Tripletex - Marked & Forretningsutvikling Tripletex - Marked & Forretningsutvikling Tripletex - Marked & Forretningsutvikling Tripletex - Marked & Forretningsutvikling Tripletex - Marked & Forretningsutvikling

Vi søker Data Analyst til bransjens mest fremtidsrettede økonomisystem!

Data Analyst

Sitter du inne med en brennende interesse for data, samt et driv etter å bistå et selskap til å bli enda mer datadrevet? Innehar du en naturlig nysgjerrighet, elsker tall og digger at det er kort vei fra idé til utførelse? Da har vi en unik mulighet for deg! Vi har skapt det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen og har enorme mengder snasen data vi ønsker å utnytte for å bli enda mer datadrevet i vår beslutningstaking. Er du med?

 

Du vil bli en del av vårt eminente forretningsutviklings-team og med en stadig økende kundemasse ser vi behovet for å kunne ta enda raskere beslutninger basert på dataen vi innhenter. Målet er å tilgjengeliggjøre mer data for hele organisasjonen, og på den måten sikre at vi utvikler både produktet og organisasjonen i en retning som skaper mer kundeverdi.

 

Din utvikling og karrierevei i Tripletex er viktig for oss, så hvis du har ambisjoner, er lærevillig og vil oppnå mye - kan vi bidra med fleksibilitet, coaching og et spennende fagmiljø som vil hjelpe deg på veien mot dine mål!

 

Som vår Data Analyst vil du være sentral i å uthente, analysere og presentere data i ulike prosjekter som vår avdeling til enhver tid jobber med. Vårt team har ambisiøse mål og det finnes et hav av spennende muligheter å utforske hos oss. Kanskje har du også noen gode idéer selv? Hos oss vil du få god opplæring og være en del av et team bestående av ansatte med kompetanse både på dataanalyse, data science og forretningsutvikling. Det gir gode muligheter til å stille spørsmål og sparre. Dessuten tilbyr vi gode muligheter for videreutvikling.

 

Kort forklart vil din rolle innebære: 

  • Bidra med strategisk viktige dataanalyser til ulike prosjekter

  • Hente ut og prosessere forretningsrelevant data fra ulike datakilder 

  • Foreslå hvordan vi kan benytte data til å bygge verdiskapende tjenester i Tripletex

  • Bidra til et større fokus på data i Tripletex gjennom kunnskapsdeling

  • Presentere og tilgjengeliggjøre selvbetjente dashboards for ikke-tekniske kollegaer

 

Hvem er du? 

Du har gjerne en relevant utdanning og/eller noen års relevant arbeidserfaring. Vi tror for å lykkes i rollen så er du både kreativ og analytisk i din tilnærming. Du er gjerne strukturert, målrettet og har en data-dreven tilnærming. Du brenner for å identifisere og utforske nye muligheter, samt evner å bryte ned komplekse problemstillinger til konkrete valg - som du igjen evner å formidle til et tverrfaglig team. Du er gjerne ambisiøs, trives i høyt tempo og innehar en naturlig pådriver i deg og i prosjektene du jobber i.

 

Du har gjerne erfaring innen datauthenting, analyse og visualisering, samt MySQL, SQL eller lignende. En fordel, men ikke et krav, er at du har kjennskap til Google BigQuery, R, Python eller Alteryx og Tableau eller lignende.

 

Kjenner du deg igjen i dette og vil ta del i kanskje Norges største Saas-selskap, og bidra videre i vår spennende reise fremover?  

 

Annen informasjon:

Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer. Vi håper å høre fra deg!

Del på:

Referansenummer:

512427770

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

27.05.2022

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Skøyen, Oslo

Kontaktpersoner:

Adresse:

Karenslyst allè 56 0277 OSLO