Visma Enterprise A/S Visma Enterprise A/S Visma Enterprise A/S Visma Enterprise A/S Visma Enterprise A/S

Talstærke elever til karriereskabende uddannelse i Visma Enterprise

Lønelev

Brænder du for tal, data og IT? Og kunne du tænke dig at blive klædt på til en specialistrolle inden for lønadministration? 

 

I Visma Enterprise er vi klar til at uddanne fremtidens lønspecialister gennem en helt ny kontorelevuddannelse. Her får du læring gennem praktisk erfaring og en uddannelse, der giver dig masser af karrieremuligheder. Vi søger 1 elev til at starte i marts 2022.


”Du får et skræddersyet 2-årigt forløb, hvor du virkelig kommer ned i materien og lærer alt, der er at vide – ikke bare om arbejdet med løn som en disciplin – også om andre dele af vores kerneforretning.
– Anders René Andersen, Director HR & Legal.

 

En specialiseret elevuddannelse

Elevuddannelsen varer 2 år og her foregår din læring gennem hands-on arbejde med opgaverne, som spænder vidt. Du får nemlig mulighed for at prøve dine evner af på forskellige områder i forskellige afdelinger, hvor du indgår i hverdagen på lige fod med dine mere erfarne kolleger.

 

Din elevtid kan kombineres mellem:

 • Managed Services, hvor vi gennem effektiv lønadministration skaber værdi for vores kunder - store som små, der har outsourcet deres lønfunktion til os. 

 • Professional Services, hvor vi kommunikerer med vores kunder omkring løsninger og rådgiver dem om alt fra skattefradrag til pensionsordninger over telefon og chat.

”I hvert af de områder jeg har været ude i, har jeg fået tildelt mit eget ansvarsområde. Og jeg kan se, at jeg rent faktisk har været med til at gøre en forskel. Det er fedt! Fortæller Elif Christina Friisberg Cömlekci, som er tidligere elev og er fortsat i en fast stilling i Visma Enterprise.

 

Når du er færdig, kan du være stolt af, at du har:

 • bevist, at du er talminded og analytisk og er blevet superbruger af en lang række programmer og systemer

 • lavet alt fra indberetning og bogføringer til at finde svar på spørgsmål om ferie, pension og sygdom

 • fintunet dine kommunikationsevner, og bevist at du forstår at afkode budskaber og lytte til kunderne

 • fået indsigt i det danske erhvervsliv på kryds og tværs af virksomheder i Danmark, for du har lavet løn for stort set alle typer

 • skærpet dine evner til at skabe værdi hos kunderne ved at hjælpe dem til at finde og vælge de rigtige løsninger.

Efter endt elevuddannelse er der gode muligheder for at fortsætte din karriere i Visma Enterprise.

 

Vi står klar til at tage godt imod dig

Selvom rammerne er på plads, er hvert forløb unikt, og sammen lægger vi din uddannelsesplan, som også kommer til at inkludere et online skoleforløb via Niels Brock. Du får masser af sparring fra dine kolleger, ligesom du får en fast kontaktperson, du altid kan gå til, også hvis det ikke er opgaverelateret. Og så har vi et helt fantastisk elevmiljø, hvor du deler et tæt sammenhold med de øvrige elever.

”Jeg synes, Visma er et godt sted at være, fordi du virkelig får lov til at vokse med opgaven. Her er plads til, at du kan lave fejl, og så snart du viser, du gerne vil lære noget, så falder folk næsten over hinanden for at lære dig det.” - Elif

 

Sund work-life balance – og gode udviklingsmuligheder

Du får stadig tid til familie og venner! Hos os går vi op i, at dit arbejdsliv og privatliv er i harmoni. Derfor har du rig mulighed for at arbejde hjemmefra, når det giver mening. Derudover får du gode karriere- og udviklingsmuligheder, som vi  understøtter med din individuelle udviklingsplan, kurser og videndeling på tværs af hele Visma.

Du bliver fri for at smøre madpakke, for vi har den lækreste frokostordning, og når du har spist for meget, kan du gå med dine kolleger i vores eget fitnesscenter og kæmpe dig tilbage til den gode samvittighed.

 

Har du det, der skal til?

Vi forventer selvfølgelig ikke, at du allerede har styr på det hele, men vi forventer, at du har lyst til at lære og bruge energi på at sætte dig ind i tingene. Der er også flere mulige indgangsvinkler: Måske har du en BA med i rygsækken, måske har du praktisk erfaring. Et er sikkert, du:

 • har afsluttet eller afslutter din HHX/STX/HF/HTX med eventuelt supplerende tillægskurser til sommer 2021, og du har "kontor" som dit speciale

 • er analytisk stærk og har fod på det med tal

 • har helt styr på basics i Excel og generelt et godt kendskab til IT og systemer

 • har kommunikationsevner, der er helt i top

 • taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau.

 

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigt via linket. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Customer Success Manager Kristine Salter  på +45 4410 4553.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Nye omgivelser i 2021

3. maj 2021 blev Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og er det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gåafstand til S-togs- og metrostation. Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler, men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset er et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark. 

 

Del på:

Referencenummer:

057642321

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

31-01-2022

Tiltrædelse:

01-03-2022

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 København V