Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S Visma DataLøn A/S

Manager til team af backend softwareudviklere

Er du vant til at lede et team af erfarne og kompetente softwareudviklere? Besidder du en afsmittende, positiv energi og nyder at sikre høj trivsel og performance for dit team? Så er du muligvis den nye manager for ét af vores softwareudviklingsteams i Visma DataLøn og ProLøn. 

Vi er intet uden vores fantastiske medarbejdere
Du vil blive en del af en softwarevirksomhed i vækst, hvor vi udfører en kritisk opgave for vores kunder ved at gøre deres løn- og HR arbejde enkelt og korrekt. Som Manager i Product Development bliver du ansvarlig for et af vores i alt fem teams. Her vil dit primære ansvar blive at sikre, at dine medarbejdere har en spændende hverdag med omdrejningspunkt i et fagligt miljø, og hvor det sociale samtidig er i højsædet. Vi tror på, at vi skaber de bedste resultater ved at bringe vores forskellige kompetencer og baggrunde i spil - og diversitet spiller en væsentlig rolle for vores evne til at nå vores mål. 

Du bliver manager for et erfarent backend team
Indledningsvis vil dit ansvarsområde være vores DataLøn Backend udviklingsteam. Vi er allerede langt i at etablere en ny backend på nyere teknologi, men indtil denne er fuldt implementeret, skal den nuværende backend (COBOL) sikre, at alle vores kunder kan udbetale løn. Med andre ord er vores backend og teamet afgørende for vores drift. 

Backend teamet består i dag af ca. 10 udviklere, to testere samt en Product Owner. Teamets opgaver består i systemudvikling og -vedligehold samt vidensoverdragelse ifm. udviklingen af vores fremtidige backend. Der er tale om et meget erfarent team, der i høj grad er selvkørende ift. opgaver og fokus. Dine opgaver bliver - udover at sikre den daglige trivsel og performance -  at bidrage til at finde fremtidige muligheder for teammedlemmerne, primært inden for vores eget selskab, Visma DataLøn og ProLøn, sekundært i Visma koncernen - dette naturligvis i tæt dialog med den enkelte medarbejder.

Din tid vil primært gå med at: 

  • Sikre høj performance i et fagligt miljø med fokus på medarbejdernes trivsel

  • Spille en aktiv rolle ifm. udarbejdelse og implementering af strategi, vision og mål

  • Indgå i en kompetent ledergruppe, hvor vi sammen sikrer fælles målopfyldelse. Vi arbejder som et team, og er afhængige af vores respektive resultater for at lykkes i fællesskab

Vores ønskeliste til den ideelle kandidat: 

  • Du har erfaring som leder af et team af softwareudviklere og en veludviklet empati og integritet
  • Nyder at arbejde med mennesker for at kombinere virksomhedens mål med det enkelte teammedlems ambitioner og kompetencer

  • Er erfaren i at sikre fremdrift og kvalitet i leverancer 

  • Du er beslutningsdygtig og søger løsninger baseret på data og input

  • Du er dygtig til at skabe relationer til dine medarbejdere, men også på tværs af organisationen

  • Du er en udpræget teamplayer og værdsætter at dine resultater skabes sammen med andre

Kan du købe ind på ovenstående?
Så kan vi ikke vente med at byde dig velkommen til Visma DataLøn og ProLøn. Vi håber, at vi kan finde vores kommende kollega hurtigst muligt og afholder derfor samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Director, Business & Product Development, Jesper Lundgreen på tlf. 42 82 22 47.

Hvem er Visma DataLøn og ProLøn?
Visma DataLøn og ProLøn er eksperter i løn og HR. Sammen skaber vi en enklere hverdag for vores 70.000 kunder, som vi bl.a. producerer 500.000 lønsedler for om måneden. Vi er en del af Visma-koncernen, som er Skandinaviens førende leverandør af løn- og HR-systemer samt outsourcing - og vi har fortsat store vækstambitioner.

Vi bor i vores nye, topmoderne og inspirerende domicil i Carlsberg Byen, der blandt andet rummer atrium, gårdhaver, tagterrasser, fitnessfaciliteter, café og restaurant. Det er hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Her er plads til over 1100 medarbejdere, og så ligger det i gåafstand til S-togs- og metrostation.

 

Del på:

Referencenummer:

930386875

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Julie Lindberg Hollegaard

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V