Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

Softwareudvikler med flair for funktionel programmering

Til Visma Consultings store og samfundskritiske agile it-projekter søges en erfaren softwareudvikler, som besidder gode konsulent-egenskaber og trives med at arbejde tæt sammen med kunderne. Vores nye kollega har professionel erfaring i rollen som udvikler i større projekter, gerne baseret på Scrum/agile/SAFe principper og nyder at arbejde tæt sammen med teammedlemmer og trives med at skabe resultater sammen med andre. Du er fagligt velfunderet og kan give teamets øvrige dygtige udviklere kvalificeret sparring og udfordringer.

Dine opgaver kan favne bredt, og du vil være tilknyttet vores kundes lokation i Gentofte sammen med et større Visma-team bestående af ca 80 konsulenter, som er en konstellation af både fastansatte og freelancere. 

Dine arbejdsopgaver bygger på de kvalifikationer, du kommer med, og hvor du ønsker at bruge dem. Du har medbestemmelse på dine opgaver, og du har frihed til at bevæge dig i rollen som udvikler.

Du får rigtig gode muligheder for at prøve kræfter med nyere sprog og teknologier, da opgaverne løbende bevæger sig mere i retning af funktionel programmering - mere specifikt Clojure. Det vil derfor være en fordel at have erfaring med Clojure eller andet funktionelt sprog. Men også interesse for og erfaring med AWS og DevOps opgaver efterspørges

Arbejdsopgaver

 • Varetage kortere eller længere udviklingsopgaver primært hos store offentlige -, men også private kunder.

 •  Deltage i interessante kundeprojekter i Danmark (primært Hovedstadsområdet)

 • Designe, udvikle og implementere komplekse forretningskritiske systemer

 •  Mulighed for kundekontakt i form af rådgivning

 •  Løbende sparring og vidensdeling med udviklere, database-specialister, arkitekter og andre tekniske konsulenter

 • Være med til sikre, at der løbende udvikles og optimeres på leverancer

Din profil

 • Minimum 3 års professionel erfaring med Javaudvikling

 • Erfaring med teknologier som: Java, funktionel programmering (Clojure), AWS, Terraform, Ansible, Vagrant, HTML5/JavaScript/React/Angular, SQL/PostgreSQL/Oracle, Git/Github, Docker, Jenkins, Kubernetes,Openshift, Linux

 • God kommunikator og ønsker at indgå i teams 

 • Du taler og skriver både dansk og engelsk 

 

Hvorfor skal du vælge Visma?

Visma er ikke som andre virksomheder. Du bliver ikke kun en del af én virksomhed. Du bliver en del af en føderation af virksomheder under Visma gruppen, som på nuværende tidspunkt består af 200+ virksomheder. Alle med unikke styrker, der skaber værdi på tværs af det samlede økosystem, og giver gode udviklingsmuligheder for både Vismas medarbejdere og kunder, private som offentlige. 

Som medarbejder i Visma kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling, såvel som din egen karriere, med kontinuerlig mulighed for at udvikle dine kompetencer. 

Vi har et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement, hvor der tilbydes mange forskellige aktiviteter af både faglig og social karakter. Vi holder julefrokoster, sommerfester, har diverse fredagsbarer med øl- og ginsmagning, og vi vægter det kollegiale meget højt. 

Vi investerer i din udvikling, og du kan selv vælge at investere yderligere! Vi kalder det: ”En verden af muligheder”. Du kommer også til at dele fagligt netværk med 13.000 andre kolleger i Europa fra Visma gruppen og har adgang til alt fra online læringsplatforme til faglige netværk, webinars og meget mere i vores interne community. Vi deler også gerne vores viden med resten af verden via vores Techtalks

Vi har respekt for forskellighed og ser det som en styrke. Vi er forskellige som mennesker, og så insisterer vi på work-life balance, så vi kan kombinere en ambitiøs IT-karriere med et liv ved siden af.

Når dagen er omme, er menneskene og vores måde at skabe værdi på dét, der gør forskellen. For os, for vores kunder og for samfundet. Og vi bliver ved med at dyrke og investere, så vi sammen bidrager til at digitalisere Danmark

Det praktiske - sådan søger du

Vi holder samtaler løbende og er klar til at ansætte, når vi har den rette kandidat, så send gerne din ansøgning i dag. Vi ser frem til at høre mere om dig.

 

Om Visma Consulting

Visma Consulting er en væsentlig bidragsyder til nogle af Danmarks største digitaliseringsprojekter. I hverdagen tænker vi sjældent over, at der er IT i alt fra at sikre torskebestanden i de danske farvande til at få indsatte i danske fængsler resocialiseret og få ansættelseskontrakter sikkert i hus. IT spiller en vigtig rolle overalt i vores hverdag og er afgørende for den måde, vores samfund fungerer på. Uanset om det er inden for det offentlige eller det private.

Vi gør en forskel for vores samfund!

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi er sat i verden for at levere vækst. Det er vores opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling. Det er fundamentet for, at vi både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel – for bedre borgerservice, for mere enkel administration, for effektivitet i virksomhederne og for at frigøre menneskelige ressourcer. 

Vores udsyn er bredt. Vi kigger ud over landets grænser og tænker globalt for hele tiden at være på forkant med nye måder at bruge teknologi til at skabe en bedre hverdag for mennesker og samfund.

Vi bor i Carlsberg Byen i fantastiske rammer. Her vil du blive kollega med 250 ligesindede folk, der brænder for teknologi, som alle gerne vil gøre en forskel og som ønsker at påvirke fremtiden.  Vi har også kontor på Aarhus Ø, hvor du ind i mellem vil have din gang i tværgående samarbejder.

Derudover vil du have snitflader rettet mod vores danske søsterselskaber Kapacity, Two-Many, Co3, Tabular Editor, MIND4iT og IT Minds. Et samarbejde, som vil udvikles endnu mere den kommende tid i udviklingen af en af Nordens mest spændende IT-koncerner.

Vil du med på rejsen og være en del af et spændende set-up?

Del på:

Referencenummer:

162791939

Region:

 • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

30-09-2022

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

Gentofte

Yderligere oplysninger fås hos:

Gary Hayes

Mobil: +45 20 98 90 56

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 Vesterbro