Visma Enterprise A/S Visma Enterprise A/S Visma Enterprise A/S Visma Enterprise A/S Visma Enterprise A/S

Sælger af software og visioner

 

Har du lyst til at sælge softwareløsninger for et stærkt brand med en stor produktportefølje? Kan du hjælpe virksomheder med at automatisere essentielle områder indenfor løn og HR, og skabe tryghed for vores kunder i de forandringer, det kræver at skabe en mere digital hverdag.

 

Så er det dig, der kan blive vores næste sælger i Visma Enterprise og nyde godt af vores mange varme leads og vores ihærdighed efter at støtte dine salgsmuligheder med uddannelse, vejledning og pionerånd.

”Vi har ikke brug for pistolsalg, hvor det skal gå lynende hurtigt. Som sælger hos os skal man have faglig stolthed og lysten til at levere et ordentligt stykke arbejde, hvor man kan se kunderne i øjnene. I vores forretning er kunden i centrum - det er altafgørende,” siger salgschef Kim Simonsen. 

Endemålet er ikke kun at lukke en ordre. Endemålet er at sætte visioner, længere relationer og levere værdi sammen med kunden og at gøre det i en foranderlig kontekst, hvor fremtiden er uigennemskuelig.

 

Et lille team i en stor organisation

Du bliver en del af vores samlede koncern med 14.000 medarbejdere, som udvikler og sælger produkter med stor brandværdi, der virkelig er på vej fremad. Samtidig kommer du ind i Visma Enterprises 8-personers Sales team, hvor vi brænder for vores kunder. Her er beslutningsgangen kort, og så har vi først og fremmest en kultur, hvor det er bedre at fejle end at prøve for få idéer af.

Dit udviklingspotentiale er stort – både fordi vi bliver ved med at vokse, men også fordi, vi understøtter dine muligheder for at dygtiggøre dig selv. Du får en individuel udviklingsplan, og vi sætter pris på at sparre med hinanden i vores team og i hele Visma Enterprise.

Derudover får du adgang til Vismas domiciler i hele landet, blandt andet vores nye lækre lokaler i Carlsberg Byen, hvor vi har et gratis fitnesscenter, du kan benytte dig af. Samtidig er der rig mulighed for at arbejde hjemme – faktisk er vi åbne overfor, at du kan klare dit job hjemmefra, uanset hvor i landet du er. 

 

Sælg via din viden og den gode relation

Med udgangspunkt i din viden om vores software services afdækker du kundernes behov for nye løn og HR-løsninger til deres mellemstore virksomhed. 

Du jagter både nye kunder med relationsskabende salg og udfordrer eksisterende kunder, der kan få gavn af nye produkter. Du møder kunderne på et strategisk niveau og sælger til beslutningstagere.

”Potentielle kunder gider godt at tale med en, fordi de ved, vi har noget på hylden, som de har brug for. Det er afgørende for mig som sælger, fordi det giver mig mulighed for virkelig at levere,” siger sælger Christian Clausen.

 

Du brænder for kvalificeret salg

Du er nysgerrig og ivrig. Nysgerrig efter at være opdateret på, hvad der rører sig indenfor det felt, du arbejder med. Du opsøger selv viden om HRM og lønsystemer indenfor vores område. Samtidig er du ivrig efter at levere gode resultater og holde kunden tilfreds med de cloud-løsninger, du sælger til dem. 

”Jeg oplever, at hvis man selv har lysten til at prøve ting af og evnen til at tage initiativ, så er det virkelig sjovt at være en del af, og man bliver bakket op med både viden og støtte,” siger Christian.

Derudover har du: 

  • erfaring med salg af softwareløsninger

  • gode danskkundskaber og mulighed for at tale engelsk på forretningsniveau.

Har du kendskab til salg af softwareløsninger, der understøtter HR eller økonomiafdelinger, så er det en fordel, men vi opfordrer dig til at søge, så længe du brænder for kvalificeret salg og har en forståelse for software-markedet. Du behøver ikke at være specialist, men det er vigtigt, at du forstår mekanismerne på markedet.

 

Lyder det som noget for dig? 

Vi behøver ikke at se en ansøgning fra dig, men send dit CV via linket. Vi er altid på udkig efter kandidater med den rette DNA og kigger løbende på CV’er.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef Kim Simonsen på 4282 2160.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!


 

 

Nye omgivelser i 2021


Fra 3. maj 2021 blev Carlsberg Byen det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og er det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gåafstand til S-togs- og metrostation. Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler, men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset er et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark. 
Del på:

Referencenummer:

903622825

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

30-06-2022

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Kim Simonsen

Mobil: +45 42822160

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 København V