Tripletex - Salg Tripletex - Salg Tripletex - Salg Tripletex - Salg Tripletex - Salg

Har du lyst til å jobbe med salg i kanskje Norges største SaaS-selskap?

Account Manager

Med ambisjon om å bygge verdens beste arbeidsplass har vi også i all ydmykhet skapt det mest fremtidsrettede økonomisystemet i bransjen! Med over 70.000 kunder og over 300 000 brukere er ikke planen å stoppe og vi ser nå etter enda flere flinke folk til vår salgsavdeling!

 

Dette vil være en unik mulighet for deg som er komfortabel med ansvar fra dag én, og som har lyst til å utvikle deg videre innen salg, business, relasjonsbygging og rådgivning. Tripletex leverer også det skybaserte økonomisystemet eAccounting som har over 40.000 kunder - dette betyr at vi totalt leverer våre tjenester til over 110 000 kunder! Tripletex er også en del av Visma-konsernet som byr på store muligheter for vekst og karriereutvikling i et selskap og konsern i stor vekst. Hos oss er det et sterkt fagmiljø og en helt unik kultur. En kultur hvor alle er drevet frem av de samme, grunnleggende verdiene: Glede, tillit og og driv!

 

“Forvokst-startup” 

Vår salgsavdeling består i dag av 19 engasjerte og kompetente kolleger og selv om vi nylig har blitt over 300 ansatte så har vi i fokus: Raske beslutninger, høy fart og flat struktur. Våre ambisjoner er store, og det er viktig for oss å holde på nærheten til våre kunder og samtidig fortsette det tverrfaglige samarbeidet internt. Vi vil gjerne ha deg med på laget og håper vi sammen kan fortsette å imponere både kunder, ansatte og konkurrenter!

 

Hvem er du? 

Du er en sterk do’er og evner å ha mange baller i luften. Vi mener knakende god kommunikasjon er salg og vi ser etter deg med sterk muntlig fremstillingsevne - som er flink til å formidle ditt budskap. 

  • Vi ser for oss at du har relevant utdannelse og/eller relevant arbeidserfaring fra kunderådgivning, salg, løsningssalg - men vi er mest interessert i dine egenskaper og ditt potensial! 

  • Rollen din vil være rådgivende, og vi tror derfor at du er relasjonsskapende med god forretningsforståelse som tør å utfordre

  • Trives i en hverdag med høyt tempo og motiveres av gode resultater

 

Har du lyst til å bli en del av kanskje Norges beste salgsavdeling? Da håper vi å høre fra deg!

Del på:

Referansenummer:

409964220

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

26.08.2022

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Skøyen, Oslo

Kontaktpersoner:

Adresse:

Karenslyst allè 56 0277 Oslo