Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

Softwareudvikler til Visma Consulting Aarhus

Softwareudvikler til Visma Consulting Aarhus

Brænder du for at udvikle digitale løsninger i den nyeste teknologi? Har du lyst til at blive en del af et spændende og innovativt konsulenthus, hvor du skal være med til at designe, bygge og optimere spændende digitale løsninger for vores kunder?

Vi oplever en forrygende vækst og en stærkt stigende efterspørgsel efter vores ydelser og kompetencer. Vi leder derfor efter en dygtig og ambitiøs softwareudvikler, der har lyst til at blive en del af et dynamisk team, hvor der er fart på, og hvor du bliver en del af hele udviklingsprocessen.

Om jobbet
Du kommer til at kode meget! Og vil indgå i både afklaringsprocessen og specificeringen af opgaverne sammen med både kunder og kollegaer.
De løsninger du skal være med til at udvikle, er af stor betydning for vores kunder i forhold til den effektivitet og service, de hver dag skal videregive.
Du arbejder altid sammen med en kollega – både for at sikre kvaliteten og for at vi kan lære af hinanden.

Du vil få en vigtig rolle i 

 • Design og udvikling af vores produktløsninger

 • Forbedringer i eksisterende kodebase

 • Test Designs

 • Teknisk understøttelse af supporten 

 • Input til roadmap

 • Udvikling af arkitektur og kode

Teknologistakken er bred, og du vil bl.a. komme til at arbejde med .NET, ASP.NET, .NET Core, MVC, MS SQL, ELK-stakken, REST-service og React, ligesom Review, pull requests, continous integration/delivery og retrospektiv, hurtigt vil blive en naturlig del af din hverdag. Vi evaluerer løbende de teknologier vi bruger, og du får naturligvis indflydelse på hvilke nye teknologier, der skal i spil. Udover ovenstående har vi et dedikeret fokus på at udvikle vores løsninger i Microsoft Azure.

Dine kvalifikationer
Det er ikke så afgørende for os, om du har en baggrund som datamatiker, datalog, softwareingeniør eller noget helt tredje. Til gengæld skal vi kunne se, at der tændes en ild i dine øjne, når vi taler om udvikling, og at du mestrer dit håndværk!
Vi brænder for vores fag – og forventer det samme af dig – vi regner derfor med, at du holder dig opdateret på udvikling og tendenser inden for .NET og webudvikling og viderefører det i dit arbejde.


Kort opsummeret forventer vi, at du har:

 • En høj faglig stolthed og er nysgerrig på nye teknologier

 • Erfaring/kendskab til agile metoder 

 • Kendskab til SOLID principperne

 • Praktisk erfaring med et objektorienteret programmeringssprog


Vi tilbyder
Du kommer til at indgå i vores udviklingsteam bestående af 25 dedikerede kollegaer, som spænder over softwareudviklere, projektledere, arkitekter og UX’ere. Du kommer til at samarbejde med kompetente kolleger, som tør udfordre dig på dit håndværk. Vi giver stor frihed, og du får derfor rig mulighed for at præge både dine arbejdsopgaver og ansvarsområder.

Sund work-life balance
Vi går op i, at både dit privatliv og arbejdsliv er i harmoni. Det er derfor af stor vigtighed for os, at du har tid til både venner og familie.

Vi praktiserer, alt det du kender med frihed under ansvar, et uformelt og afslappet arbejdsmiljø samt kompetente og dygtige kolleger. For nogen er det lidt af en kliché, men vi er ikke i tvivl om, at du kan mærke det, når du træder ind ad døren hos os.

I Visma Consulting har vi et stort fokus på din faglige udvikling, da vi tror på, at en dygtig kollega er en glad kollega.  

Derfor tilbyder vi blandt andet:

 • Faglig udvikling gennem bl.a. Visma Academy, Pizza og Podcast, Tekniske Tirsdage samt mulighed for relevante kurser og efteruddannelse

 • Ugentlige "Vidensrundstykker" med faglige indlæg

 • Fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsdage

 • Super fede lokaler på Aarhus Ø sammen med andre Visma virksomheder (Bl. a. Co3 og Kapacity)

 • Pensions- og forsikringsordning herunder en attraktiv sundhedsforsikring

 • En bred vifte af sociale arrangementer arrangeret af både personaleforeningen og dit team, alt lige fra julefrokost, fredagsbar, DHL-stafet, bordfodboldturnering og meget mere

Det praktiske
Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Coordinator Jannie Skeldrup på mail jannie.skeldrup@visma.com eller telefon +45 9215 0340.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Om Visma Consulting

Visma Consulting er en væsentlig bidragsyder til nogle af Danmarks største digitaliseringsprojekter. I hverdagen tænker vi sjældent over, at der er IT i alt fra at sikre torskebestanden i de danske farvande til at få indsatte i danske fængsler resocialiseret og få ansættelseskontrakter sikkert i hus. IT spiller en vigtig rolle overalt i vores hverdag og er afgørende for den måde, vores samfund fungerer på. Uanset om det er inden for det offentlige eller det private.

Vi gør en forskel for vores samfund!

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi er sat i verden for at levere vækst. Det er vores opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling. Det er fundamentet for, at vi både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel – for bedre borgerservice, for enklere administration, for effektivitet i virksomhederne og for at frigøre menneskelige ressourcer. 

Vores udsyn er bredt. Vi kigger ud over landets grænser og tænker globalt for hele tiden at være på forkant med nye måder at bruge teknologi til at skabe en bedre hverdag for mennesker og samfund.

Visma Consulting holder til i Carlsbergbyen i København, samt i Pakhusene i Aarhus, som er det nye hjemsted for flere af Vismas divisioner og selskaber i Aarhus. Her bliver du kollega med ligesindede folk, der brænder for teknologi, som alle gerne vil gøre en forskel og som ønsker at påvirke fremtiden. Visma i Aarhus er et sted for viden og innovation og bidrager til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

Del på:

Referencenummer:

654936028

Region:

 • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Aarhus

Yderligere oplysninger fås hos:

HR Coordinator Jannie Skeldrup

Mobil: +45 92150340

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Mariane Thomsens Gade 2F, 8.sal 8000 Aarhus