Visma Financial Solutions AS Visma Financial Solutions AS Visma Financial Solutions AS Visma Financial Solutions AS Visma Financial Solutions AS

Er du løsningsorientert og liker å snakke med mennesker? Vi søker flere kunderådgivere!

Customer Advisor/ Rådgiver inkasso

Visma Financial Solutions er et fintech-selskap i en spennende fase og søker nå etter flere kunderådgivere til vårt Business Center på Grilstad Marina i Trondheim. 

Om oss

Vi er en ambisiøs gjeng med takhøyde og som jobber godt sammen. Vi søker nå flere kollega som kan være med å styrke laget. Du vil jobbe i et team med kompetente kollegaer og bli en del av et solid fagmiljø med mye engasjement. Vi kan tilby en variert og interessant rolle hvor du vil få faglige utfordringer i et hektisk og godt miljø (også etter arbeidstid). Vi holder det vi lover og samarbeider for å lykkes med å nå våre mål.

Hva gjør en kunderådgiver? 

Visma Financial Solutions AS har som mål å automatisere fakturaoppfølging og inkassoprosessen for våre kunder. Dette skal vi gjøre ved å frigjøre tid, bedre likviditeten og ivareta kunderelasjoner. Våre kunderådgivere har ansvaret for oppfølging av våre kunders faktura, purringer og forfalte fordringer. Noen av dine arbeidsoppgaver vil være å kommunisere med sluttkunder og kunder for å sikre gode og varige løsninger via telefon, chat, e-post. Du vil også foreta nødvendig saksbehandling i tråd med gjeldende lover og regler, samt andre oppgaver i forbindelse med selskapets løpende aktiviteter.

Du må tåle et høyt tempo, våge å utfordre eksisterende praksis og være løsningsorientert i samtaler. Din hovedoppgave er å sikre våre sluttkunder og kunder optimal rådgivning.  

Den vi søker...

  • jobber strukturert og søker hele tiden å finne gode løsninger for alle parter

  • er vant med høyt arbeidstempo og takler å ha mange baller i luften

  • må kunne kommunisere godt muntlig og skriftlig på norsk og engelsk

  • trives med og behersker telefon som arbeidsverktøy

  • har gjerne erfaring fra bransjen

  • trigges av å oppnå gode resultater sammen med andre 

Annen relevant erfaring kan veie opp for manglende bransjeerfaring. Det kreves plettfri vandel og orden i egen økonomi.

For å lykkes og trives i rollen er det viktig at du er samarbeidsvillig, løsnings- og resultatorientert, positiv, offensiv og omstillingsdyktig. I tillegg må du være strukturert, effektiv og beslutningsdyktig, samt god til å snakke med mennesker i ulike situasjoner. 

Arbeidstiden vil i hovedsak være mandag til fredag mellom 08:00 og 16:00.

Hva kan vi tilby deg?

Du vil bli møtt av en vennlig og åpen kultur med god takhøyde og rom for egne meninger. Vi er drøyt 120 engasjerte medarbeidere, og vokser stadig. Vi leverer endring, og har mange produkter i utvikling som betyr at du sammen med oss vil gå en spennende tid i møte. I Visma blir du en del av et konsern med over 14 000 medarbeidere i 26 land. Du får lønn etter avtale, gode pensjons- og personalforsikringer som blant annet inkluderer helse- og reiseforsikring, og kan søke på ferieleiligheter i Marbella og Chamonix som Visma disponerer. Gjennom vårt Fordel Ansatt-program får du tilgang på bedriftsavtaler som gir deg som ansatt en rekke gode tilbud. Du lan lese mer om oss her: https://www.visma.no/inkasso/karriere/

Vi er stolte av å være en arbeidsplass der både det faglige og sosiale får anledning til å blomstre. 

Kjenner du deg igjen i dette? Da håper vi å høre fra deg!

Søknad og kontakt

Du søker på stillingen via lenken i annonsen. Skriv noen linjer om din motivasjon for å søke på stillingen. Vi foretar løpende intervjuer. Dersom du har spørsmål til stillingen er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Ragnhild Andenæs på telefon 909 55 740.

Del på:

Referansenummer:

876019014

Fylke:

  • Trøndelag

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

Fortløpende

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Trondheim

Kontaktpersoner:

Ragnhild Andenæs (HR Advisor)

mob: +47 909 55 740

Adresse:

Skonnertvegen 7 7053 Ranheim