Visma Dinero ApS Visma Dinero ApS Visma Dinero ApS Visma Dinero ApS Visma Dinero ApS

Studerende – Fremtidens revisor?

Studerende – Fremtidens revisor?

Kan du kommunikere på helt almindeligt dansk, så selv dine bedsteforældre forstår det? Er du dus med tal og kunne tænke dig at blive en haj til regnskab – og hjælpe danske iværksættere med deres bogføring? 

Så kom, og arbejd sammen med vores andre studiemedarbejdere i Dinero, hvor du er med til at gøre en forskel for mere end 80.000 danske iværksættere. Vi søger nemlig nye studentermedarbejdere med start hurtigst muligt.

Som studentermedarbejder i Dinero får du en grundig oplæring af dine rutinerede kolleger, så du får regnskab, bogføring og Dinero helt ind under huden. Du bliver regnskabsekspert, før du kan nå at stave til periodeafgrænsningspost, og når du engang forlader os, har du værdifuld regnskabserfaring med i bagagen.

Du kommer til at sidde med vores chat- og mailsupport, hvor du vil hjælpe tusindvis af iværksættere med deres regnskaber og den daglige bogføring.

Det forventer vi af dig

Vi forventer, at du er i gang med en økonomisk uddannelse, fx HA almen, HA mat eller lignende minimum på 4. semester, eller skal til at starte på en relevant kandidat, samt at du som minimum har ét år tilbage af din studietid.

Vores support har åben alle 365 dage året rundt fra kl. 8-23. Derfor forventer vi, at du kan arbejde minimum en dag om ugen fra kl. 8–17 på vores kontor i Carlsberg Byen, København V, og at du har lyst til at bruge i alt ca. 20 timer om ugen fordelt på dag-, aften- og weekendvagter på at være den vigtigste regnskabs-livline for landets iværksættere.

Du vil selv have stor indflydelse på, hvornår det passer dig at arbejde fra måned til måned. Aften- samt weekendarbejde vil typisk foregå hjemmefra. 

Derudover forventer vi, at du

  • er udadvendt og har lyst til at være på en arbejdsplads, hvor vi har det sindssygt sjovt

  • brænder for at gøre livet for iværksættere nemmere

  • kan gøre revisorsprog så letforståeligt, så selv dine bedsteforældre forstår det

  • er nysgerrig samt opsøgende omkring nye tiltag og regler indenfor regnskabsområdet

Det får du

Vi er stolte over, at vi hvert eneste år sender nogle af vores dygtige, færdiguddannede studiemedarbejdere videre ud i livet og andre virksomheder – blandt andet til revisionsbranchens store spillere som fx Deloitte og PwC samt internt i vores egen Visma-koncern.

Du kan her læse om tre tidligere Dinero-kollegaer, som alle fandt vejen ind i revisorbranchen: 

Du kommer til at stifte bekendtskab med regnskab, bogføring, iværksætteri og mange andre spændende ting, du kan bruge senere i karrieren.  

Timelønnen er ved tiltrædelse: 135 kr. + 9% pension

Sådan ansøger du

Vores ansættelsesproces er lidt anderledes end gennemsnittet, for vi fokuserer på det hele menneske. Så glem alt om en lang ansøgning og et fancy cv.

  1. Når du ansøger, så skal du lave en kort video om noget, som begejstrer dig. Giv os ét minut, som kommer fra hjertet. Frimærker, fitness, fodbold eller noget helt fjerde. Det er helt op til dig. Afslut kort med at fortælle, hvor langt du er i din uddannelse, og om du eventuelt har relevant erfaring med bogholderi og/eller iværksætteri.

  2. Hvis du går videre, bliver du inviteret til en chat-samtale med en af vores teamledere

  3. Til sidst afholder vi jobsamtaler med udvalgte kandidater 

Bedstemødre, fredagsbar og morgenmad

Vi tilbyder en fed arbejdsplads, hvor der er kort fra idé til handling. Du kommer til at arbejde sammen med kompetente kolleger, der, ligesom dig, brænder for det, de laver.

Vi vægter det sociale højt fx i form af fredagsbarer og udflugter for at fejre, at vi har været gode eller bare for at arbejde i et anderledes og innovativt miljø. 

Vores søde bedsteforældre står for morgenmad og snacks hver eneste dag, og når vi rammer frokosten, har vi en fantastisk kantine med noget for enhver smag. Hvis det bliver nødvendigt med hurtig sukker til hjernen, kan du finde det i køleskabet, som indeholder alt, du måtte ønske.

Hvis du vil læse mere om Dinero, så hop ind på https://dinero.dk/om-os/ 

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte en af vores Teamledere Lasse på mail lasse.lykke-sorensen@dinero.dk eller Rasmus på mail rasmus.j.nielsen@dinero.dk

Del på:

Referencenummer:

139264786

Region:

  • Region Hovedstaden

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Deltid

Arbejdsdage:

Aften
Dag
Weekend

Ansøgningsfrist:

30-06-2023

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

Carlsberg Byen

Yderligere oplysninger fås hos:

Frederik Nielsen

Hjemmeside:

https://dinero.dk/

Kontoradresse:

Gærtorvet 1-5 1799 København V