Visma Financial Solutions AS Visma Financial Solutions AS Visma Financial Solutions AS Visma Financial Solutions AS Visma Financial Solutions AS

Er du Progress-utvikler og har lyst til å jobbe i et av Europas største IT-selskap?

System Developer

Hver dag knytter vi mennesker og ideer sammen med kunnskap og teknologi. Teknologi er en del av vårt DNA, derfor jobber vi hver dag for at samfunnet og næringslivet skal få en enklere hverdag. Som en av Europas største software selskap, utvikler vi og forvalter kritiske løsninger for våre kunder.

Ønsker du å være med på å videreutvikle en kraftig,  fleksibel og effektiv fakturaadministrasjon for kundene våre? Da er kanskje du vår nye utvikler som kan hjelpe oss å sikre fortsatt suksess for produktet.

Vi forvalter og videreutvikler reskontro- og fakturaadministrasjon for noen av Norges største selskap. Order to Cash, også kjent som O2C eller fakturaens livssyklus, er prosessen som dekker hele ordrebehandlingen: Fra første fakturautsendelse til betalingen er utført og registrert i kundens økonomisystem. 

Vi ønsker å styrke vår utviklingsavdeling og søker nå flere utviklere med god erfaring i Progress OpenEdge (ABL) til å videreutvikle Invoicia, vår løsning for reskontro- og fakturaadministrasjon.

Invoicia er utviklet over mange år med en OpenEdge database i bunnen (i øyeblikket versjon 11.6). Systemet har høy grad av automatisering og mange grensesnitt og integrasjoner. 

Vårt fokus når vi utvikler produktet vårt er brukervennlige og effektive prosesser, automatisering, fleksibilitet samt et tett samarbeide med våre kunder. Du vil jobbe sammen med noen av de beste ekspertene på domenet i Norge, i et selskap i sterk vekst, og bli en del av et tett service delivery team som jobber etter agile arbeidsprosesser og en continuous delivery-modell. 

 

Din arbeidshverdag som utvikler hos oss

Som utvikler vil du være en del av teamet som er eksperter på fakturaadministrasjon og innfordring. Du vil være en viktig bidragsyter i jobben med å videreutvikle og modernisere ulike komponenter i Invoicia. Sammen med vår driftsavdeling vil du være med på å levere og dokumentere utviklingsoppgaver i tett dialog med vår driftsavdeling, samt yte sistelinje brukerstøtte. Vi kan love mange spennende oppgaver i årene fremover!

 

De viktigste arbeidsoppgavene:

  • Utvikle/forenkle/forbedre Invoicia i samarbeide med våre andre dyktige utviklere og fageksperter

  • Bidra til at produktet holder en høy faglig standard og at vi leverer gode tjenester med høy kvalitet

 

For å lykkes i rollen tror vi at du kan huke av på noen av disse punktene:

  • Du har relevant erfaring og/eller utdannelse

  • Du har kompetanse i Progress OpenEdge ABL og database

  • God evne til å samarbeide, positiv innstilling til nye utfordringer

  • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk

  • Du trives meget godt med å sette deg inn i komplekse problemstillinger og finner motivasjon i å forenkle det komplekse

  • Det er også en stor fordel med kompetanse i eller kjennskap til andre teknologier som Progress WebSpeed, .NET, Web-services, REST og XML

 

Hvem er vi?

Visma Financial Solutions AS er et fintech-selskap lokalisert på Skøyen i Oslo, og på Grilstad Marina i Trondheim. Totalt er vi rundt 120 ansatte og har hele verdikjeden fra produktutvikling til salg, leveranse og support. Vi er et selskap i vekst og hos oss får du en målrettet og fleksibel arbeidshverdag i et nytenkende faglig miljø, som er med på å frigjøre tid, bidra til bedre likviditet for kundene våre, og ivareta kundens relasjoner.

Vi er en inkluderende arbeidsgiver og ønsker oss et stort mangfold i arbeidsmiljøet vårt. Vi vurderer alle kvalifiserte søkere uansett bakgrunn. Å ta vare på hverandre, er en del av kulturen hos Visma. 

Selv om vi er i vekst, vil du oppleve at du blir en del av en stabil og trygg arbeidsplass hvor vi er opptatt av at du skal skinne både på jobb og på hjemmebane. Vi har gode ordninger og kan tilby deg konkurransedyktige betingelser. Sist men ikke minst - du vil bli en del av et team der alle tar i et tak og heier på hverandre!

Arbeidssted: Vårt hovedkontor er på Skøyen i Oslo. Bor du andre steder i Norge kan vi også vurdere hvordan vi kan få det til å fungere.  

 

Søknad og kontakt

Du søker på stillingen via lenken på høyre side. Vi foretar løpende intervjuer. Dersom du har spørsmål til stillingen er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Joar Langaard på tlf. 408 46 089. 

 

Del på:

Referansenummer:

398306269

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

31.05.2022

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Joar Langaard

mob: +47 40846089

Adresse:

Karenlyst Alle 56 0214 Oslo