Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS Visma Software AS

Vil du effektivisere andres hverdag gjennom å bygge smarte fagapplikasjoner?

Senior backend / full-stack utviklere

Vi søker flere backend eller full-stack utviklere som kan bistå i utviklingen av Norges mest brukte skybaserte revisjonsprogram, Descartes. Programmet brukes daglig av flere tusen revisorer og er utviklet i samarbeid med Revisorforeningen. 

Vi ser etter deg med relevant utdanning og flere års erfaring med utvikling av løsninger i Azure (SQL, Storage, Redis), .net 5, C#, Entity Framework, javascript. Flere år med relevant erfaring kan kompensere for evt. manglende utdanning. Du må kommunisere godt på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig.

Vi skal etablere et helt nytt agilt team og trenger løsningsorienterte lagspillere som er interessert i ny teknologi, og motiveres av godt teamarbeid, effektive arbeidsprosesser og fornøyde kunder.

Produktet er skreddersydd bransjen, og samtidig så fleksibelt at det kan brukes i hele verden. Brukerne gir oss veldig gode tilbakemeldinger, men en bransje i endring stiller stadig nye krav til oss. Descartes har høyeste score i Visma Cloud Delivery Model (VCDM) som definerer prosesser for bygg, deploy, produksjonssetting, test, overvåking og sikkerhet.

Vi kan tilby:

  • Et av Norges største utviklermiljø! Visma har over 4000 utviklere. Vi har et sterkt fagmiljø som vil gi deg inspirasjon og utviklingsmuligheter. Les mer her: https://developer.visma.com/

  • Competence Day! Hver måned kan du bruke 1 dag på kompetanseheving. Du kan fritt velge hva du ønsker å fordype deg i. 

  • Ønsket arbeidssted er Stavanger, Oslo eller Fredrikstad - men vi har kontorer rundt i hele Norge og er fleksible med tanke på arbeidssted, bruk av hjemmekontor, hyttekontor og workcation.

  • Gode betingelser, pensjons- og forsikringsvilkår, helseforsikring, familievennlige velferdsordninger samt et omfattende fordelsprogram.

  • Nevnte vi firmaleiligheter i Chamonix og Marbella?

 
For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Linda Jensen, Teamleder, Telefon: 970 99 907, E-post: linda.jensen@visma.com. 

Del på:

Referansenummer:

933004448

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

30.06.2022

Kontaktpersoner:

Linda Jensen

mob: +47 97099907

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenslyst Alle 56 0277 Oslo