Tripletex - Marked & Forretningsutvikling Tripletex - Marked & Forretningsutvikling Tripletex - Marked & Forretningsutvikling Tripletex - Marked & Forretningsutvikling Tripletex - Marked & Forretningsutvikling

Vil du være med å bygge den ultimate kundereisen?

Marketing Communication Specialist

Brenner du for god markedsføring og digger god kommunikasjon? Har du erfaring fra nyhetsbrev, sette opp automatiserte e-postflyter og/eller på andre måter å jobbe med kommunikasjon mot leads - som potensielt kan bli til nye kunder? Da vil vi høre fra deg!

 

Som Marketing Communications Specialist vil du være sentral i å forme førsteinntrykket til alle nye brukere av Tripletex! Kult, hva? Målet vårt er å gi dem et knakende godt inntrykk og du vil få muligheten til å sette ditt preg fra dag én.

 

Du vil både jobbe strategisk og operativt i denne rollen. For å lage en god velkomstreise har du mange verktøy tilgjengelig, og du vil på ingen måte være alene! Hos oss blir du en del av en gjeng med store ambisjoner, som elsker å teste ut nye ting og ikke minst ha det hyggelig sammen på jobb (og etter arbeidstid!). Du vil du ha gode støttespillere, som trives med høyt tempo og jobber med alt fra innholdsproduksjon og webutvikling, til analyse og produktkommunikasjon.

 

Kort forklart vil du:

  • Bidra til at nye og potensielle kunder får velkomsten de fortjener, og sørger for at de får riktig kommunikasjon til riktig tid 

  • Bidra til at så mange som mulig av de som lager en prøvekonto i Tripletex blir faste kunder 

  • Bruke data- og analyseressursene våre til å kartlegge muligheter og legge grunnlaget for gode avgjørelser 

  • Sette opp A/B-tester og eksperimenter i de ulike kanalene, som for eksempel ulike versjoner av e-poster, tekstvarianter og call to actions 

  • Ettersom denne rollen er nyopprettet hos oss, vil du ha stor mulighet til å påvirke og forme din egen arbeidshverdag. Kanskje du har noen gode idéer til oss?

 

Vi er nok litt partiske, men de som starter i Tripletex velger å bli her lenge - det tenker vi er et godt tegn! Selv om vi nylig har blitt 300 ansatte, ser vi på oss selv som en startup, som vi tror er et resultat av smidigheten, takhøyden og den flate strukturen som vi har beholdt. Våre ambisjoner er store, og det er viktig for oss å holde på nærheten til våre kunder og samtidig fortsette det tverrfaglige samarbeidet internt. Vi vil gjerne ha deg med på laget og håper vi sammen kan fortsette å imponere både kunder, ansatte og konkurrenter.

 

Hvem er du?

Du har gjerne relevant utdanning og/eller arbeidserfaring. Du elsker å ha mange baller i lufta, liker å jobbe med prosjekter fra A-Å og ikke minst er en sterk “do-er”. Du har god formidlingsevne og tar gjerne en analytisk tilnærming til dine prosjekter. En stor fordel, men ikke et krav, er om du har erfaring fra SaaS-bransjen, netthandel og/eller abonnementsmodeller.

 

Blir du med oss å bygge den ultimate kundereisen i Tripletex? Da håper vi å høre fra deg!

Del på:

Referansenummer:

640829700

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

27.05.2022

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Skøyen, Oslo

Kontaktpersoner:

Adresse:

Karenslyst allè 56 0277 OSLO