Visma LogBuy ApS Visma LogBuy ApS Visma LogBuy ApS Visma LogBuy ApS Visma LogBuy ApS

Sales Development Representative til Visma LogBuy

Sales Development Representative til Visma LogBuy

Er du en dygtig sælger, der motiveres af højt tempo og succes?

Visma LogBuy er Danmarks største medarbejderfordelsportal, og vi har netop lanceret en B2B indkøbsportal for danske virksomheder. Vi er i forvejen markedesledende i Sverige og Norge - nu har vi brug for dygtige sælgere til vores ambitiøse vækstrejse i Danmark. 

Vi er i fuld gang med implementeringen af flere store partnerskaber som gør, at vi over de næste måneder bliver Danmarks største B2B indkøbsportal. Her kan danske virksomheder tilgå vores aftaler med nogle af landets største leverandører. Vi har lanceret et rigtig interessant produkt i markedet, og vi er klar til at påbegynde vores vækstrejse.

Salgsafdelingen er ekstrem vigtig for os i Visma LogBuy. Du vil opleve et stærkt samarbejde på tværs af organisationen, og et højt fagligt miljø, hvor alle arbejder dedikeret på at opnå vores ambitiøse mål og forventninger. 

 

I denne rolle vil du

Tage aktiv del i at drive salgsarbejdet til nye potentielle kunder. Dette ved hjælp af udgående aktiviteter og behandling af leads, hvorfor salgsarbejdet forudsætter en resultatorienteret ‘hunter’ profil med gå-på-mod, som kan skabe værdifulde relationer. Mange af vores potentielle nye kunder vil allerede være kunder i et andet Visma selskab, eller kender til os på forhånd på anden vis. 

 

Vi leder efter dig der

Fra tidligere stillinger er vant til at lave værdiskabende salg, samt udarbejde ROI’er til dialoger både i ny- og gensalg. Du holder styr på din pipeline og lægger planer for, hvordan du opnår dine mål både på kort og langt sigt. Yderligere er du er nysgerrig, og har en naturlig interesse for at holde dig informeret inden for dit felt, så du let og ubesværet kan indgå i stærke relationer både inden for og udenfor huset.

Yderligere drømmer vi om en kandidat med følgende egenskaber

  • Gode kommunikative evner, et naturligt højt drive, og en sult efter at skabe resultater

  • Du handler, når du ser mulighed for forbedringer, og du trives i et travlt miljø

  • Minimum 1 års erfaring med salg, gerne inden for SaaS og cloud løsninger 

  • Kendskab til salgsværktøjer som Vainu og Therightpeople

  • Tidligere erfaring med CRM fx. HubSpot

  • En bacheloruddannelse eller tilsvarende (ikke et krav)

Vi tilbyder 

  • Et job i en virksomhed med store vækstambitioner, høje kvalitetskrav,  en meget stærk fællesskabsånd og en flad ledelsesstruktur

  • At blive en del af en virksomhed, der nyder stor anerkendelse i branchen, og som hver dag arbejder på at udvide rammerne herfor. Vi er en virksomhed, hvor der er faglige udfordringer, udvikling og et fantastisk socialt sammenhold

  • Attraktiv lønpakke inkl. pension, sundhedsforsikring, fri adgang til eget fitnesscenter og en række andre personalegoder, herunder rabatter gennem LogBuy

Kom med på rejsen!

Send os dit CV og eventuelt din ansøgning ved at klikke ”Send ansøgning” på toppen af siden her. Fristen er den 15. august 2022. Jobsamtaler afholdes løbende, indtil den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Dan Pedersen på dan.pedersen@visma.com.

Vi glæder os til at høre fra dig!Om Visma LogBuy

Visma LogBuy er en del af Visma-koncernen, som er nordens største softwarevirksomhed. Vi holder til i Carlsberg Byen sammen med alle Vismas selskaber i Hovedstadsområdet. Med sine 20.000 m² har vores kontorbygning plads til mere end 1100 medarbejdere, og er dermed den største kommercielle bygning i Carlsberg Byen. Bygningen ligger i gåafstand fra S-tog og metro og har både tagterrasse, caféer, restaurant, gårdhave samt atrium. Vores hjem er et sted for viden og innovation og er med til at sikre, at Visma fortsat vil være en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark. 

 

Del på:

Referencenummer:

540663459

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

15-08-2022

Tiltrædelse:

Hurtigst Muligt

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Dan Pedersen

Hjemmeside:

http://www.logbuy.dk

Kontoradresse:

Emil Christian Hansens Hus, Gærtorvet 1 1799 København V