Tripletex - Produkt og utvikling Tripletex - Produkt og utvikling Tripletex - Produkt og utvikling Tripletex - Produkt og utvikling Tripletex - Produkt og utvikling

Fullstack-utvikler til Tripletex!

Fullstack-utvikler

Vi slipper små og store features opp til 25(!!) ganger om dagen - som betyr at veien fra idé til kundeverdi er kort! Vi har skapt det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen og hos oss får du masse ansvar allerede fra dag én. Nysgjerrig på hvordan det er å være fullstack-utvikler hos oss? 

 

Som fullstack-utvikler i Tripletex vil du være en del av en avdeling med over 110 andre utviklere, hvor kvalitet og utvikling står sentralt! I Tripletex tror vi på sterke tverrfaglige team og en god kultur fremfor rigide prosesser og prosedyrer. Hos oss setter vi pris på gode, høyteknologiske diskusjoner rundt moderne verktøy som er designet for å løse komplekse utfordringer. Vi liker høyt tempo, korte beslutningsprosesser og vi elsker å lære av våre feil - ikke alt er perfekt, men heller et steg i riktig retning.

 

Vi ønsker å være ledende på teknologi og benytte oss av moderne verktøy og metoder. Våre løsninger baserer seg på blant annet Java, React og AWS. Hos oss vil du få frihet og mulighet til å teste ut nye ideer og utvikle deg i rollen din. I Tripletex kan du være deg selv og du vil bli sett, og hørt. Vi tror du har en pragmatisk fremtoning og liker å jobbe sammen med andre. Du har en sterk forståelse for moderne teknologi. Du jobber like gjerne med nyutvikling som med videreutvikling.

 

Hvorfor Tripletex? 

Din utvikling og karrierevei i Tripletex er viktig for oss, så hvis du har ambisjoner, er lærevillig og vil oppnå mye - kan vi bidra med fleksibilitet, coaching og et spennende fagmiljø som vil hjelpe deg på veien mot dine mål! I Tripletex har vi en helt unik kultur drevet frem av våre verdier; Glede, tillit og driv. Hos oss skaper vi innovative løsninger og tar mål av oss til å bli blant de beste på produktutvikling! Som ansatt hos oss vil du blant annet ha fire innovasjonstimer per uke, som er tid du kan bruke på å lære deg noe nytt. Om dette er å delta på kurs eller jobbe med eget prosjekt er helt opp til deg! Tripletex er et selskap hvor det er rom for å kunne påvirke - det er kort vei fra idé til utførelse. Vi er et selskap med flat struktur, som ønsker nye initiativ velkommen og som gjerne blir utfordret på det som er - det er slik vi kan bli enda bedre. 

 

Nysgjerrig på å høre mer? Ta kontakt med vår rekrutteringsansvarlig Ingrid for en uformell prat. Vi håper å høre fra deg!

Del på:

Referansenummer:

877076795

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

02.06.2022

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Skøyen, Oslo

Kontaktpersoner:

Adresse: