twoday Denmark A/S twoday Denmark A/S twoday Denmark A/S twoday Denmark A/S twoday Denmark A/S

DevOps Engineer

Vil du være med til at digitalisere Danmark?                                    

Drømmer du om at arbejde med Danmarks mest progressive og ambitiøse agile udviklings-setup? Har du mod på at understøtte flere parallelle Scrum udviklingsteams, sammensat af udviklere, forretningsanalytikere og testere? Vil du bidrage ind i stort og ambitiøst IT-moderniseringsprogram? Så har vi udfordringen for dig!

Stillingen og opgaverne

Som DevOps Engineer bliver du en del af et projektkoncept, hvor vi har samlet kunde og leverandører under ét tag. Der er et stort behov for daglig kommunikation og koordinering - og her kan du spille en afgørende rolle, på tværs af alle teams.

"One Team” er nøgleordet for både projektet og for stillingen. Projektet består af ca. 130 projektdeltagere, opdelt på parallelle udviklingsteams, fra tre forskellige leverandører samt en række Product Owners og projektledere på kundens side. Ud over udviklingsteams, er der et understøttende team, som er ansvarlig for hele den tværorganisatoriske koordinering af projektet. Du vil blive placeret i det tværgående team og vil have reference til teamlederen. 

Som DevOps Engineer, bliver du ansvarlig for udviklings- og testmiljøerne og skal både styre eksisterende processer, samt definere og etablere nye processer i forbindelse med installers, build/release, configuration- og test management. Du kommer til at arbejde med konstante forbedringstiltag og continuous deployment til test- og udviklingsmiljøer, i skyen og on-premise baseret på SAFe - Working Software, et Microsoft C# .NET miljø, SQL Server 2016 og understøttet af Github, Azure DevOps og Atlassian produkterne JIRA og Confluence Wiki.

Hvem er du?

  • Du har en baggrund inden for IT og en teknisk uddannelse på minimum bachelorniveau - gerne kombineret med erfaring i en DevOps eller Release Manager rolle
  • Du har min. 2 års erfaring fra større komplekse og agile IT udviklingsprojekter og gerne erfaring i at arbejde med offentlige kunder
  • Du har en solid værktøjskasse og vil nemt kunne tilpasse dig projektets tooling: Azure DevOps, Octopus Deploy, Github, TeamCity Build, Powershell, Installers, Docker, Kubernetes og overvågning

Endvidere ser du dig selv som tillidsvækkende og god til at skabe og vedligeholde relationer, og det ses tydeligt i dit samarbejde med både både kunde og kolleger. Du har et godt overblik, er altid på forkant med projektets aktiviteter, og du brænder for god kode, uden nødvendigvis selv at producere den. Du er udadvendt og serviceminded, og så evner du at holde fokus på alle teams samtidigt og forstår den tværgående koordinering. Du er god til at formulere dig skriftligt, både let forståeligt og præcist. Du taler og skriver flydende dansk.

Vi tilbyder

Du får base i STAR City hos kunden i Københavnsområdet, hvor du bliver en del af et meget dynamisk team. Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads med spændende opgaver, projekter og gode personaleforhold. Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø, som samtidigt er kendetegnet ved et stærkt fagligt engagement, som består af uddannelses- og fagdage, Tekniske Tirsdage, Pizza&Podcast, Lunch&Learn og meget, meget mere!

Vi har en stor grad af fleksibilitet og frihedsgrad, og som medarbejder er du i høj grad med til at præge virksomhedens udvikling. 

Som medarbejder i twoday bliver du en del af en føderation af virksomheder i twoday Denmark. Alle med unikke styrker der skaber værdi på tværs af det samlede økosystem, og giver gode udviklingsmuligheder for både twoday medarbejdere og kunder, private som offentlige. Du kan læse mere om os her

Vi har respekt for forskellighed og ser det som en styrke. Vi er forskellige som mennesker og så insisterer vi på work-life balance, så vi kan kombinere en ambitiøs karriere i IT-branchen med et liv ved siden af.

Når dagen er omme, er menneskene og vores måde at skabe værdi på dét, der gør forskellen. For os, for vores kunder og for samfundet.

Er det dig, vi søger?

Vi holder samtaler løbende og er klar til at ansætte, når vi har den rette kandidat, så send gerne din ansøgning og CV i dag. Vi ser frem til at høre fra dig!

Desuden kan du får mere at vide om, hvordan det er at arbejde i twoday ved at klikke her: https://twoday.dk/karriere 

 

Bliv en del af twoday Denmark!

twoday Denmark er en væsentlig bidragsyder til nogle af Danmarks største digitaliseringsprojekter. I hverdagen tænker vi sjældent over, at der er IT i alt fra at sikre torskebestanden i de danske farvande til at få indsatte i danske fængsler resocialiseret og få ansættelseskontrakter sikkert i hus. IT spiller en vigtig rolle overalt i vores hverdag og er afgørende for den måde, vores samfund fungerer på. Uanset om det er inden for det offentlige eller det private. Det er her, vi gør en forskel for vores samfund!

I twoday Denmark arbejder vi for at styrke det samfund, vi er en del af. Vi er sat i verden for at levere vækst. Det er vores opdrag. Ingen vækst – ingen udvikling. Det er fundamentet for, at vi både i dag og i fremtiden kan bidrage med digitalisering, der gør en forskel – for bedre borgerservice, for enklere administration, for effektivitet i virksomhederne og for at frigøre menneskelige ressourcer. 

Vi har samlet flere af vores selskaber, både i Århus og i København, for at understøtte samarbejdet på tværs, til gavn for medarbejdere, kunderne og forretningen.

Del på:

Referencenummer:

278786244

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Fuldtid

Ansøgningsfrist:

30-11-2022

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Kristina Lund

Mobil: +45 42423990

Hjemmeside:

http://www.visma.dk

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 Vesterbro