Visma Corporate programs Visma Corporate programs Visma Corporate programs Visma Corporate programs Visma Corporate programs

Ønsker du å lede fremtidens teknologiprosjekter? Bli Management Trainee i Visma!

Management Trainee

Kickstart karrieren din som Management Trainee 

Mange kjenner Visma som “de som leverer regnskapssystemer”. Det gjør vi selvfølgelig, men vi gjør også så innmari mye mer! Visma er et internasjonalt konsern med over 200 selskap fordelt på 21 land. Det gir uendelige muligheter for å jobbe med nesten hva som helst innen IT, teknologi og strategi. Til sammen er vi et nettverk av organisasjoner og mennesker, hvor alle jobber med å levere forretningskritisk software som bidrar til å effektivisere samfunnet.

Som Management Trainee vil du i løpet av det ettårige programmet jobbe på fem forskjellige prosjekt på tvers av selskap, forretningsområder og land i Visma. Prosjektene er av stor strategisk betydning for vår fremtidige suksess og du får mulighet til å påvirke konsernets fremtid. Vår brede internasjonale tilstedeværelse gir deg også muligheten til å jobbe på en eller flere av våre lokasjoner i Europa i løpet av traineeåret. Hva med å jobbe noen måneder fra København eller Amsterdam? Eller hva med Barcelona?

Les mer om programmet her.

Programmet er internasjonalt og du får kolleger (kanskje venner?) fra Danmark, Sverige, Finland, Belgia og Nederland som du vil bli godt kjent med gjennom en felles introduksjonsuke og gjennom traineeperioden. Etter traineeåret går du inn i en ny, fast stilling i Visma. I din nye rolle får du utnyttet erfaringene du har opparbeidet deg gjennom året som trainee. Dette er en unik mulighet du ikke vil gå glipp av!

Les mer om hva tidligere Management Trainees gjør i dag.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som fullfører masterstudier innen datateknologi, IT, økonomi og/eller business innen august 2023, og som ønsker å jobbe strategisk med teknologi. Våre Management Trainees har ulik bakgrunn, ferdigheter og personlighet – det som forener dem er deres utforskende mindset og evne til å handle på ideene sine. Hvis du er en kritisk tenker som elsker å stille spørsmål, trigges av ansvar og har lederambisjoner - er sjansen stor for at vi er en god match. Som Management Trainee jobber du med kolleger i ulike team og fra ulike land, og det er derfor viktig at du trives med å samarbeide med andre og har gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk.

Hvorfor bli Management Trainee i Visma?

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og ansattfordeler med rabatterte varer og tjenester. Men, vi håper du også vil velge oss basert på det vi mener er det beste med å jobbe i Visma:

Vi investerer i din kompetanse: Din kompetanse er minst like viktig for oss som den er for deg, og for at vi sammen skal drive endring og skape innovasjon, vil du få støtte fra din personlige mentor, tidligere trainees og en dedikert programkoordinator. Det vil være grunnlag for kontinuerlig læring gjennom relevante kurs og faglige nettverk.

Utallige muligheter: Som et stort, globalt tech-konsern med en startup-mentalitet, vil du få muligheten til å utfolde deg selv med ulike, strategiske arbeidsoppgaver. Dette vil åpne mange dører for ulike roller i Visma-gruppen etter avsluttet traineeperiode. Det er din kompetanse og kreativitet som vil påvirke kvaliteten og suksessen til Vismas produkter i årene som kommer.

Mer enn bare kolleger: I Visma pryder vi oss selv med en varm og sosial arbeidskultur. Vi bruker mange timer sammen på arbeidsplassen og vi tror på at gode relasjoner også skapes gjennom et sosialt samhold. Derfor tilbyr vi en rekke sosiale aktiviteter, fra cage ball til månedlig Friday Bar og samlinger utenlands med alle Management Trainees.

Alt starter med en idé: Det er dine ideer, ditt unike innsikt og kreativitet som driver oss fremover. Vi vil ha deg som tenker annerledes og som tør å utfordre status quo, med på laget. Og i gjengjeldelse? Vi vil gi deg tilliten til å eksperimentere, feile og forsøke igjen!

Hva kan du ellers forvente som ansatt hos oss?

 • Svært gode pensjon- og personalforsikringer som bl.a inkluderer helse- og reiseforsikring
 • Nyoppussede og moderne lokaler på Skøyen
 • Kantine med deilig frokost, varmmat og salatbar til lunsj og snacks til ettermiddagen
 • Vår helt egne kaffebar med barista
 • Vaffeltorsdag!
 • Massør og naprapat tilgjengelig på kontoret
 • Nevnte vi firmaleiligheter i Chamonix og Marbella?

 

Management Trainee-programmet har oppstart i august 2023.

Praktisk info

 • I søknadsprosessen blir du bedt om å laste opp CV, vitnemål og karakterutskrifter fra både videregående og høyskole / universitet. Dersom du ikke har karakterutskrift med de nyeste karakterene dine kan du legge ved skjermdump av karakterene. Når vi har mottatt søknaden din sender vi deg en bekreftelse på epost.
 • Vi starter å gå gjennom søknadene kort tid etter at søknadsfristen er utløpt, og gir tilbakemelding så fort som mulig. Alle søkere vil få tilbakemelding. Vi gjør dere oppmerksomme på å sjekke spamfilter dersom dere ikke har hørt noe.
 • Som første steg av rekrutteringsprosessen vår vil alle relevante kandidater bli bedt om å fullføre evne-og ferdighetstester i forkant av et speedintervju. Neste steg i prosessen er et tredelt finaleintervju bestående av et case i intervjuet, som gjennomføres samme dag. Hvis vi er en match, blir vi kanskje kollegaer?

 

Søk på stillingen her!

Del på:

Referansenummer:

068228989

Fylke:

 • Oslo

Jobbtype:

Trainee / praktikant

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

31.08.2022

Tiltredelse:

August 2023

Kontaktpersoner:

Henriette Veiby

mob: +47 48150752

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenlyst Alle 56 0214 Oslo