Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

Business Development Manager

Business Development Manager

Vil du være med til at udvikle og drive Sproom’s kommercielle success? Ønsker du at opsøge nye muligheder for vores kunder og vores produkt? Hvis du kan svare “ja” til dette, så har vi en unik rolle til dig i Sproom, som vores nye Business Development Manager.

I Sproom udvikler og leverer vi elektroniske fakturerings-services til regnskabssystemer, virksomheder og integrations partnere. Vi ønsker at accelerere vores vækst og blive den foretrukne leverandør af e-fakturerings-infrastruktur i Danmark. Vi er en del af Visma e-conomic og er derfor unikt positioneret til at imødekommende den kommende bølge af digitalisering af danske virksomheder.

Vi leder derfor efter en dreven Business Development Manager, der er kommercielt-orienteret og som har domæne-kendskab. Derudover har vi brug for en Business Development Manager, og dreven Business Development Manager, der kan tage kontrol og ansvar for vores markedsvendte initiativer og den kommercielle success af vores produkt.

Du har en stærk og etableret historik inden for forretningsudvikling af SaaS eller transaktionelle software services. Du besidder erfaring og viden til at kunne tage ejerskab for og videreudvikle vores forretningsmodel samt drive kommercielle diskussioner internt såvel som  med kunder og partnere. Selvom det kommercielle aspekt af denne rolle dominerer, er det mindst lige så vigtigt, at du har solid erfaring med komplekse softwareløsninger, og har konstruktive holdninger og feedback til produktudviklingen. Vi forventer ikke, at du er fagekspert indenfor e-fakturering, men viden om dette forretningsdomæne vil blive betragtet som et stort plus for denne rolle. 

Du vil arbejde tæt sammen med salg, support og marketing og du vil blive et naturligt ankerpunkt for alle forretningsinteressenter. Det er derfor også vigtigt, at du sikrer god kommunikation og godt samarbejde på tværs af afdelingerne. Du vil medeje vores forretnings- og produktstrategi og du vil hjælpe med at sikre, at begge ting integreres i hele vores værdikæde. Organisatorisk vil du sidde i vores produktafdeling (R&D) og du vil arbejde skulder-ved-skulder med Sprooms produktejer og lederen af vores udviklingsteam.

 

I denne rolle vil du…

 • Kontinuerligt være på udkig efter nye forretningsmuligheder 

 • Udvikle vores forretningsmodel og drive kommercielle diskussioner internt som med kunder og partnere

 • Pragmatisk lede vores go-to-market initiativer. Her er det vigtigt, at du formår selv at tage initiativ og handle på dette, men samtidig også evner at række ud til andre afdelinger, når det kan styrke initiativet. 

 • Proaktivt identificere, initiere og lede relevante projekter som understøtter Sproom’s forretningsstrategi

 • Sikre at gode idéer analyseres og prioriteres ift. øvrige planlagte initiativer i organisationen

 • Udvikle eksekveringsplaner for prioriterede initiativer og tilsikre at de føres ud i livet

 • Være ansvarlig for end-to-end ledelse af udvalgte projekter, som eksempelvis kan have til formål at optimere vores interne arbejdsprocesser. 

 

Den ideelle person har…

 • En stærk iværksætterånd og er resultat- og løsningsorienteret

 • Erfaring med ejerskab af kommercielle aspekter af et softwareprodukt

 • Erfaring med komplekst løsningssalg og kontraktudarbejdelse

 • Minimum 2 års erfaring fra “cloud software” industrien

 • Solide kommunikationsegenskaber på både dansk og engelsk

 • Erfaring fra et domæne som vedrører en virksomheds centrale forretningsprocesser

Som person forventer vi, at du besidder et stort drive og viljen til at lykkes! Du er ikke bange for at byde ind på projekter og kaste dig ud i nye situationer, hvor de udfordringer der måtte opstå giver dig blod på tanden til at fortsætte og give det den ekstra skalle, der skal til, for at lykkes. 

Når du giver dig i kast med nye opgaver og projekter, så gør du det med en optimisme, et drive og en positivitet, der smitter af på dine kolleger.

Derudover er det naturligvis vigtigt, at du formår at sælge vores produkt, men det er mindst lige så vigtigt, at du formår at samle og omfavne alle i Sproom - kort sagt; at være en rigtig Sproom’er! 

 

Dette kan du forvente hos os… 

 • En uformel og tillidsbaseret arbejdskultur

 • Meget dygtige, erfarne og passionerede kolleger 

 • Fleksibilitet til selv at beslutte, hvor du arbejder fra. Hjemme, på kontoret eller fra den lokale kaffebar. Du bestemmer.

 • En virksomhed hvor dét at have det sjovt er kritisk for vores success!

 

Ansøgning

Hvem er bedre til at fortælle os mere om dig, end dig selv? Ansøg med dit CV og vi vil nærlæse hver en del af det! Samtaler afholdes løbende.

Hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Maria Daugaard på mail: maria.daugaard@visma.com

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Rekrutteringsproces

 1. En kort telefonsamtale

 2. Første interview med leder

 3. Case, personligheds- og evnetest

 4. Anden samtale med leder og HR

 5. Referencer

 

Om Sproom

Sproom er et selvstændigt brand og produkt, som er en del af Visma e-conomic-familien. Vi udvikler og leverer den førende service inden for elektronisk fakturering i Danmark. Flere end 45.000 virksomheder og medarbejdere afhænger af vores platform i forbindelse med afsendelse og modtagelse af forretningskritiske dokumenter. Vi sender og modtager derfor fakturaer til en samlet værdi af over 8 milliarder kroner om året. Vores ambition er at være den foretrukne partner, når det kommer til levering af elektroniske dokumenter i Danmark.

 

Om Visma e-conomic

Visma e-conomic er et cloud-baseret regnskabsprogram, som hjælper mere end 160.000 virksomheder med at drive forretning. Vi er mere end 300 medarbejdere og er en del af Nordens førende IT gruppe, Visma. Hver eneste dag tilbyder vi vores kunder IT-løsninger, der skaber vækst og effektivitet, så de har tid til fokusere på deres kerneforretning.
Vi holder til i Carlsberg Byen sammen med alle Vismas selskaber i Hovedstadsområdet. Med sine 20.000 m² har vores kontorbygning plads til mere end 1100 medarbejdere, og er dermed den største kommercielle bygning i Carlsberg Byen. Bygningen ligger i gåafstand fra S-tog og metro og har både tagterrasse, caféer, restaurant, gårdhave samt atrium. Vores hjem er et sted for viden og innovation og er med til at sikre, at Visma fortsat vil være en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

Om Products (R&D)

Du bliver en del af vores udviklingsafdeling Products (R&D) med mere end 125 medarbejdere, der primært er på vores lokationer i Danmark og Rumænien, hvor vi arbejder med teknologier som f.eks. C#, Node.js, Go, React, MS-SQL, Swift, Kotlin og MongoDB. 

Vi er en international afdeling med mere end 20 forskellige nationaliteter, som besidder stillinger såsom udviklere, product ownere, QA Engineers og UX Designere. Vi bygger og designer vores cloud-baserede regnskabssystem e-conomic.dk samt EDI servicen Sproom. På daglig basis behandler vi mere end 50 millioner dataforespørgsler og sørger samtidigt for, at vores fantastiske udviklingsteams har de integrationer og værktøjer der skal til for, at vi kan udrulle produktforbedringer flere gange om dagen.I Visma e-conomic respekterer og værdsætter vi forskelligheder, og oplever, at en divers arbejdsstyrke styrker kreativitet og innovation. Visma e-conomic vil sikre ligebehandling og forbyder derfor enhver form for diskrimination, chikane og mobning. Alle ansættelsesmæssige beslutninger hos Visma e-conomic er baseret på forretningsbehov, jobkrav og individuelle kvalifikationer uden hensyntagen til køn, etnicitet, alder, religion, tro, familie- eller forældrestatus, eller enhver anden status beskyttet af love eller regler i Danmark. Visma e-conomic opfordrer derfor alle interesserede ansøgere til at søge.

Visma e-conomics datapraksis er designet til at sikre, at dine personlige oplysninger er passende beskyttet. Bemærk venligst, at dine personlige oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Del på:

Referencenummer:

182727050

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

31-01-2022

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Maria Daugaard

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V