Framsikt AS Framsikt AS Framsikt AS Framsikt AS Framsikt AS

Vil du kombinere økonomi og IT, og nyte rå natur etter jobb? Søk traineestilling hos oss!

Trainee økonom

Kunne du tenkt deg å jobbe med helt ny teknologi, samtidig som du er omringet av fantastisk natur i Bø i Vesterålen? Har du interesse for IT og økonomi? Da bør du søke trainee-stilling i Framsikt. Framsikt jobber med digitalisering av norske kommuner, og vi er helt fremst på vårt felt i Norge.  

 

Hvem vi ser etter?

Vi søker primært deg som har mastergrad innen økonomi. Har du en annen utdanningsbakgrunn, men interesse for IT, økonomi eller virksomhetsstyring?  Ikke nøl med å søke, vi vil også gjerne høre fra deg. Er du den rette kandidaten, kan det være tilstrekkelig med bachelorgrad. 

Vi vurderer læreevne, motivasjon og gode kommunikasjonsferdigheter både på norsk og engelsk når vi rekrutterer. Det er viktig at du trives med en travel hverdag. I Framsikt vil du sammen med oss andre skape gode kundeopplevelser hver dag. Du må like å jobbe selvstendig, og samtidig samarbeide godt i team. 

 

Oppstart

Vi rekrutterer til to stillinger med oppstart januar 2023 og tre stillinger med oppstart i august 2023.  

 

Om stillingen

Som trainee hos oss blir du en del av et ungt miljø på vår supportavdeling, samtidig som du deltar i testing, produktutvikling og prosjektarbeid. Gjennom vårt opplæringsløp får du unik erfaring og muligheter for videre spesialisering innen Framsikt-verktøyet, IT, databaser, produktutvikling og virksomhetsstyring.   

Vi utvikler system, men det er folkene bak systemet som er vår viktigste ressurs. I Framsikt får du utviklingsmuligheter og sjansen til en spennende karriere, og som trainee er du fast ansatt fra dag én. 

Det første året får du som trainee i Framsikt ta del i Look North Trainee sitt faglige og sosiale trainee-program for Lofoten og Vesterålen. En del av traineeprogrammet er et utviklingskurs i regi av Nordnorsk Lederutvikling, bedriftsbesøk i regionen, studietur og spennende aktiviteter med andre nyutdannede på din alder. Vi ønsker å legge til rette for at du skal trives både på jobb og i Bø. Gjennom vår fadderordning får du tett oppfølging fra start, både faglig og sosialt. 

 

Vi tilbyr:

  • En unik mulighet til å utvikle deg faglig og tilegne deg verdifull kompetanse innen IT og virksomhetsstyring. 

  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver. 

  • Tidlig ansvar og gode karrieremuligheter. 

  • Konkurransedyktig lønn, bonusordning og gode forsikringsordninger. 

  • Et ung, uhøytidelig og inspirerende arbeidsmiljø. 

  • Fleksibel arbeidshverdag. 

  • Turmuligheter og aktive opplevelser i Vesterålen. 

 

Arbeidssted

Arbeidssted er vårt kontor i Bø i Vesterålen. Noe reisevirksomhet til norske kommuner må påregnes.

Del på:

Referansenummer:

228296730

Fylke:

  • Nordland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

15.11.2022

Tiltredelse:

02.01.2023

Arbeidssted:

Bø i Vesterålen

Kontaktpersoner:

Adresse:

Bøveien 516 8470 Bø i Vesterålen