Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

Debitorbogholder til Visma e-conomic

Debitorbogholder til Visma e-conomic

Er du serviceorienteret, en haj til tal og ikke mindst god til at holde overblik? Kan du arbejde selvstændigt og struktureret i en til tider uforudsigelig hverdag? Så er der gode chancer for, at du er lige præcis vores nye kollega vi søger til vores finance team! 

Som debitorbogholder bliver du, sammen med en kollega, ansvarlig for alle vores processer og opgaver i forhold til vores debitorer. Det er jeres ansvar at sørge for, at der faktureres korrekt, til tiden og følges op herpå.

 

Dine primære opgaver og ansvarsområder

Sammen med kollega er man ansvarlig for:

 • Løbende fakturering af vores kunder samt større kvartalsfaktureringer

 • Bogføring af indbetalinger og bankafstemninger

 • Oprydning af debitorsaldoliste, og herunder ansvarlig for rykkerprocedure

 • Optimering af arbejdsprocesser og flows

 • Tæt samarbejde med vores kundeserviceOm dig

Du er som person virkelig serviceorienteret, struktureret og trives med selvstændigt hands-on arbejde. Det er vigtigt, du trives i en uforudsigelig hverdag, hvor små forstyrrelser og ændringer vil  være en del af din arbejdsdag. Din uddannelse er ikke afgørende. Det er derimod afgørende, at du har flair for tal og erfaring med debit/kredit og alle dets aspekter. Dertil ville det være en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med e-conomic. 

 

Yderligere: 

 • Er du kvalitetsbevidst og nøjagtig

 • Formår du at prioritere dine faste opgaver samtidig med, at du er fleksibel over for hasteopgaver

 • Kan du bevare overblikket – også i en travl hverdag

 • Sætter du en ære i at have styr på dine opgaver

 

Vi er:

I vores Finance-team er vi i dag 12 medarbejdere med en bred berøringsflade overalt i virksomheden. Vi brænder for at hjælpe vores kunder - medarbejdere og ledere rundt omkring i organisationen - med alt lige fra business og financial controlling, til rådgivning og sparring omkring rapportering og løn. Det vi alle har til fælles er at vi ikke ved noget bedre end at få tallene til at gå op i en højere enhed for virksomheden. 

Vi er et socialt team, der gør en dyd ud af at lave skæg og ballade, samtidig med at vi kan kan gå dybt seriøst ind i en opgave. Vi tilbyder et uformelt, ambitiøst og farverigt arbejdsmiljø, som vi er meget stolte af. Teamet supporterer flere danske Visma selskaber og du vil, sammen med andre kollegaer få hovedansvaret for Visma e-conomic samt potentielt assistere på andre Visma selskaber.

 

Vi tilbyder:

 • Et professionelt og engageret arbejdsmiljø

 • En stærk og støttende team-kultur

 • Et fleksibel arbejdsmiljø

 • En international og kreativ arbejdsplads

 • Firmabetalt pension og sundhedsforsikring

 

Ansøgning

Hvem er bedre til at fortælle os mere om dig end dig selv? Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV (i PDF format).

Jobsamtaler afholdes løbende, indtil den rette kandidat er fundet.
Hvis du har nogen spørgsmål er du velkomme ntil at række ud til Director of Finance, Dennis Klitgaard på dennis.klitgaard@visma.com

 

Rekrutteringsproces

 1. Første interview med leder

 2. Case, personligheds- og evnetest

 3. Anden samtale med leder og HR

 4. Referencer

 

Om Visma e-conomic
Visma e-conomic er et cloud-baseret regnskabsprogram, som hjælper mere end 160.000 virksomheder med at drive forretning. Vi er mere end 350 medarbejdere og er en del af Nordens førende IT gruppe, Visma. Hver eneste dag tilbyder vi vores kunder IT-løsninger, der skaber vækst og effektivitet, så de har tid til fokusere på deres kerneforretning.
Vi holder til i Carlsberg Byen sammen med alle Vismas selskaber i Hovedstadsområdet. Med sine 20.000 m² har vores kontorbygning plads til mere end 1100 medarbejdere, og er dermed den største kommercielle bygning i Carlsberg Byen. Bygningen ligger i gåafstand fra S-tog og metro og har både tagterrasse, caféer, restaurant, gårdhave samt atrium. Vores hjem er et sted for viden og innovation og er med til at sikre, at Visma fortsat vil være en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

I Visma e-conomic respekterer og værdsætter vi forskelligheder, og oplever, at en divers arbejdsstyrke styrker kreativitet og innovation. Visma e-conomic vil sikre ligebehandling og forbyder derfor enhver form for diskrimination, chikane og mobning. Alle ansættelsesmæssige beslutninger hos Visma e-conomic er baseret på forretningsbehov, jobkrav og individuelle kvalifikationer uden hensyntagen til køn, etnicitet, alder, religion, tro, familie- eller forældrestatus, eller enhver anden status beskyttet af love eller regler i Danmark. Visma e-conomic opfordrer derfor alle interesserede ansøgere til at søge.

Visma e-conomics datapraksis er designet til at sikre, at dine personlige oplysninger er passende beskyttet. Bemærk venligst, at dine personlige oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

 

Del på:

Referencenummer:

200691446

Region:

 • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

31-07-2022

Tiltrædelse:

01-08-2022

Arbejdssted:

København

Yderligere oplysninger fås hos:

Dennis Klitgaard

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V