Acubiz A/S Acubiz A/S Acubiz A/S Acubiz A/S Acubiz A/S

Acubiz søger en Sales Executive i Jylland, som har erfaring med salg af B2B software

Baggrund

Siden 1997 har Acubiz leveret teknologi og services indenfor Expense Management (eller det som på dansk kan kaldes for udgifts- og bilagshåndtering). Bunker med krøllede kvitteringer og tidskrævende manuelle processer er fortid – med Acubiz klares alt digitalt via intuitive værktøjer.

Vores løsninger og services styrer de administrative processer forbundet med alle typer af medarbejder-initierede udgifter. Acubiz er unik i den forstand at løsningen understøtter mange forskellige kundekrav og leverer en sublim brugeroplevelse. Samtidig har vi en høj kundetilfreds og vi oplever, at mange af vores kunder ikke holder sig tilbage med at anbefale vores services og produkter til andre. Acubiz er en Software-as-a-Service løsning (SaaS), dvs. en abonnementsbaseret forretningsmodel med cloudbaseret leverance.

Acubiz platformen henvender sig primært til den øvre del af markedet og anvendes pt. af over 200.000 brugere i mere end 1.000 virksomheder på tværs af 46 lande.

Acubiz er et selskab i Visma koncernen og sammen med Visma er vi på en vækstrejse, hvor målet er at digitalisere de administrative processer hos endnu flere virksomheder.

Til at tage med på denne rejse søger vi en ambitiøs og energisk Sales Executive, som brænder for at levere værdiskabende software og services til kunderne. Vi garanterer, at det bliver sjovt og udfordrende. Hvis du allerede har erfaring med procesorienteret softwaresalg til økonomifunktionen, er det absolut et i plus i bogen.

Opgaven

I rollen som Sales Executive består dit arbejde i opsøgende salg på tværs af hele vores portefølje af services og produkter. Ud over kernen omkring udgifts- og bilagshåndtering har vi add-on moduler til fakturahåndtering, tidsregistrering og kørsels-tracking samt en lang række værdiskabende tillægsservices.

Ny-salg vil udgøre den primære del af arbejdet og der er masser af muligheder, da markedet stadigvæk rummer et stort udækket potentiale. Til denne rolle leder vi efter en kollega, som kan fokusere på salg i den vestlige del af Danmark. Med andre ord, så leder vi efter en profil som er baseret i Jylland.

Du arbejder systematisk med salg – afholder kundemøder og demosessions, taler procesoptimering, udarbejder tilbud og lukker aftaler. Du arbejder også kreativt ift. aktivt at søge og aktivere information om kundernes forretninger i takt med at du skaber og styrker relationerne.

Du får et virkelig godt SaaS-produkt, som i øvrigt er markedets førende indenfor sit felt, med i tasken samt en række gode digitale værktøjer, som kan hjælpe dig i dit opsøgende arbejde.

Kvalifikationer

Dit hjerte banker for salg med en høj grad af faglighed, du kan dokumentere at have haft succes og du er en udpræget hunter. Du er drevet målsætninger og resultatopnåelse og agerer altid topprofessionelt og troværdigt.

Din baggrund kan være bred, men hvis du har erfaring med B2B softwaresalg (gerne SaaS), løsningssalg eller processalg til en økonomifunktion, så står du stærkt. Da Acubiz, i langt de fleste tilfælde, sælges ind igennem økonomifunktionen er det også en stor fordel hvis du har kendskab til bogføring og regnskab.

Din kompetencesæt omfatter således følgende:

·         Du har erfaring med B2B software-/løsningssalg

·         Du har en høj grad af procesforståelse og evnen til at spotte optimeringsmuligheder

·         Du er ambitiøs og proaktiv

·         Du er selvaktiverende og har et stort personligt drive

·         Du har formidable formidlingsevner både på dansk og engelsk – tysk eller et af de øvrige nordiske sprog kan ligeledes være et ekstra aktiv

·         Du er relations-skabende og troværdig

Du bliver en del af Acubiz’ samlede salgs- og marketingteam og vi tilbyder en attraktiv lønpakke samt gode benefits. Du skal operere i den vestlige del af landet, så du kan arbejde med udgangspunkt i din egen bopæl, men vi tilbyder også adgang til Vismas kontorer i Aalborg og Århus.

Vi er 30 professionelle Acubiz’er som fra hovedkontoret i København markedsfører, sælger, implementerer og supporterer Acubiz løsningen. Ligeledes foregår udviklingen af Acubiz softwaren på kontoret i København.

Vi har en flad og rummelig organisationsstruktur, hvor der er en god portion humor i hverdagen. Vi har travlt på den fede måde og har tradition for at fejre vores succeser og månedens medarbejder.

Vi bor sammen med en række andre Visma selskaber i Carlsbergbyen i København og når du kommer her forbi er der god mad i kantinen samt masser af social aktivitet med fredagsbarer osv.

Interesseret?

Tøv ikke med at ansøge hvis ovenstående har fanget din interesse. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Anders Friis (Commercial Director) på tlf.: 2339 8440 for at høre mere.

Vi holder løbende samtaler.

 

Del på:

Referencenummer:

041352550

Region:

  • Region Midtjylland
  • Region Nordjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

14-08-2022

Tiltrædelse:

Snarest

Arbejdssted:

Jylland

Yderligere oplysninger fås hos:

Anders Friis

Mobil: +45 23398440

Hjemmeside:

http://www.acubiz.dk

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 København V