Visma Corporate programs Visma Corporate programs Visma Corporate programs Visma Corporate programs Visma Corporate programs

Vil du ha sommerjobb i et teknisk eller strategisk prosjekt – eller noe midt i mellom – i et av Europas ledende IT-selskap? Da er Vismas Summer Internship noe for deg!

Summer Intern

Bli en del av Visma neste sommer og få relevant arbeidserfaring!

Mange kjenner Visma som “de som leverer regnskapssystemer”. Det gjør vi selvfølgelig, men vi gjør også så innmari mye mer! Visma er et internasjonalt konsern med over 200 selskap fordelt på 21 land. Det gir uendelige muligheter for å jobbe med nesten hva som helst innen IT, teknologi og strategi. Til sammen er vi et nettverk av organisasjoner og mennesker, hvor alle jobber med å levere forretningskritisk software som bidrar til å effektivisere samfunnet.

 

Om programmet: Hva kan du lære, gjøre og utvikle?

Som Summer Intern i Visma får du prøve deg som utvikler eller prosjektleder. Gjennom seks uker er du sammen med et team ansvarlig for å planlegge og gjennomføre et reelt, teknisk prosjekt.

Oppgavene dine kan inkludere programmering, prosjektledelse, teknisk og finansiell research og analyse, organisering og presentasjon av komplekse data og koordinerende ansvar. Hos oss er læringskurven bratt og utfordringene mange. Samtidig har du alltid støtten og veiledningen du trenger for å lykkes.

Programmet er internasjonalt og du får kolleger (kanskje venner?) fra Danmark, Sverige og Finland.

Høres det ut som noe for deg? Sjekk hva 2021-kullet fikk bryne seg på i fjor!

Lurer du på hvordan hverdagen som intern eller trainee i Visma ser ut? Besøk oss på Instagram!

 

Hvem er du? 

Vi tror at du er på ditt tredje eller fjerde år i utdanningen din innen datateknologi, kommunikasjonsteknologi, informatikk eller økonomi. Kanskje har du en uforløst utvikler i deg – og motiveres av å programmere og finne nye løsninger? Eller kanskje du har ambisjoner om å jobbe strategisk med teknologi og lede fremtidens teknologiprosjekter?

Vi ser etter deg som har en utforskende personlighet, ikke er redd for å stille spørsmål og evner å handle på idéene dine. Som Summer Intern, vil du jobbe i team på et prosjekt, og derfor er gode kommunikasjonsferdigheter viktig for denne rollen. Er du klar for å bli med på laget vårt sommeren 2023?

 

Praktisk info

  • I søknadsprosessen blir du bedt om å laste opp CV, vitnemål og karakterutskrifter fra både videregående og høyskole / universitet. Dersom du ikke har karakterutskrift med de nyeste karakterene dine kan du legge ved skjermdump av karakterene. Når vi har mottatt søknaden din sender vi deg en bekreftelse på epost.
  • Vi starter å gå gjennom søknadene kort tid etter at søknadsfristen er utløpt, og gir tilbakemelding så fort som mulig. Alle søkere vil få tilbakemelding. Vi gjør dere oppmerksomme på å sjekke spamfilter dersom dere ikke har hørt noe.
  • Som første steg av rekrutteringsprosessen vil alle relevante kandidater bli bedt om å fullføre evne-og ferdighetstester. Neste steg i prosessen er et speedintervju. Siste del av prosessen er et todelt finaleintervju bestående av et case i intervjuet, som gjennomføres samme dag. Hvis vi er en match, blir vi kanskje kolleger?

 

Vi har løpende opptak for Summer Internship-programmet.

 

Søk på stillingen her! 

Del på:

Referansenummer:

843840699

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Praksis

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

31.08.2022

Tiltredelse:

August 2023

Kontaktpersoner:

Lejla Hodzic

Hjemmeside:

http://www.visma.com

Adresse:

Karenlyst Alle 56 0214 Oslo