Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

Product Manager, Sproom

Hos Sproom leder vi efter en stærk og erfaren Product Manager til at lede vores produkt og forretning sikkert ind i fremtiden. I krydsfeltet mellem kunder, forretning og produktudvikling vil du være med til at sikre vores fortsatte kommercielle success og gøre Sproom til den foretrukne EDI platform i Danmark.

I Sproom udvikler og leverer vi elektroniske fakturerings-services til virksomheder, regnskabssystemer og andre integrationspartnere. Vi er en integreret del af Visma e-conomic og er derfor unikt positioneret til at imødekomme bølgen af digitalisering i de danske virksomheder.


Om rollen

Som Product Manager i Sproom vil du få et bredt og central ansvarsområde, som er kritisk for den videre udvikling af Sproom. Både i forhold til produktet, men også i forhold til vores forretning og fortsatte vækst.

Du vil blive et naturligt ankerpunkt i Sproom’s organisation. Det er derfor vigtigt, at du er med til at sikre god kommunikation og godt samarbejde på tværs af afdelingerne. Organisatorisk vil du være forankret i Products (R&D) og du vil arbejde skulder-ved-skulder med lederen af vores distribuerede udviklingsteam samt vores stærke danske support-team. 

Vi forventer ikke, at du er fagekspert indenfor elektronisk fakturering. Det skal vi nok lære dig at blive! Men en fornuftig grundviden om hvad det kræver at drive forretning i danske virksomheder er et plus for denne rolle.


Dine ansvarsområder vil omfatte…

 • Monitorering af markedet og regulatoriske bevægelser i erhvervslivet

 • Udvikling af vores produkt- og forretningsstrategi og eksekveringen heraf

 • Vedligehold af roadmap og løbende prioritering af produkt-iterationer

 • Opbygning af kravspecifikationer og tæt interaktion med udviklingsteam

 • Kontinuerlig optimering af vores SaaS forretningsmodel

 • Kommerciel modellering af samarbejdsaftaler og produktlanceringer

 • Ansvar for product marketing og succesfuld adoption i markedet, inklusiv monitorering af KPIs og kommercielle targets

 • Intern og ekstern stakeholder alignment

 • Ansvar for end-to-end ledelse af udvalgte projekter, som eksempelvis kan have til formål at optimere vores interne arbejdsprocesser.

 • Koordinering af større marketing og PR initiativer


Du besidder…

 • Nogle års praktisk erfaring med product management fra software branchen, ideelt set fra SaaS/PaaS virksomheder

 • Erfaring med kommerciel modellering af software services

 • Erfaring med datadreven beslutningstagen

 • En struktureret og grundig tilgang til dit arbejde

 • Evnen og lysten til at tænke strategisk og handle operationelt

 • Solide skriftlige kommunikationsegenskaber på både dansk og engelsk

 • Stærk empati overfor kunder og kolleger

 

Dette kan du forvente hos os…

 • Entrepreneurial spirit, i et bundsolidt og ambitøst firma

 • En uformel og tillidsbaseret arbejdskultur

 • Meget dygtige, erfarne og passionerede kolleger 

 • Fleksibilitet til selv at beslutte, hvor du arbejder fra. Hjemme. På kontoret. Fra den lokale kaffebar. Du bestemmer.

 • En virksomhed hvor dét at have det sjovt er kritisk for vores success!


Interesseret?

Ansøg med dit CV og vi vil nærlæse hver en del af det. Samtaler afholdes løbende. Spørgsmål til stillingen eller processen kan du stille til recruitment partner Mette Kvist på mette.kvist@visma.com. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Rekrutteringsproces

 1. En kort telefonsamtale

 2. Første interview med hiring manager

 3. Case, personligheds- og evnetest

 4. Anden samtale med leder og HR

 5. Referencer

 

Om Sproom

Sproom er et selvstændigt brand og produkt, som er en del af Visma e-conomic-familien. Vi udvikler og leverer den førende service inden for elektronisk fakturering i Danmark. Flere end 45.000 virksomheder og medarbejdere afhænger af vores platform i forbindelse med afsendelse og modtagelse af forretningskritiske dokumenter. Vi sender og modtager derfor fakturaer til en samlet værdi af over 8 milliarder kroner om året. Vores ambition er at være den foretrukne partner, når det kommer til levering af elektroniske dokumenter i Danmark.

 

Om Visma e-conomic

Visma e-conomic er et cloud-baseret regnskabsprogram, som hjælper mere end 160.000 virksomheder med at drive forretning. Vi er mere end 300 medarbejdere og er en del af Nordens førende IT gruppe, Visma. Hver eneste dag tilbyder vi vores kunder IT-løsninger, der skaber vækst og effektivitet, så de har tid til fokusere på deres kerneforretning.

Vi holder til i Carlsberg Byen sammen med alle Vismas selskaber i Hovedstadsområdet. Med sine 20.000 m² har vores kontorbygning plads til mere end 1100 medarbejdere, og er dermed den største kommercielle bygning i Carlsberg Byen. Bygningen ligger i gåafstand fra S-tog og metro og har både tagterrasse, caféer, restaurant, gårdhave samt atrium. Vores hjem er et sted for viden og innovation og er med til at sikre, at Visma fortsat vil være en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

Om Products (R&D)

Vores udviklingsafdeling Products (R&D) har mere end 140 medarbejdere, der primært er på vores lokationer i Danmark, Rumænien og Slovakiet, hvor vi arbejder med teknologier som f.eks. C#, Node.js, Go, React, MS-SQL, Swift, Kotlin og MongoDB. Vi er en international afdeling med mere end 20 forskellige nationaliteter, som besidder stillinger såsom udviklere, product ownere, QA Engineers og UX Designere. Vi bygger og designer vores cloud-baserede regnskabssystem e-conomic.dk samt EDI servicen Sproom. På daglig basis behandler vi mere end 50 millioner dataforespørgsler og sørger samtidigt for, at vores fantastiske udviklingsteams har de integrationer og værktøjer der skal til for, at vi kan udrulle produktforbedringer flere gange om dagen.


I Visma e-conomic respekterer og værdsætter vi forskelligheder, og oplever, at en divers arbejdsstyrke styrker kreativitet og innovation. Visma e-conomic vil sikre ligebehandling og forbyder derfor enhver form for diskrimination, chikane og mobning. Alle ansættelsesmæssige beslutninger hos Visma e-conomic er baseret på forretningsbehov, jobkrav og individuelle kvalifikationer uden hensyntagen til køn, etnicitet, alder, religion, tro, familie- eller forældrestatus, eller enhver anden status beskyttet af love eller regler i Danmark. Visma e-conomic opfordrer derfor alle interesserede ansøgere til at søge.

Visma e-conomics datapraksis er designet til at sikre, at dine personlige oplysninger er passende beskyttet. Bemærk venligst, at dine personlige oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

 

Del på:

Referencenummer:

588712509

Region:

 • Region Hovedstaden
 • Region Sjælland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Ongoing basis

Tiltrædelse:

As soon as possible

Arbejdssted:

Copenhagen

Yderligere oplysninger fås hos:

Mette Kvist

Mobil: +45 23659517

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V