Visma Financial Solutions AS Visma Financial Solutions AS Visma Financial Solutions AS Visma Financial Solutions AS Visma Financial Solutions AS

Vil du være med på å skape Norges beste kundeopplevelser?

Customer Success Consultant

Er du flink med mennesker og opptatt av å gi kundene den beste opplevelsen? Vi ser etter deg som vil være med å utvikle bransjens beste kundereise sammen med en gjeng dyktige medarbeidere. 

Visma Financial Solutions er et fintech-selskap i en spennende fase. Vi jobber nå med en rekke nye og aktuelle tjenester innenfor Order to Cash-konseptet. Vårt nye Order to Cash-konsept effektiviserer stegene fra faktura til betaling, tilrettelegger for enklere betaling, og optimaliserer kundeopplevelsen. På bakgrunn av dette, søker vi nå etter kunderådgivere til vår Customer Success avdeling. Du blir en del av et team med ambisiøse, selvgående og kompetente medarbeidere. 

Du vil jobbe med…

  • å sikre en god oppstart for nye kunder ved å holde oppstartsmøter.

  • å være en relasjonsbygger med våre nye og eksisterende kunder.

  • å besvare innkommende henvendelser fra våre kunder i ulike kanaler og supportere dem. 

  • kundestøtte, opplæring og veiledning av eksisterende kunder i de ulike produktene våre.  

Hva kan vi tilby deg?

Du vil bli møtt av en vennlig og åpen kultur med god takhøyde og rom for egne meninger. Vi er drøyt 120 engasjerte medarbeidere, og vokser stadig. Vi leverer endring, og har mange produkter i utvikling som betyr at du sammen med oss vil gå en spennende tid i møte. I Visma blir du en del av et konsern med over 14 000 medarbeidere i 26 land. Du får lønn etter avtale, gode pensjons- og personalforsikringer som blant annet inkluderer helse- og reiseforsikring, og kan søke på ferieleiligheter i Marbella og Chamonix som Visma disponerer. Gjennom vårt Fordel Ansatt-program får du tilgang på bedriftsavtaler som gir deg som ansatt en rekke gode tilbud. Du lan lese mer om oss her: https://www.visma.no/inkasso/karriere/

Vi er stolte av å være en arbeidsplass der både det faglige og sosiale får anledning til å blomstre. 

Hvem søker vi?

Vi søker deg som har et brennende engasjement for fantastiske kundeopplevelser, teknologi og digitalisering. Å drive endring er en del av ditt DNA, og du identifiserer muligheter for økt kvalitet og effektivisering i arbeidet ditt. For å lykkes i rollen ser vi at du er en trygg, stabil og jordnær person som er digitalt fremme i skoen.

Videre er det en fordel om du har…

  • relevant erfaring og/eller utdannelse innenfor økonomi og/eller regnskap. 

  • kjennskap til ulike ERP systemer (gjerne Tripletex, Visma Business og Visma eAccounting) 

  • erfaring fra salg/kundeservice, er glad i å prate med folk og skape gode kundeopplevelser

Søknad og kontakt

Du søker på stillingen via lenken på høyre side. Vi foretar løpende intervjuer. Hvis du tror at dette kan være noe for deg, så ikke nøl med å ta kontakt med vår Customer Success Manager, Delaksikan Krishnasamymudali, på tlf. 459 29 908 eller Ragnhild Andenæs (HR Advisor) på tlf 909 55 740.  

Del på:

Referansenummer:

604945812

Fylke:

  • Trøndelag

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

Fortløpende

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Trondheim

Kontaktpersoner:

Ragnhild Andenæs (HR Advisor)

mob: +47 909 55 740

Adresse:

Skonnertvegen 7 7053 Ranheim