Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

IT Talent Acquisition Specialist

Til Nordens største softwareselskab 

Velkommen til Visma Consulting

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Teknologi er midlet. Vækst og velfærd er målet. Som ansat bliver du en del af denne mission. Visma bidrager med digitalisering, der forbedrer og forenkler hverdagen – for borgere, offentlige instanser og private virksomheder - Vil du være med? 

Den rette kandidat er passioneret omkring headhunting og search samt hvordan vi rekrutterer de bedste kandidater. Du er klar til at smøge ærmerne op og bidrage til at vi får endnu flere dygtige kollegaer ansat. Den rette kandidat har en solid baggrund fra search- og rekrutteringsbranchen, du har arbejdet med en bred vifte af relevante rekrutteringskanaler, og du brænder for at tale med kandidater.

Da vi er et IT-konsulenthus, er det vigtigt at du har erfaring med at rekruttere IT-specialister. Hos os vil du hos os få ansvaret for hele rekrutteringsprocessen, fra start til slut, og i et tæt samarbejde med lederne i organisationen. Ved opstart af en opgave, bliver du sparrings- og samarbejdspartner for den ansættende leder . Du vil afdække behov og profil med den ansættende leder, sørge for annoncering og search, planlægge og gennemføre interviews samt gennemføre personprofilanalyse og -tests. Du vil også skulle forhandle ansættelsesvilkår og sørge for at få på kontrakten på plads. Altså - du har  ansvaret for hele processen!

”For mig er det vigtigt at vi lykkes som team og  at vi i organisationen opleves som en professionel og strategisk samarbejdspartner. Visma er en fremadstormende og ambitiøs IT-virksomehed med klare vækstplaner, du vil opleve entreprenørånd, højt til loftet og passion for det vi laver. HR teamet fungerer som støtte til vores kollegaer i organisationen og vores indsats bidrager til at nå forretningens mål siger Sabrina Andersen, der er HR Manager i Visma Consulting.

Du vil referere direkte til Sabrina Andersen. Du bliver en del af vores HR team, som også består af en recruiter kollega som du kan sparre og samarbejde med. Kort fortalt, du får mange søde og dygtige kollegaer som du samarbejder tæt med, både i Danmark såvel som internationalt. 

 

Dine kvalifikationer

Du har arbejdet i IT branchen i en årrække, og du ved, hvordan man sourcer de rigtige kandidater frem. Ydermere er du selvstændig, stærk og initiativrig, og du har et stort drive, og du går struktureret og målrettet til opgaver. Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, og du har fokus på kundens behov. Du skal helt sikkert kunne trives i en dynamisk organisation, hvor to dage aldrig er ens. Derudover kan du sætte kryds ved de fleste erfaringer listet nedenfor;

  • Succesfuld track-record med search af IT-profiler. Måske har du også arbejdet med resten af rekrutteringsprocessen - ellers får du muligheden her!

  • Erfaring fra konsulentbranchen eller fra en projektorganisation vil helt klart være et plus

  • Erfaring med opbygning af netværk og anvendelse af div. sociale medier

  • Støtte og coache ledere og beslutningstagere i forbindelse med rekrutteringsprocessen

  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til ansættelsesret, men ikke et must!

Mand og kvinde med iPad

 

Dine udviklingsmuligheder 

Visma er ikke som andre virksomheder. Du bliver ikke kun en del af én virksomhed. Du bliver en del af en føderation af virksomheder under Visma gruppen som på nuværende tidspunkt består af 200+ virksomheder. Alle med unikke styrker der skaber værdi på tværs af det samlede økosystem, og giver gode udviklingsmuligheder for både Visma medarbejdere og kunder, private som offentlige. 

Som medarbejder i Visma kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling, såvel som din egen karriere, med kontinuerligt mulighed at udvikle dine kompetencer. Vi har et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement hvor der tilbydes mange forskellige aktiviteter af både faglig og social karakter.

Vi har respekt for forskellighed og ser det som en styrke. Vi er forskellige som mennesker og så insisterer vi på work-life balance, så vi kan kombinere en ambitiøst IT-karriere med et liv ved siden af.

Når dagen er omme, er mennesket og vores måde at skabe værdi på – dét, der gør forskellen. For os, for vores kunder og for samfundet. Og vi bliver ved med at dyrke og investere så vi sammen bidrager til at digitalisere Danmark.

 

Om Visma Consulting

Visma Consulting er en væsentlig bidragsyder til nogle af Danmarks største digitaliseringsprojekter. I hverdagen tænker vi sjældent over, at der er IT i alt fra at sikre torskebestanden i de danske farvande til at få indsatte i danske fængsler resocialiseret og få ansættelseskontrakter sikkert i hus. IT spiller en vigtig rolle overalt i vores hverdag og er afgørende for den måde, vores samfund fungerer på. Uanset om det er inden for det offentlige eller det private.

Vi gør en forskel for vores samfund!

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi er sat i verden for at levere vækst. Det er vores opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling. Det er fundamentet for, at vi både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel – for bedre borgerservice, for enklere administration, for effektivitet i virksomhederne og for at frigøre menneskelige ressourcer. 

Vi har samlet flere af vores selskaber, både i Århus og i København, for at understøtte samarbejdet på tværs, til gavn for medarbejdere, kunderne og forretningen.

I København er Carlsberg Byen er det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Her kan du blive kollega med 1.099 ligesindede folk, der brænder for teknologi, som alle gerne vil gøre en forskel og som ønsker at påvirke fremtiden.

I vores fælles domicil, har vi samlet en stor del af Visma kolleger fra forskellige selskaber, som Visma e-conomic, Dinero og Kapacity, bare for at nævne nogle få. Det nye domicil på 20.000m² bliver det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen, som også ligger tæt på S-togs- og metrostation. Visma-huset bliver et sted for viden og innovation og skal bidrage til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

 

Del på:

Referencenummer:

730432766

Region:

  • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

30-11-2022

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Sabrina Andersen

Telefon: +45 41914372

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 Vesterbro