Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S Visma Consulting A/S

Account Manager med STORT drive til det private marked

 

Drømmer du om et job, hvor du er med til at gøre en forskel gennem digitalisering og spændende IT-løsninger? Du har nu mulighed for at blive en del af Visma Consulting, hvor teknologi er midlet, vækst og velfærd målet, og hvor du sammen med dygtige kolleger binder det hele sammen og optimerer kundernes hverdag.

 

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi bidrager med digitalisering, der forbedrer og forenkler hverdagen og frigør menneskelige ressourcer indenfor offentlige og private virksomheder.

Vi vil være dem, der står for leverencesikkerhed og for IT-løsninger, der understøtter foranderlige behov. Vi arbejder agilt og forstår, at verden flytter sig. Kundernes krav ændrer sig, ny viden dukker op, og vi er klar til at ændre retning. 

Vi er fleksible og tilpasser løbende kompetencer og leverancer, så vi kan skabe værdi for vores kunder.

 

Kort om stillingen

Lige nu søger vi en Account Manager med drive og hunter instinkt, der er motiveret af at drive salgsprocessen og ser muligheder på det private marked. 

 

I rollen som Account Manager bliver du en del af salg- og marketing teamet med direkte reference til Salg- og marketingdirektøren og vil være den primære drivkraft i både den interne og eksterne salgsproces.

 

Samtidig bliver du en vigtig aktør på vores fortsatte vækstrejse, hvor du med dine stærke salgsegenskaber vil være med til at udbygge vores markedsandele. Dit ansvarsområde bliver at sikre nye kunder samt nye forretningsområder hos eksisterende kunder. Du vil udvikle og vedligeholde tillidsfulde kunderelationer på beslutningsniveau (C-level). Med fokus på kundens udfordringer/pain point får du skabt den værdi, der sikrer nye kunder og forretningsområder. 

 

Dine kvalifikationer

I forhold til faglige kompetencer forventer vi, at du kommer med:

 • En solid erfaring inden for salg af IT løsninger til det private segment.
 • Et 'hunter' instinkt, der ikke er bange for at gribe knoglen. 

 • Erfaring indenfor løsningsalg / komplekse salg (ikke produkter).

 • En teknisk forståelse.

 • Erfaring med at drive længerevarende salgsprocesser.

 • Derudover forventer vi, du kommer med gode kundskaber i både skriftlig og mundtlig dansk.

 • Erfaring også gerne med salg til offentlige kunder. 

I forhold til personlige kompetencer søger vi en, der: 

 • Har et højt drive. 

 • Er proaktiv og har lyst til at lære.

 • Har gennemslagskraft og en evne til at lykkes.

 • Er god til interessenthåndtering.

 • En stærk kommunikator, der er tillidsvækkende og god til at bygge og vedligeholde relationer til kolleger og kunder (C-level).

Dine udviklingsmuligheder

Dine udviklingsmuligheder er store, og du vil få en bred berøringsflade. 

 

Som medarbejder kan du i høj grad være med til at præge virksomhedens udvikling såvel som din egen karriere. Vi har et dynamisk og uhøjtideligt arbejdsmiljø, som er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement, hvor der tilbydes mange forskellige aktiviteter af både faglig og social karakter med mulighed for at udvikle dine kompetencer. Vi investerer i din udvikling, og du kan selv vælge at investere yderligere. Vi kalder det en verden af muligheder. Du har adgang til alt fra online læringsplatforme til faglige netværk, webinars og meget meget mere i vores interne community.


Vi har respekt for forskellighed og ser det som en styrke. Ligeså insisterer vi på work-life balance, så vi kan kombinere en ambitiøs IT-karriere med et liv ved siden af.

Når dagen er omme, er menneskene og vores måde at skabe værdi på dét, der gør forskellen. For os, for vores kunder og for samfundet. Vi bliver ved med at dyrke og investere, så vi sammen bidrager til at digitalisere Danmark.

 

Fremtiden

Visma Consulting er sammen med en række konsulentselskaber i Visma-koncernen købt af kapitalfonden CVC og fortsætter uforandret med samme organisering. Baggrunden for CVC’s opkøb af konsulentselskaberne er, at disse tilsammen er vokset til at blive en af de største IT-konsulentvirksomheder i Norden med 2.000 medarbejdere og 8.000 kunder.

 

Det betyder, at Visma Consulting i efteråret vil gennemgå en større brandingproces med fokus på at etablere en ny stor nordisk it-koncern. Du bliver ikke kun en del af én virksomhed. Du bliver en del af en føderation af virksomheder under denne paraply på tværs af Danmark, Sverige, Norge, Litauen og Finland. Alle med unikke styrker, der skaber værdi på tværs af det samlede økosystem og giver gode udviklingsmuligheder for både medarbejdere og kunder. Det giver også dig i den nye rolle som Account Manager muligheder for at præge denne udvikling.Om Visma Consulting

Visma Consulting er en væsentlig bidragsyder til nogle af Danmarks største digitaliseringsprojekter. I hverdagen tænker vi sjældent over, at der er IT i alt fra at sikre torskebestanden i de danske farvande til at få indsatte i danske fængsler resocialiseret og få ansættelseskontrakter sikkert i hus. IT spiller en vigtig rolle overalt i vores hverdag og er afgørende for den måde, vores samfund fungerer på. Uanset om det er inden for det offentlige eller det private.

Vi gør en forskel for vores samfund!

I Visma Consulting arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi er sat i verden for at levere vækst. Det er vores opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling. Det er fundamentet for, at vi både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel – for bedre borgerservice, for mere enkel administration, for effektivitet i virksomhederne og for at frigøre menneskelige ressourcer. 

Vores udsyn er bredt. Vi kigger ud over landets grænser og tænker globalt for hele tiden at være på forkant med nye måder at bruge teknologi til at skabe en bedre hverdag for mennesker og samfund.

Vi bor i Carlsberg Byen i fantastiske rammer. Her vil du blive kollega med 250 ligesindede folk, der brænder for teknologi, som alle gerne vil gøre en forskel og som ønsker at påvirke fremtiden.  Vi har også kontor på Aarhus Ø, hvor du ind i mellem vil have din gang i tværgående samarbejder.

Derudover vil du have snitflader rettet mod vores danske søsterselskaber Kapacity, Two-Many, Co3, Tabular Editor, MIND4iT og IT Minds. Et samarbejde, som vil udvikles endnu mere den kommende tid i udviklingen af en af Nordens mest spændende IT-koncerner.

Vil du med på rejsen og være en del af et spændende set-up?

 

Del på:

Referencenummer:

978440265

Region:

 • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

31-08-2022

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Jakob Kelstrup

Telefon: +45 31146934

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 Vesterbro