Visma Dinero ApS Visma Dinero ApS Visma Dinero ApS Visma Dinero ApS Visma Dinero ApS

Dataanalytiker til Visma Dinero

Dataanalytiker til Visma Dinero

Gør en forskel for mere end 80.000 iværksættere – bliv en del af Visma Dinero. 

Vi sætter regnskab på autopilot for at gøre livet for landets iværksættere langt lettere. Men vi er ikke færdige!

Med vores regnskabsprogram vil vi skabe en virtuel regnskabsassistent, der automatisk udfører handlinger, holder brugerne i hånden – og holder øje med deres egne og samarbejdspartnernes nøgletal og økonomiske tilstand.

Det gør vi ved at kigge nærmere på brugernes egne regnskabs- og bankdata samt en masse offentlige datakilder. Og til den udvikling skal vi bruge dig.

Vi søger en holdspillende problemløser

Den ideelle profil har erfaring med og en god forståelse for at arbejde med og analysere store datamængder. Derfor er det vigtigt, at du er en problemløser med en analytisk tilgang til at arbejde med data.

Arbejdet består primært i at bearbejde og transformere data fra vores databaser og omsætte dem til analyser og indsigter, som kan bidrage til at udvikle Visma Dinero som forretning, udvikle nye funktioner og give os et endnu bedre kendskab til vores brugere.

Du bliver en del af Business Insights, hvor data er nøglen. Vi er en datadrevet virksomhed, og med dine analyser og indsigter får du stor indflydelse på udviklingen af Visma Dinero som produkt og forretning.

Som dataanalytiker i Visma Dinero får du masser af ansvar og fleksibilitet i forhold til at løse dine opgaver på den måde, du finder bedst – og du er velkommen til at arbejde hjemme.

Dine typiske opgaver 

  • Bearbejde og analysere forretnings- og kundedata

  • Udvikle og vedligeholde datarapporter og dashboards, som tracker, hvordan det går med forretningen

  • Analysere nye og eksisterende funktioner i applikationen

  • Bidrage med data til nye forretningsmuligheder, marketing, PR og ad hoc-analyser

  • Kommunikere indsigterne af analysen til resten af forretningen, fx direktion, domæneeksperter etc.

Tech Stack

Du skal som minimum have kendskab til følgende værktøjer:

  • Tableau og/eller PowerBi

  • Alteryx

  • SQL

  • Erfaring med R eller Python er en bonus, men ikke et krav. 

Men vigtigst af alt skal du have lysten til at udvikle dig og sætte dig ind i værktøjerne, så vi kan løse opgaverne effektivt sammen.

Derfor skal du arbejde hos os

I Visma Dinero bliver du en del af en voksende virksomhed med cirka 90 medarbejdere. Vi er ambitiøse og har det sjovt, mens vi udvikler fremtidens regnskabsprogram. Og så elsker vi at være sociale, når vi holder fredagsbar, faglige oplæg og meget andet – se selv på Instagram og Facebook.

Du får alt det gode fra en startup: Højt til loftet, kort fra tanke til handling, fleksibilitet ift. arbejdstid og hjemmearbejde, sociale arrangementer, muligheder for at udfordre, prøve noget nyt og nogle gange fejle i den proces. 

Men også alt det gode fra en stor koncern: Konkurrencedygtig løn, pensionsordning, sundhedsforsikring, lækkert nyt hovedkontor i Carlsberg Byen, gratis morgenmad, lækker frokostordning, bordfodbold, sodavand og alt muligt andet. 

Vi har også et stort fokus på vores medarbejderes helbred. To gange ugentligt er vi derfor et hold, der mødes med en personlig træner i Valby. Vi har desuden fitnesscenter i bygningen og spiller paddletennis flere gange om måneden. Det er selvfølgelig gratis og frivilligt.

Vi tør med andre ord godt sige, at vi har en rigtig god arbejdsplads – men har du spørgsmål, eller vil du høre mere, så ræk endelig ud til vores dataanalytiker Johan Dam.
Fang ham på johan.dam@visma.com.

Del på:

Referencenummer:

595709696

Region:

  • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

30-11-2022

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Mette Mathilde Justesen

Theis Jørgensen

Hjemmeside:

https://dinero.dk/

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 København V