Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS

Har du økonomibakgrunn og vil bidra til å digitalisere norsk næringsliv?

Business Process Advisor

Visma Software er et innovativt teknologiselskap som utvikler og selger fremtidens software. Vi ser etter en dyktig konsulent til vår Customer Success-avdeling. Som Business Process Advisor vil du ha ansvar for rådgivning, implementering og opplæring på vårt fantastiske business intelligence produkt, OneStop Reporting.

Din arbeidshverdag
Vi i Visma utvikler og leverer programvare som brukes av mer enn en million kunder. Vi drives av å skape et mer effektivt samfunn hvor teknologi er en viktig komponent. Våre kunder er norske virksomheter og regnskapsbyråer. I tillegg bistår vi våre partnere som selger våre produkter ut i markedet. Din viktigste oppgave vil være å bistå kunder og partnere med implementering, rådgivning og kompetanseheving.  

Hos oss blir du en del av et stjernelag med hyggelige og hjelpsomme kollegaer. Du vil få spennende utviklingsmuligheter innenfor et produktområde som er under enorm digitalisering  og vekst. Er vi en god match for hverandre vil du kunne få mye innflytelse og ansvar.

Hvem ser vi etter?
Vi er på utkikk etter deg med brennende engasjement og forståelse for sammenhengen mellom effektivisering, teknologi og forretning. Du trives i konsulentrollen og evner å se helheten gjennom hele leveransen. Du takker alltid ja til en utfordring, samtidig som du liker å utfordre det etablerte. Gode kundeopplevelser skaper du ved å dele villig av din kunnskap og erfaring.  

Vi håper også at du har:

  • Høyere relevant utdanning innen økonomi

  • Erfaring fra å ha jobbet som konsulent eller i en økonomifunksjon

  • God teknisk forståelse og interesse

  • Kommuniserer godt både på norsk og engelsk


Hva kan vi tilby deg?

  • Er du interessert i økonomi og teknologi så er dette stedet for deg! Du blir en del av et ledende teknologiselskap der du samtidig får jobbe med interessante økonomifaglige problemstillinger 

  • Vi bryr oss om deg! Hos oss får du konkurransedyktige betingelser som selvfølgelig også inkluderer god pensjonsordning, velferdsordninger, forsikringer samt tilgang på onlinelege, onlinepsykolog og naprapatbehandling. 

  • Fleksibel arbeidshverdag! Hos oss kan du benytte deg av både hjemmekontor, hyttekontor og workcation / staycation :) 

 
Vil du bli bedre kjent med oss og få et innblikk i hvordan det er å jobbe i Visma Software? Du finner oss på Instagram (vismasoftwarenorge), Linkedin (Visma Norway) og vår karriereside (www.visma.com/careers). Du kan også lese mer om vårt fantastiske produkt, OneStop Reporting, her: www.onestopreporting.com

Del på:

Referansenummer:

517029512

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

01.02.2022

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenslyst Alle 56 0277 Oslo