Visma e-conomic Visma e-conomic Visma e-conomic Visma e-conomic Visma e-conomic

Rådgiver til at yde ekstraordinær kundeservice i en IT-virksomhed i vækst (deltid)

Rådgiver til at yde ekstraordinær kundeservice i en IT-virksomhed i vækst (deltid)

Leder du efter et deltidsjob hvor du kan udfolde din passion indenfor kommunikation, kundeservice og regnskab?  Er du glad for at kommunikere med andre mennesker og brænder du for at give service i verdensklasse? Kan du lide tal og regnskab, og får du et kick ud af at få ligningen til at gå op? Kunne du tænke dig et job, hvor du bliver en del af en stor og spændende IT-virksomhed i vækst samtidig med, at du lander i en afdeling, der værner om sine medarbejderes udvikling og god kollega-karma? Hvis det er noget for dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning

 

Hvem er du?

 • Du har hjertet på rette sted og er hjælpsom af natur - du er ydmyg, respektfuld og ærlig - både over for kolleger og kunder! 

 • Du er god til at falde i snak med andre mennesker og ønsker at bidrage positivt til fællesskabet. 

 • Du tænder på udfordringer, tager ansvar og kan lide at gå forrest i enhver henseende, men især når nye initiativer skal føres ud i livet! 

 • Du trives godt med at arbejde i et højt tempo, og du har måske før arbejdet med kundeservice, regnskab eller IT. 

 • Du har muligvis erfaring med kundeservice og regnskab, men det vigtigste er din personlighed! 

 • Alt hvad du ikke ved, det skal vi nok lære dig!

 

Hvem er vi?

Du vil blive en del af Planet WOW, som er vores kundeserviceafdeling på 110 medarbejdere. Vores kerneopgave er at skabe ekstraordinære oplevelser for alle vores kunder, som tæller alt fra den nystartede iværksætter til den garvede bogholder/revisor. Vi tror på, at vi ikke bare skal løse deres umiddelbare udfordring i e-conomic, men at vi kan skabe værdi ved at være problemknusere, proaktive i vores kommunikation, samt rådgive dem om, hvad der er den optimale løsning for dem - alt sammen mens vi skaber glæde, grin og WOW-oplevelser. Vores mission er at kort sagt at behandle dem bedre end de forventer! 

Vil du gerne læse mere omkring, hvad vi laver i Planet WOW, og hvem der arbejder der? Så læs mere om os her eller se videoen:

 

Om opgaverne:

 • Din arbejdsopgaver bliver at hjælpe vores kunder via chat og telefon med alt fra login problemer til optimering af work-flows i e-conomic.

 • Du kan blandt andet udvikle dig til at få ansvar for at undervise vores kunder via online webinar eller fysiske kurser.

 • Du skal kunne arbejde 2 dage af 8 timer i tidsrummet 8.30-20.

 

 

Opstart

Du vil få et fleksibelt job, hvor vi forventer at du kan arbejde 15 timer om ugen, vi planlægger sammen dine vagter.

Når du starter kan du desuden se frem til et toptunet onboarding forløb, hvor du bliver klædt godt på til din nye rolle.

 

Lyder jobbet som noget for dig og har du lyst til at være en del af vores team? Så tryk “ansøg” foroven og send os din besvarelse på tre spørgsmål. Har du nogen spørgsmål til rollen som WOW Hero, er du velkommen til at kontakte HR Rekrutteringskonsulent, Rikke Due: rikke.due@visma.com. 

 

Rekrutteringsproces

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt og vi afholder løbende samtaler indtil de rette er fundet. 

 1. En kort telefonsamtale

 2. Første interview med leder

 3. Case, personligheds- og evnetest

 4. Anden samtale med leder og HR

 

Om Visma e-conomic
Visma e-conomic er et cloud-baseret regnskabsprogram, som hjælper mere end 160.000 virksomheder med at drive forretning. Vi er mere end 350 medarbejdere og er en del af Nordens førende IT gruppe, Visma. Hver eneste dag tilbyder vi vores kunder IT-løsninger, der skaber vækst og effektivitet, så de har tid til fokusere på deres kerneforretning.
Vi holder til i Carlsberg Byen sammen med alle Vismas selskaber i Hovedstadsområdet. Med sine 20.000 m² har vores kontorbygning plads til mere end 1100 medarbejdere, og er dermed den største kommercielle bygning i Carlsberg Byen. Bygningen ligger i gåafstand fra S-tog og metro og har både tagterrasse, caféer, restaurant, gårdhave samt atrium. Vores hjem er et sted for viden og innovation og er med til at sikre, at Visma fortsat vil være en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

I Visma e-conomic respekterer og værdsætter vi forskelligheder, og oplever, at en divers arbejdsstyrke styrker kreativitet og innovation. Visma e-conomic vil sikre ligebehandling og forbyder derfor enhver form for diskrimination, chikane og mobning. Alle ansættelsesmæssige beslutninger hos Visma e-conomic er baseret på forretningsbehov, jobkrav og individuelle kvalifikationer uden hensyntagen til køn, etnicitet, alder, religion, tro, familie- eller forældrestatus, eller enhver anden status beskyttet af love eller regler i Danmark. Visma e-conomic opfordrer derfor alle interesserede ansøgere til at søge.

Visma e-conomics datapraksis er designet til at sikre, at dine personlige oplysninger er passende beskyttet. Bemærk venligst, at dine personlige oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Del på:

Referencenummer:

006629390

Region:

 • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

01-08-2022

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Rikke Due

Telefon: +45 26824326

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 København V