloqua og Episerver er en stor fordel)

 • stor lyst til at formidle komplekst løn- eller juridisk materiale på en simpel og let tilgængelig måde

 • stærke sproglige evner og er flydende i dansk, både skriftligt og mundtligt

Som person er du glad for teamsamarbejde og sparring. Du er fagligt stolt og vil gerne sikre, at kunden får en god oplevelse i mødet med Visma DataLøns brand. Du støtter og sparrer gerne med dit team, og så er du ikke bleg for at sprede lidt godt humør.

Hvad skal du lave?
Du kommer til at arbejde meget med content i forskellige former til vores 60.000 eksisterende kunder samt til nye, potentielle kunder. Noget står du selv for, andet er du med til at levere sammen med både dit eget team og de øvrige teams i forretningen.

Din primære opgave bliver at planlægge og producere fængende tekster og andet indhold til vores marketing kanaler (nyhedsbreve, e-mails, web, SoMe, annoncer, tryksager etc.), samt at supportere i udviklingen af brand- og produktmateriale. Dine opgaver består således af at:

 • kommunikere til vores kunder, herunder stå i spidsen for vores månedlige nyhedsbrev fra plan til opsætning og udsendelse

 • være tovholder på vores SoMe-opslag i forhold til både plan og eksekvering af de enkelte opslag samt stå for dele af vores annoncering til udvalgte målgrupper

 • producere indhold til guides, tjeklister og andre handout samt sørge for opsætningen i samarbejde med vores eksterne grafiker

 • sikre, at alt content matcher ‘tone of voice’, værdier, og virksomhedsbrand

 • deltage i produktion, opsætning og afsendelse af indhold til øvrige e-mails, landingpages og lignende

 • koordinere og eksekvere indsatser i tæt samarbejde med Salg og andre afdelinger i Visma DataLøn og ProLøn.

Smid dit lod hurtigt i puljen!
Vi håber allerede at kunne finde vores kommende kollega i januar måned til opstart 1. Marts, så der er mulighed for overdragelse fra vores snart barslende kollega. Hvis du kan se dig selv i stillingen og hos Visma DataLøn og ProLøn, må du derfor ikke tøve med at sende os dit CV og ansøgning. Vi indkalder løbende til samtaler. 
Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen eller rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Marketing Director Mette Jørgensen på mette.jorgensen@visma.com. 

Processen

 • Første samtale med HR, leder og kollega

 • Personligheds- og evnetest 

 • Anden samtale med leder og HR 

 • Reference check 

 • Kontrakt

Hvem er Visma DataLøn og ProLøn?

Visma DataLøn og ProLøn er eksperter i løn og HR. Sammen skaber vi en enklere hverdag for vores 70.000 kunder, som vi bl.a. producerer 500.000 lønsedler for om måneden. Vi er en del af Visma-koncernen, som er Skandinaviens førende leverandør af løn- og HR-systemer samt outsourcing - og vi har fortsat store vækstambitioner.

Vi bor i vores nye, topmoderne og inspirerende domicil i Carlsberg Byen, der blandt andet rummer atrium, gårdhaver, tagterrasser, fitnessfaciliteter, café og restaurant. Det er hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Her er plads til over 1100 medarbejdere, og så ligger det i gåafstand til S-togs- og metrostation.

Del på:

Referencenummer:

934203412

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Tidsbegrænset

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

01-03-2022

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Julie Lindberg Hollegaard

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V