Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

Senior softwareudvikler til Visma Consulting Aarhus

Senior softwareudvikler til Visma Consulting Aarhus

Vi leder efter en seniorprofil, som ikke er bange for at arbejde med nye teknologier og sætte dem i spil sammen med vores kunder. Som har erfaring omkring valg af arkitektur, design og processer på projekter af forskellige størrelser, samtidig med der er 100% styr på den tekniske udvikling.

Som seniorudvikler arbejder du tæt sammen med en række af vores kunder i forbindelse med udvikling af helt nye projekter og videreudvikling af eksisterende løsninger. Samarbejdet giver dig en afgørende rolle i forhold til udviklingen af arkitekturen og koden i løsningerne, så den hele tiden tilpasses kravene fra kunderne.

Du vil få stor indflydelse i både projekter og det endelige slutprodukt via samarbejdet med dit team, UX-designere og projektledere, hvor du er med i processen hele vejen, lige som du vil være med til at definere den endelige løsning på både små og store leverancer. Du vil indgå i teams i forbindelse med opgaveløsning, hvor review, pull requests og retrospektiv bliver en naturlig del af din hverdag. 

Du vil indgå i vores udviklingsteam som består af 25 dedikerede kollegaer, som spænder over softwareudviklere, projektledere, arkitekter og UX’ere. Du kommer til at samarbejde med kompetente kolleger, som tør udfordre dig på dit håndværk. Vi giver stor frihed under ansvar, og du får derfor rig mulighed for at præge dine arbejdsopgaver og ansvarsområder.

Dine opgaver som Senior softwareudvikler vil bl.a. være:

 • Nyudvikling i både nye og eksisterende løsninger

 • Udvikling af ”pæn” og afkoblet front-end og back-end kode

 • Teknisk ansvarlig på større projekter

 • Agere løsningsarkitekt og sparringspartner overfor kunden

 • Deltage i afklaringsmøder og workshops med kunder

 • Estimering af projekter i samarbejde med dine kollegaer

 • Faglig sparring overfor dine kollegaer

 • Sikre et højt teknisk niveau på større projekter


Vores forventninger til dig – dine kvalifikationer

Du har som minimum 5 års erfaring fra en lignende stilling. Derudover ser vi gerne at:

 • Du har indgående praktisk erfaring med C# .NET/.NET Core

 • Du har erfaring/kendskab til agile metoder (Scrum er en fordel)

 • Du har erfaring med at arbejde i teams

 • Du har kendskab til ASP.NET MVC

 • Du har kendskab til SOLID principperne

 • Du har erfaring med eller brænder for at udvikle i Azure, da det er vores dedikerede målsætning at bygge vores nye løsninger heri


Det er ikke så afgørende for os, om du har en baggrund som datamatiker, datalog, softwareingeniør eller noget helt tredje. Til gengæld skal vi kunne se, at der tændes en ild i dine øjne, når vi taler om udvikling, og at du mestrer dit håndværk! 


Kort opsummeret forventer vi at:

 • Du er god til at prioritere din tid og planlægge dine opgaver, som du følger helt til dørs

 • Du har en høj faglig stolthed og er nysgerrig på nye teknologier

 • Du er god til at sætte dig ind i nye ting og formår at gå fra teori til praksis

 • Du brænder for dit fag og holder dig opdateret om udvikling og tendenser indenfor .NET og webudvikling

 • Du skal sætte en ære i at levere ”pæn” og afkoblet kode, da vi leverer høj kvalitet og godt håndværk. 


Sund work-life balance

Vi går op i, at både dit privatliv og arbejdsliv er i harmoni. Det er derfor af stor vigtighed for os, at du har tid til både venner og familie.
Vi praktiserer, alt det du kender med frihed under ansvar, et uformelt og afslappet arbejdsmiljø samt kompetente og dygtige kolleger. For nogen er det lidt af en kliché, men vi er ikke i tvivl om, at du kan mærke det, når du træder ind ad døren hos os.

I Visma Consulting har vi et stort fokus på din faglige udvikling, da vi tror på, at en dygtig kollega er en glad kollega.  

Derfor tilbyder vi blandt andet:

 • Faglig udvikling gennem bl.a. Visma Academy, Pizza og Podcast, Tekniske Tirsdage samt mulighed for relevante kurser og efteruddannelse

 • Ugentlige "Vidensrundstykker" med faglige indlæg

 • Fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsdage

 • Super fede lokaler på Aarhus Ø sammen med andre Visma virksomheder (Bl. a. Co3 og Kapacity)

 • Pensions- og forsikringsordning herunder en attraktiv sundhedsforsikring

 • En bred vifte af sociale arrangementer arrangeret af både personaleforeningen og dit team, alt lige fra julefrokost, fredagsbar, DHL-stafet, bordfodboldturnering og meget mere

Det praktiske
Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Coordinator Jannie Skeldrup på mail jannie.skeldrup@visma.com eller telefon +45 9215 0340.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Om Visma Consulting

Visma Consulting er en væsentlig bidragsyder til nogle af Danmarks største digitaliseringsprojekter. I hverdagen tænker vi sjældent over, at der er IT i alt fra at sikre torskebestanden i de danske farvande til at få indsatte i danske fængsler resocialiseret og få ansættelseskontrakter sikkert i hus. IT spiller en vigtig rolle overalt i vores hverdag og er afgørende for den måde, vores samfund fungerer på. Uanset om det er inden for det offentlige eller det private.

Vi gør en forskel for vores samfund!

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi er sat i verden for at levere vækst. Det er vores opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling. Det er fundamentet for, at vi både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel – for bedre borgerservice, for enklere administration, for effektivitet i virksomhederne og for at frigøre menneskelige ressourcer. 

Vores udsyn er bredt. Vi kigger ud over landets grænser og tænker globalt for hele tiden at være på forkant med nye måder at bruge teknologi til at skabe en bedre hverdag for mennesker og samfund.

Visma Consulting holder til i Carlsbergbyen i København, samt i Pakhusene i Aarhus, som er det nye hjemsted for flere af Vismas divisioner og selskaber i Aarhus. Her bliver du kollega med ligesindede folk, der brænder for teknologi, som alle gerne vil gøre en forskel og som ønsker at påvirke fremtiden. Visma i Aarhus er et sted for viden og innovation og bidrager til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

Del på:

Referencenummer:

256916297

Region:

 • Region Midtjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Arbejdssted:

Aarhus

Yderligere oplysninger fås hos:

HR Coordinator Jannie Skeldrup

Mobil: +45 92150340

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Mariane Thomsens Gade 2F, 8.sal 8000 Aarhus