Visma Dinero ApS Visma Dinero ApS Visma Dinero ApS Visma Dinero ApS Visma Dinero ApS

Studiejob til dig, som elsker grafik og Adobe Illustrator

Studiejob til dig, som elsker grafik og Adobe Illustrator

Vil du være med til at gøre en forskel for mere end 78.000 iværksættere hver dag, du går på arbejde? Så er Visma Dinero det helt rigtige sted for dig.

Du kommer til at sætte dit visuelle præg på vores digitale tilstedeværelse fra dag 1, og du får spændende opgaver med det samme – men der er selvfølgelig altid gode og dygtige kolleger, du kan sparre med og spørge til råds.

Din primære opgave vil være at skabe en ny stil til bl.a. vores blogbilleder og mock-ups. Der skal også laves thumbnails til YouTube og grafik til e-mails og sociale medier. Derudover vil der være en bred vifte af opgaver at give sig til, såsom grafik til hjemmesiden og mails. 

Vi tager dig selvfølgelig under vingerne og lærer dig alt om måden, vi arbejder med de forskellige formater på, hvorefter du vil have mulighed for at komme med egne inputs og tage ejerskab på opgaverne.

Vi tør med andre ord godt love, at du ikke bliver sat til at hente kaffe – i hvert fald til andre end dig selv. For der skal også være tid til at tænke over de gode løsninger og bare trække vejret.

Det kommer du til at arbejde med

Du vil primært komme til at arbejde med Illustrator, Photoshop og andet godt fra Adobe-pakken. Har du lavet noget fedt med andre programmer, skal du endelig ikke holde dig tilbage fra at fortælle os det.

Vi har lavet en liste over nogle af de opgaver, som du primært vil arbejde med:

  • Skabe en ny stil til vores blogbilleder

  • Lave fængende YouTube-thumbnails

  • Designe let- forståelige app mock-ups til Dinero.dk

  • Producere konverterende billeder og GIF’er til e-mail og sociale medier

Det vil være the cherry on top, hvis du kan animere, men det er bestemt ikke et krav.

Du er det rigtige match, hvis …

Vi lægger stor vægt på evnen til at tage ejerskab over opgaver. Da du kommer til at arbejde med frie tøjler og højt til loftet, ser vi gerne, at du er typen, der kommer med fede idéer og selv kan løbe med dem.

Uddannelse er ikke en dealbreaker, så skriv endelig til os, hvis du mener, du har det helt rigtige kreative gen til at matche stillingen. Vi forestiller os dog, at du går på en af følgende uddannelser: 

  • Multimediedesigner

  • Mediegrafiker

  • Grafisk design

  • Kreativ Kommunikation

Men, som vi lige har skrevet, er vi bestemt ikke kræsne, når det kommer til uddannelse. Vi læser din ansøgning med lige så stor interesse, hvis du kommer med en anden uddannelse, eller hvis du er selvlært. 

Faktisk glæder vi os mest til at se eksempler på dit grafiske arbejde. Og hvis du har andre spændende evner eller erfaringer, vi kan bruge i Dinero, må du meget gerne nævne dem i din ansøgning. Vi sidder allerede klar med popcornene.

Derfor skal du arbejde hos os

Vi kan tilbyde en verdensklasse arbejdsplads (seriøst, du skulle se vores køleskab) med fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde, massage, træningscenter, fede udflugter, og meget andet. Alt sammen pakket ind i et ungt miljø, hvor du 100% vil føle dig hjemme, hvis du kan lide fest og farver.

Udover den fede kultur er vi godt klar over, at en praktikperiode skal være givende for begge parter. Ligesom vi forventer, at du selv kan komme med noget nyt til teamet, kommer du selvfølgelig også for at lære. Du vil blive introduceret til de forskellige måder, vi arbejder med indholdsproduktion, branding og markedsføring i bred forstand. 

I Visma Dinero bliver du en del af en voksende virksomhed med cirka 85 glade mennesker. Vores medarbejdere fortjener at gå glade på arbejde. Vi arbejder 37 timer om ugen og ikke mere end det, og vi værner om, at du også har et liv udenfor arbejdspladsen. Så når vi holder fri, holder vi fri. Der skal også være tid til kæresten, vennerne og skolen.

Du får alt det gode fra et startup – højt til loftet, kort fra tanke til handling, sociale arrangementer, muligheder for at udfordre, prøve noget nyt og nogle gange fejle i den proces – og alt det gode fra en stor koncern. Og så får du fornøjelsen af vores nybyggede hovedkvarter i Carlsberg Byen.

Vi har et stort fokus på vores medarbejderes fysiske helbred. To gange ugentligt er vi et hold, der mødes med en personlig træner i Valby. Vi har fitnesscenter i bygningen, spiller paddletennis flere gange om måneden, og om sommeren kører vi på mountainbike i Hareskoven. Det er selvfølgelig gratis og frivilligt.

Du bliver en integreret del af marketing

Du indgår i vores marketingafdeling, hvor din nærmeste kontakt vil være vores Digitale Designer, Nicki. Derudover vil du komme til at arbejde sammen med andre dygtige og kreative content-mindede personer.

Vi forestiller os en stilling på 10-20 timer om ugen, men vi er ikke låst 100% fast på timerne.

Flere af vores tidligere studerende er i dag fastansat, og du kommer til at arbejde sammen med flere, der er startet i Dinero som studentermedarbejdere, men nu er fastansat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at skrive til Nicki Bertelsen på nicki@dinero.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Del på:

Referencenummer:

772970828

Region:

  • Region Hovedstaden

Ansøgningsfrist:

05-01-2023

Arbejdssted:

København V

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 København V