Framsikt AS Framsikt AS Framsikt AS Framsikt AS Framsikt AS

Vi søker Rådgiver/Seniorrådgiver til et av våre kontorer

Rådgiver/Seniorrådgiver

Vi har stor etterspørsel etter våre produkter og nå trenger vi flere rådgivere/seniorrådgivere med på laget. Som rådgiver/seniorrådgiver i Framsikt jobber du med rådgivning til kommuner innen økonomi- og virksomhetsstyring og bruk av Framsikt til digitalisering av dette. Hos oss får du jobbe sammen med kompetente kolleger som har bred erfaring både med kommunal virksomhetsstyring og Framsikt.

Framsikt-verktøyet inneholder moduler for analyse, samfunnsplanlegging, handlingsplaner, økonomiplan og årsbudsjett, virksomhetsplaner og rapportering. Vi er godt i gang med utvikling av en ny modul for kommunale planer hvor kommuner skal kunne digitalisere sine kommuneplaner, strategi- og temaplaner samt sikre et effektivt samspill med budsjettprosessen/handlingsplanen. Som rådgiver/seniorrådgiver i Framsikt får du en viktig rolle med å støtte kommunene i helt sentrale arbeidsprosesser i styringsårshjulet.

Om deg

 • Du er interessert i bruk og utnyttelse av moderne digitale verktøy.

 • Du synes det er spennende med kommunal virksomhetsstyring og har flere års erfaring fra budsjett- og økonomirapporteringsprosesser og/eller arbeid med kommuneplaner/temaplaner/virksomhetsplaner.

 • Du liker deg i rollen som rådgiver og har taltent for å drive god og effektiv opplæring og systemstøtte.

 • Du er strukturert og klarer å håndtere mange samtidige aktiviteter.

Om du kjenner deg igjen i dette, bør du ta en samtale med oss!

Vi tilbyr:

 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
 • Konkurransedyktig lønn, bonusordning og gode forsikringsordninger
 • Et ungt, uhøytidelig og inspirerende arbeidsmiljø
 • Fleksibel arbeidshverdag
 • Mulighet til å påvirke utviklingen av Framsikt-produktet

Arbeidssted

Arbeidssted er ett av våre kontorer i Sandvika, Bø i Vesterålen, Lillehammer, Bodø eller Trondheim. Vi arbeider mye digitalt både med kunder og innad i Framsikt. I normale tider vil det bli noe reisevirksomhet til Framsikt sine andre kontorer. Noe reisevirksomhet til kunder må også påregnes.

 

Om arbeidsgiveren

Framsikt er en IT-bedrift i vekst, med over 70 ansatte. Vi utvikler et verktøy for virksomhetsstyring som brukes av 180 kommuner og 15.000 brukere. I 2021 omsatte Framsikt for 83 millioner og sikter mot å passere 120 millioner i omsetning i 2022. Visma er største eier i Framsikt, og vi samarbeider tett om best mulig løsninger for våre kunder.

Vi er en organisasjon med en god blanding av nyutdannede og erfarne medarbeidere innen IT, produktutvikling, kommuneøkonomi og virksomhetsstyring. 1/3 som arbeider i Framsikt har Framsikt som sin første jobb. 1/3 har erfaring fra kommunesektoren. I tillegg til hovedkontoret i Bø i Vesterålen har vi kontorer i Sandvika, Lillehammer, Trondheim, Bodø og utviklingsavdeling i Bangalore i India. Nå etablerer vi et nytt kontor i Bergen. Alle ansatte i Norge og India samles hvert år til kick-off der vi setter oss nye mål. Vi utvikler digitale system, men det er folkene bak systemet som er vår viktigste ressurs. Vi er opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø og bidra til å gjøre hverandre gode.

Del på:

Referansenummer:

015275570

Fylke:

 • Viken
 • Nordland
 • Trøndelag
 • Innlandet

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

Søk nå, vi intervjuer fortløpende!

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Sandvika, Bø i Vesterålen, Lillehammer, Bodø, Trondheim

Kontaktpersoner:

Åsa Elvik

mob: +47 92645098

Adresse: