Visma Enterprise A/S Visma Enterprise A/S Visma Enterprise A/S Visma Enterprise A/S Visma Enterprise A/S

Implementeringskonsulent til Danmarks førende løn- og HR-system

Implementeringskonsulent

Er du ekspert i at lave løn? Og mangler du udfordringer og mulighed for at udvikle dig? Tag springet og prøv dig selv af som implementeringskonsulent hos Visma Enterprise.

 

Her kommer du til at hjælpe mellemstore og store danske virksomheder med at implementere nyt løn- og HR-system. Og skabe langvarige forandringer, der holder.

 

”Vi går en spændende fremtid i møde, og vi tordner frem med digitalisering og nye løsninger inden for løn og HR – så du skal glæde dig til at blive en del af vores rejse,” fortæller Anne Robertsen, Onboarding & Dataservices Director.

 

Velkommen til vores onboarding-team

Du bliver en del af et team med erfarne kolleger, som er ansvarlige for at implementere nye løn- og HR-kunder. Vi samarbejder tæt med vores sælgere i presales- og sales-fasen for at sætte kunden i centrum, så de får en positiv oplevelse med Visma lige fra start.

Vi har et udpræget godt sammenhold med en stærk kultur, hvor vi står skulder ved skulder. Det betyder også, at vi har flade hierarkier, hvor du kan sætte dine gode ideer i spil og påvirke beslutningerne fra dag 1.

 

”Vores team er fremme i skoene og gode til at forstå kundernes rejse – og styrke Vismas positionering. Så du kommer også tæt på vores go-to-market-strategi og den kommercielle del af forretningen” fortæller Lone Mørk, Manager Presales & Implementations. 

 

Tag godt hånd om kunderne

Du bliver ansigtet udadtil mod vores kunder, når de skal have implementeret nyt løn- og HR-system. Det indebærer, at du kommer til at arbejde i spændingsfeltet mellem det systemtekniske og forandringsledelse.

For når kunderne får nyt løn- og HR-system, følger også en opgave med at ændre arbejdsprocesser og den måde, de anskuer tingene på. Du hjælper til med at skabe forandringen, så kunden kommer godt i mål.

Det betyder, at du:

 • understøtter salgsteamet i presales-fasen, og du yder teknisk sparring omkring systemet, og hvordan det fungerer

 • afholder analyse møder med kunden for at præsentere vores løsninger og afklare kundens behov

 • opsætter løsningen i systemet – det indebærer løsningsbeskrivelse og opsætning af parametre, som gør kunden i stand til at køre løn

 • overleverer opsætningen til kunden og træner i brugen af Løn- og HR systemerne

 • hjælper kunden med at lave den første løn

 • sikrer overlevering til vores Customer Care eller Manage Services team, som fungerer som support for kunden efterfølgende.


”Du får masser af opbakning i din hverdag. Faktisk får du et hav af kolleger, der er eksperter i løn – og som du kan sparre med,” slutter Lone.

 

Din work-life balance er i fokus

Dit team har base i både København/Carlsberg Byen og Aalborg, og du kan selv vælge, hvilken lokation du vil arbejde ud fra. Derudover er det ikke alle opgaver, der skal løses ude på kundens lokation, så du får mulighed for at arbejde hjemmefra, når det passer ind – for hos os går vi op i, at dit arbejdsliv og privatliv er i harmoni. 

 

Løn ekspertise og flair for konsulentrollen

Du er nysgerrig og har gåpåmodet til at udfordre kunderne og få dem til at se fordelen ved nye løsninger og arbejdsmetoder. Derudover trives du med en bred berøringsflade på forskellige niveauer – lige fra medarbejdere og ledere i kundens IT-, økonomi-, løn- og HR-afdelinger til tredjeparts leverandører og kundens nuværende leverandør af lønsystem. 

Samtidig er det et krav, at du har:

 • erfaring med løn, og du forstår processerne omkring lønkørsel

 • lyst til at indgå i en udadgående konsulentrolle og arbejde med forandringsledelse og løn- og HR-systemer

 • systemforståelse og flair for teknik. 

 

Vil du med på holdet?

Så send os dit CV og eventuelt din ansøgning ved at klikke ”Send ansøgning” på toppen af siden her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lone Mørk på telefon +45 42 82 22 62 eller Anne Robertsen på telefon +45 42 82 24 57. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Om Visma Enterprise A/S

Visma Enterprise A/S er en af landets førende leverandører af HRM-løsninger. Med 155 medarbejdere rådgiver og servicerer Visma Enterprise mere end 1.500 kunder og deres 250.000 lønmodtagere, primært mellemstore og store virksomheder, med digitaliserede HRM-løsninger inden for personale-, løn- og rekrutteringsprocesser. 

 

Vi har fået nye omgivelser

Carlsberg Byen er det nye hjemsted for samtlige af Vismas divisioner og selskaber i hovedstadsområdet. Det nye domicil på 20.000 m² betegnes officielt som Emil Christian Hansen Hus og er det største erhvervsdomicil i Carlsberg Byen med plads til over 1100 medarbejdere og i gåafstand til S-togs- og metrostation. Huset rummer ikke kun store lyse kontorlokaler, men også atrium, gårdhaver, tagterrasser, café og restaurant. Visma-huset er et sted for viden og innovation og bidrager til, at Visma fortsat er en af de mest attraktive arbejdspladser i Danmark.

 

Del på:

Referencenummer:

282790291

Region:

 • Region Hovedstaden
 • Region Nordjylland

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Arbejdsdage:

Dag

Ansøgningsfrist:

19-08-2022

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Carlsberg Byen/Aalborg Ø

Yderligere oplysninger fås hos:

Anne Robertsen

Mobil: +45 42822457

Lone Mørk

Mobil: +45 42822262

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 København V