Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s Visma e-conomic a/s

Projektleder til Marketing Kommunikation og Digitalt Opsalg

Projektleder til Marketing Kommunikation og Digitalt Opsalg

Kan du lede projekter effektivt, sikkert og kreativt i mål samtidig med at du opnår de ønskede resultater? Har du en god kommerciel - og teknisk forståelse og ved, hvordan man kommunikerer til forskellige kundegrupper med salg og den gode kundeoplevelse for øje? Så har vi den rette stilling til dig. Vi søger nemlig en dygtig og engageret projektleder til vores Upsales & NPS team i Visma e-conomic. 

 

Opgaver og ansvarsområder

Som projektleder i Visma e-conomic er du ansvarlig for at skabe engagerende og sælgende B2B kampagner på tværs af alle digitale kanaler, såsom e-mail, web, in-app, SoMe mm. 

I tæt samarbejde med kollegaer fra hele organisationen arbejder du på mange forskellige projekter, hvor du som projektleder har en central rolle. Du bliver ansvarlig for go-to-market kampagner og kommer til at stå for planlægning, eksekvering og løbende evaluering samt inspiration og motivation af dine projektteams. 

 

Du har bl.a: 

 • ansvaret for at definere og opnå dine projekters key results 

 • et kommercielt ansvar for at opnå afdelingens KPI’er 

 • ejerskab over projekter fra idégenerering og forecast til løbende evaluering og optimering

 • fokus på kundeindsigter og vores kunders behov, samt customer journeys

 • og meget, meget mere

 

Om dig 

Du er en stærk kommunikatør med et godt strategisk og analytisk mindset. Du er en mester til at samarbejde bredt og sikre stakeholder-input og alignment både i - og udenfor din afdeling. Du er vant til at lede projekter og er drevet af at sikre gode løsninger med fokus på kunden og outcome.

Du trives med at skulle ændre kurs, hvis dine projekter kræver det, og er fleksibel i de mange forskelligartede arbejdsopgaver, der både kan være af high level og lavpraktisk natur.  

Du kommer med en relevant videregående uddannelse indenfor kommunikation/marketing,  og har omkring 2 års erfaring på området. Du er fagligt dygtig og idérig i videreudviklingen af effektfulde kampagner, der sikrer, at vi leverer best-in-class kundeoplevelser. Så er du en holdspiller, der både har kunden og teamet i centrum.

 

Du har desuden: 

 • en god forretningsforståelse og kommerciel viden

 • interesse i eller erfaring med data-drevet marketing, marketing automation, kommunikation og digitalt salg

 • Nordisk som modersmål

 

Vores team

Du bliver en del af Upsales & NPS teamet, som består af 13 dedikerede specialister. Vi tror på, at teamwork og et sundt arbejdsmiljø er altafgørende for at kunne præstere. Vores fælles formål er at skabe værdi for vores kunder ved at tilbyde dem de helt rigtige løsninger til deres forretning. Du vil referere til Head of Upsales & NPS.  

 

Som arbejdsplads tilbyder vi: 

 • En engageret, støttende og energisk kultur

 • Et fleksibel arbejdsmiljø med mulighed for at balancere hjemme/kontorarbejde

 • En international og kreativ arbejdsplads, hvor engelsk er arbejdssprog

 • Lækkert frokostkøkken fra Meyers med mulighed for at købe take away med hjem

 • Firmabetalt pension og sundhedsforsikring

 • En arbejdsplads der har fokus på mental såvel som fysisk sundhed (fx fitness, massageordning - og andre sundhedsinitiativer)

 • Masser af sociale aktiviteter og events

 

Det praktiske

For at søge stillingen skal du sende os dit CV (i PDF) sammen med et kort skriv om hvorfor du mener at være den rigtige til rollen. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi indkalder løbende til samtaler.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Upsales & NPS, Eva Gustafson, på eva.gustafson@visma.com.

 

Rekrutteringsproces

 1. Første interview med leder

 2. Case, personligheds- og evnetest

 3. Anden samtale med leder og HR

 4. Referencer

 

Om virksomheden

Visma e-conomic er et cloud-baseret regnskabsprogram, som hjælper mere end 160.000 virksomheder med at drive forretning. Vi er mere end 350 medarbejdere og er en del af Nordens førende IT gruppe, Visma. Hver eneste dag tilbyder vi vores kunder IT-løsninger, der skaber vækst og effektivitet, så de har tid til fokusere på deres kerneforretning.
Vi holder til i Carlsberg Byen sammen med alle Vismas selskaber i Hovedstadsområdet. Med sine 20.000 m² har vores kontorbygning plads til mere end 1100 medarbejdere, og er dermed den største kommercielle bygning i Carlsberg Byen. Bygningen ligger i gåafstand fra S-tog og metro og har både tagterrasse, caféer, restaurant, gårdhave samt atrium. Vores hjem er et sted for viden og innovation og er med til at sikre, at Visma fortsat vil være en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

I Visma e-conomic respekterer og værdsætter vi forskelligheder, og oplever, at en divers arbejdsstyrke styrker kreativitet og innovation. Visma e-conomic vil sikre ligebehandling og forbyder derfor enhver form for diskrimination, chikane og mobning. Alle ansættelsesmæssige beslutninger hos Visma e-conomic er baseret på forretningsbehov, jobkrav og individuelle kvalifikationer uden hensyntagen til køn, etnicitet, alder, religion, tro, familie- eller forældrestatus, eller enhver anden status beskyttet af love eller regler i Danmark. Visma e-conomic opfordrer derfor alle interesserede ansøgere til at søge.

Visma e-conomics datapraksis er designet til at sikre, at dine personlige oplysninger er passende beskyttet. Bemærk venligst, at dine personlige oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Del på:

Referencenummer:

866810749

Region:

 • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

30-06-2022

Tiltrædelse:

01-08-2022

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Eva Gustafson

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V