Visma Enterprise A/S Visma Enterprise A/S Visma Enterprise A/S Visma Enterprise A/S Visma Enterprise A/S

Studentermedhjælper til Marketing & Communication

Skal dit studiejob indeholde muligheder inden for knivskarp kommunikation, digital markedsføring, datadrevne kampagner og contentproduktion?

 

Visma Enterprise er Danmarks førende leverandør af HR- og lønsystemer til mellemstore danske virksomheder. Vores Marketing & Communication afdeling er skarp, men vi savner en dygtig og ambitiøs studentermedhjælper til at hjælpe os med en række opgaver inden for marketing og kommunikation. 

En digitalt stærk formidler

Du får brug for alle dine talenter til alt lige fra udarbejdelse af content til vores website, SoMe platforme, præsentationer, nyhedsbreve og andet marketingmateriale. Du skal være digitalt stærk med en god værktøjskasse, struktureret og have styr på grammatik. Du skal nyde at udfolde dit talent for kommunikation og marketing, for din kreativitet kommer i spil, når du skal være med til at udvikle, designe og eksekvere på mange forskellige aktiviteter. Du brænder for formidling, gerne på tværs af platforme og genrer, og du må gerne have sans for det visuelle også.

Vi bruger en bred palette af værktøjer, fx EpiServer, DynamicWeb, Eloqua, Adobe Creative Suite-pakken, Google-suiten og et hav af andet software. Det er naturligvis en fordel, hvis du har kendskab til nogle af løsningerne. Hvis ikke, skal vi nok sikre, at du får den rette oplæring.

Skarp og selvstændig

Du er hurtig til at sætte dig ind i nyt stof, starter selv, er initiativrig, udadvendt, fleksibel og får tingene gjort. Det er vigtigt, at du arbejder effektivt og selvstændigt og kan fastholde overblikket, for vi har altid flere bolde i luften. Og så søger vi en profil, der er nysgerrig, kan udfordre os, bidrage med input og løsninger, og som kan inspirere til nye måder at gøre tingene på. Vi ser helst, at du er kommet godt i gang med din uddannelse, men også at du har mindst to år tilbage på studiet. 

Det er et krav, at du læser på en videregående uddannelse med marketing eller kommunikation som hovedfag, fx cand. comm., HA (Kom.), medievidenskab, cand.merc. (kom.) e.l.

Fleksible rammer i vores kreative team

Du kommer til at indgå i et kreativt team på 10 dygtige kolleger, der understøtter hele huset med alt fra intern til ekstern kommunikation, kampagner og events. 

Du får plads til og mulighed for at sætte dit talent i spil ved at bruge dine færdigheder fra studiet i praksis. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø med fantastiske kolleger, der nyder en uformel omgangstone. Du får mulighed for at være med til at præge dagsordenen med dine egne idéer, og du får fleksible arbejdstider, så arbejdet kan passe ind i dit uddannelsesforløb.

Du får energi bl.a. ved at nyde vores restaurants eminente frokost og kan brænde ekstra krudt af i vores motionscenter i vores lækre nye domicil i Carlsbergbyen, et stenkast fra byen og offentlig transport.

Vil du være en del af holdet?

Stillingen er sat til 15 timer om ugen med mulighed for færre/flere timer i perioder, hvor der er brug for det. Skriv til os snarest muligt, vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Marketing & Communication Rikke Junker Bundgaard på 42 82 26 63 / rikke.bundgaard@visma.com.

Del på:

Referencenummer:

890215067

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Rikke Bundgaard

Mobil: +45 42822663

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 København V