Framsikt AS Framsikt AS Framsikt AS Framsikt AS Framsikt AS

Vi søker planrådgiver

Planrådgiver

Vi har stor etterspørsel etter våre produkter og vi trenger flere dyktige kunderådgivere til å bistå norske kommuner og fylkeskommuner med utnyttelse av våre løsninger. Nå søker vi flere kunderådgivere til våre kontorer i Bø i Vesterålen, Sandvika (Bærum), Trondheim, Bodø, Lillehammer eller til et nyopprettet kontor i Bergen.

Framsikt har utviklet en ny modul for kommunale planer. Verktøyet legger til rette for digital utarbeidelse og publisering av kommunale planer og gjør det dermed enkelt å tilgjengeliggjøre plansystemet for allmennheten. Integrert med de andre Framsikt-modulene gir planmodulen god sammenheng mellom planer, fra de overordnede planene til handlingsdelen og økonomiplanen og til administrative virksomhetsplaner. Slik iverateas den røde tråden i kommunal virksomhetsstyring, og planer kan dermed være et godt ledelsesverktøy. Planmodulen har blitt svært godt mottatt av norske kommuner, og vi har behov for kunderådgivere til å bistå kommunene i digitale arbeidsprosesser.

Om stillingen

Som kunderådgiver i Framsikt arbeider du med rådgivning, opplæring og prosjektledelse. Vi er svært opptatt av tett og god oppfølging av kundene våre. Arbeidsprosessene i planmodulen henger nøye sammen med arbeidet i de andre Framsikt-modulene, så stillingen vil også bistå kommuner med andre deler av får løsning, f.eks. med mål og handlingsdelen i Økonomiplan og rapportering. Du vil få en viktig rolle med å støtte kommunene i helt sentrale arbeidsprosesser i planarbeidet og i styringsårshjulet. Du får jobbe sammen med kompetente kolleger som har bred erfaring både med kommunal virksomhetsstyring og Framsikt.

Om deg

 • Du er interessert i bruk og utnyttelse av moderne digitale verktøy.
 • Du synes det er spennende med kommunale planprosesser.
 • Du liker deg i rollen som rådgiver og har talent for å drive god og effektiv opplæring og systemstøtte.
 • Du har kunnskap om kommunal planlegging, fortrinnsvis med flere års erfaring med planarbeid i kommune og gjerne fra ulike roller.
 • Du er strukturert og klarer å håndtere mange samtidige aktiviteter.

Om du kjenner deg igjen i dette, bør du ta en samtale med oss!

Vi tilbyr:

 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
 • Konkurransedyktig lønn, bonusordning og gode forsikringsordninger
 • Et ungt, uhøytidelig og inspirerende arbeidsmiljø. 
 • Fleksibel arbeidshverdag
 • Mulighet til å påvirke utviklingen av Framsikt-produktet

Arbeidssted

Arbeidssted er ett av våre kontorer i Bø i Vesterålen, Sandvika, Bergen, Trondheim, Lillehammer eller Bodø. Vi arbeider mye digitalt både med kunder og innad i Framsikt. I normale tider må det påregnes noe reisevirksomhet.

 

Om oss

Framsikt er en IT-bedrift i vekst, med over 70 ansatte. Vi utvikler et verktøy for virksomhetsstyring som brukes av 180 kommuner og 15.000 brukere. I 2021 omsatte Framsikt for 83 millioner og sikter mot å passere 120 millioner i omsetning i 2022. Visma er største eier i Framsikt, og vi samarbeider tett om best mulig løsninger for våre kunder.

 

Vi er en organisasjon med en god blanding av nyutdannede og erfarne medarbeidere innen IT, produktutvikling, kommuneøkonomi og virksomhetsstyring. 1/3 som arbeider i Framsikt har Framsikt som sin første jobb. 1/3 har erfaring fra kommunesektoren. I tillegg til hovedkontoret i Bø i Vesterålen har vi kontorer i Sandvika, Lillehammer, Trondheim, Bodø og utviklingsavdeling i Bangalore i India. Et nytt kontor er under etablering i Bergen. Alle ansatte i Norge og India samles hvert år til kick-off der vi setter oss nye mål. Vi utvikler digitale system, men det er folkene bak systemet som er vår viktigste ressurs. Vi er opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø og bidra til å gjøre hverandre gode.

Del på:

Referansenummer:

550412906

Fylke:

 • Viken
 • Vestland
 • Nordland
 • Trøndelag
 • Innlandet

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

Søk nå, vi intervjuer fortløpende!

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Bø i Vesterålen, Sandvika (Bærum), Trondheim, Bodø, Lillehammer, Bergen

Kontaktpersoner:

Adresse: