Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

Account Manager med flair for troværdig kundekontakt

Account manager med flair for troværdig kundekontakt

                      

Drømmer du om at udvikle dig inden for salg? Har du erfaring med, samt nyder at yde en god, personlig og troværdig kundekontakt? Så er det måske dig, vi leder efter til at blive en del af vores Account Manager team!

 

Vi er et ambitiøst og professionelt team, der alle kommer med forskellige personlige og faglige baggrunde og kvalifikationer, og netop derfor er deling af viden og erfaring essentielt  - ikke kun for os, men også for, at vi lykkes som team og kan bidrage til at tage Visma e-conomic til nye højder!                 

Hos os tror vi på det værdiskabende salg. Derfor er det vigtigt for os, at du elsker og formår at skabe gode og troværdige relationer samt gøre en forskel for vores kunder - dette både inhouse, ude hos kunden samt online eller på telefon. 

For at opnå denne forskel for vores kunder, og samtidig tage salgsteamet til nye højder, er det vigtigt, at du er en do’er og således også på bedste vis formår at eksekvere for at nå vores fælles mål.

Dine daglige arbejdsopgaver vil byde på

 • Daglig kontakt til eksisterende kunder (egen kundeportfølje)

 • Booking samt afholdelse af kundemøder

 • At udfordre og rådgive vores kunder med det formål at give dem de bedste forudsætninger for at benytte vores produkter

 • Booke uddannelsesdage for vores kunder med hjælp fra vores Presales konsulenter

 • Vedligeholdelse i CRM (Superoffice)

 • Indsamling af produkt feedback

 

Teamet 

Du bliver en del af Account Manager teamet i Visma e-conomics salgsafdelingen. Vores mission er at skabe IMPACT. Og med IMPACT mener vi, at vi ønsker at gøre en positiv forskel i alle de aktiviteter vi laver internt som eksternt. 

Account Manager teamet er en del af fire teams, der tilsammen udgør vores salgsafdeling. Dit kommende team består i dag af syv kolleger, som alle hver dag knokler for at gøre en forskel, og samarbejder på tværs. Dette både i salg, men selvfølgelig også i resten af organisationen. 

Udover, at vi naturligvis interesserer os for vores arbejde og for at hjælpe og rådgive vores kunder på bedste vis, så interesserer vi os også for hinanden! Dette gør sig gældende både fagligt, hvor vi ønsker at spille hinanden gode, men også på et personligt plan - vi har altid hinandens ryg! 

Vi drømmer om en profil med følgende kompetencer:

 • Trives med at opbygge og vedligeholde relationer

 • God forretningsforståelse i forhold til workflows, og evnen til at sætte dig ind i nye områder og projekter

 • Flair for IT, apps og online værktøjer

 • Erfaring med bogføring, regnskab og/eller salg

For at trives og få succes i stillingen er det vigtigt, at du er selvstændig, nysgerrig, opsøgende og struktureret.
Du skal være klar på at arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor forandringer er en del af dagligdagen.

Når du starter hos os får du:

 • En professionel, stærk og engagerende arbejdsplads

 • En yderst støttende og ung teamkultur

 • En fleksibel arbejdsplads

 • Et internationalt og innovativt miljø 

 • Arbejdsgiverbetalt pension og sundhedsforsikring

Næste skridt

Vi glæder os til at lære dig at kende. Send gerne din motiverede ansøgning samt dit CV (i PDF). 

Ideelt set besættes stillingen pr. 1. august 2022, og samtaler afholdes løbende. 

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Sales Manager, Cecilie Heie på cecilie.heie@visma.com 

 Om Visma e-conomic

Visma e-conomic er et cloud-baseret regnskabsprogram, som hjælper mere end 150.000 virksomheder med at drive forretning. Vi er en del af Nordens førende IT gruppe, Visma. Hver eneste dag tilbyder vi vores kunder IT-løsninger, der skaber vækst og effektivitet, så de har tid til fokusere på deres kerneforretning. 

Den første maj flyttede vi ind i vores domicil i Carlsberg Byen sammen med alle Vismas virksomheder i hovedstadsområdet. Med sine 20.000 m² har vores nye kontorbygning plads til mere end 1.100 medarbejdere og det bliver den største kommercielle bygning i Carlsberg Byen. Bygningen ligger i gåafstand fra S-tog og metro og har både tagterrasse, caféer, restaurant, gårdhave samt atrium. Vores nye hjem bliver et sted for viden og innovation og skal være med til at sikre, at Visma fortsat vil være en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

I Visma e-conomic respekterer og værdsætter vi forskelligheder, og oplever, at en divers arbejdsstyrke styrker kreativitet og innovation. Visma e-conomic vil sikre ligebehandling og forbyder derfor enhver form for diskrimination, chikane og mobning. Alle ansættelsesmæssige beslutninger hos Visma e-conomic er baseret på forretningsbehov, jobkrav og individuelle kvalifikationer uden hensyntagen til køn, etnicitet, alder, religion, tro, familie- eller forældrestatus, eller enhver anden status beskyttet af love eller regler i Danmark. Visma e-conomic opfordrer derfor alle interesserede ansøgere til at søge.

Visma e-conomics datapraksis er designet til at sikre, at dine personlige oplysninger er passende beskyttet. Bemærk venligst, at dine personlige oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

       Del på:

Referencenummer:

227663321

Region:

 • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

01-08-2022

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Cecilie Heie

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V